|
Bildirim
|
İlk önce akıcı bir dil ile konuşmanızı tavsiye ederim. Ardından çektiğiniz video inceleme videosu değil de oyun oynarken kanal izleyicilerini eğlendirmek için araya atılan saçma kesitlerle dolu. Insignia testiniz de aracı kullanmamışsınız , YouTube da genellikle araç incelemesi izleyenlerin yarısı aracı kendileri sürüyormuş gibi hissetikleri için izliyorlar diye düşünüyorum , yani sürüşsüz test olmaz.
Bol şans. |
Bazıları asılsız olan iddialarınıza cevap vermek isterim.
1. Otomatik şanzımanı nasıl yok ? Makyajdan sonra manuel gelmedi desek yeridir. 2. Lpg taktırıldığında arıza vs durumunu bilmiyorum az örnek var, uyumlu lpg kitleri çok pahalı zaten benzinde binilmesi daha mantıklı. 3. Opel/Vauxhall olarak dünyanın en az arıza çıkaran markalar listesinde hem Avrupa hem Abd'de üst sıralardaydı. Hyundai ile benzer 1 aşşa 1 yukarı gibi, yenilerde bir konuda liste paylaşılmıştı. Konuyu bulup mesajımı editleyerek o listeyi ekleyeceğim. Arıza dediğiniz sizin ulaşımınızı etkilemeli sizi yolda bırakmalı, Opel'deki arızalar ziyadesiyle elektroniktir yolda bırakmaz kolay çözülür. 4. Passat ile ikinci elini kıyaslayın bakalım aracın. Değer kaybı nasıl işliyor. Ülkemizde filo veya kiralama çıkması hatasız çok fazla 1-2 yaşında Passat olur 2. ele düşen. Passatı sıfır alıyorsanız o da değer kaybettirir, aklınızda olsun. 3. maddede Avrupa diye belirtmiştim, İngiltere imiş ve J.D. Power'ın yaptığı araştırmanın haberini bırakıyorum şuraya. D segmentinde en az arıza yapan araç hangisi bilin bakalım https://www.sekizsilindir.com/2017/09/en-sorunsuz-araba-markalar.html |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 28 Ocak 2019; 23:16:12 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunharca Eleştiri -- 29 Ocak 2019; 9:33:41 > |
|
|
|
|