Şimdi Ara

1.6hdi partner vs fluence hangisi yer onemli konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar araclardan biri benzinli 1.6 110bg manuel fluence 2011. Digeri 1.6hdi 92bg partner 2010. Partnerin sahibi tutturdu bu fluencenin gostergesinde hata var. Diyor 130 gosterirken 100 anca. Herneyse dun deneme yaptik. Fluence vs astra f. Ben 110la arkasindaydim felan bugun diyor 120yi gecmedik. Bana ina dirici gelmedi. Otobana cikip deneyelim 0dan dedim ki o ara bi akraba atladi ondada 1.6hdi 115bg 2013 partner var diyor sen o fluenceyle beni tokatla gozunun onunde benzin doker yakarim. Ne diyorsunuz arkadaslar ? Sizce dizelin torkunun yaslamasindan mi boyle konusuyorlar ? Cunku 115lik partnerin 0/100ü 12 13 saniye fluencenin 11 felan. Top speed olarak partneri bilmem ama fluence duzde 190 200 yapiyor. Amacim adama arabasini yaktirmak felan degil sadece yorumlark okutacagim. Lutfen yorum yapmaktan cekinmeyin en azindan fluence yada partner yazip cikin :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 92bglik Partner'in hiçbir şansı yok, alt devirlerdeki torkun gazına gelmiştir onun sahibi, onu alın götürün başka yere. 115lik partnerla ise 110luk fluence çekişmeli olur, ama partner ticari olduğu için aracın aerodinamisi kötü, rüzgardan çok etkilenecektir, 0-100'ü de kötü, fluence'de yüksek hızlarda hiç güven veren bir araç değil, benim fikrim fluence manuel ise, kasanın hafifliği ve benzinlinin yüksek devir çevirmesiyle 115lik partner'ı geçer.

Aynı motorlu iki farklı aracın kıyaslaması buyrun;

http://www.zeperfs.com/en/duel2780-3780.htm

BU siteden başka araçları seçipte kapıştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 18 Temmuz 2015; 13:50:23 >

• ikinci vitese kadar partner,sonra fluence diyorum

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Tork ne lanet biseydir be :( gecen ay 3.0T6 s80 vardi kuzende 5.20d sahibi biride boyle kasinmisti ama 190 200 den sonra farlari bile gorunmuyordu arkada

Eyvallah abi

• quote:

Orijinalden alıntı: VuTuTuTuYapma06

Tork ne lanet biseydir be :( gecen ay 3.0T6 s80 vardi kuzende 5.20d sahibi biride boyle kasinmisti ama 190 200 den sonra farlari bile gorunmuyordu arkada

Evet cidden öyle, sizi koltuğa yapıştırıyor ama sadece o kadar, benzinli yanınızdan geçip gidiyor hele özellikle turbo benzinliyse, atmosferiklerde sonradan açılıyor, dizelde turbo olduğu için alt devirler canlı, üst devirlerde kesiliyor, atmosferikte alt devirler ölü, torkta az, fakat üst devirlerde canlanıyor, daha çok devir çeviriyor. Geçenlerde 1.4 atmosferik 100 beygir hyundai i20 kullandım, 1.6 tdi 105'ten sonra hiç gitmiyor gibi geldi, çünkü dizelin alt devirdeki canlılığına alışkınım, daha sonra teknik verilere baktım bu siteden, işin aslı öyle değilmiş 120den sonra o gitmiyor dediğim 1.4 100bglik atmosferik 1.6 tdi'ı ayırıyormuş

Halen tatava yapiyor biliyo musun saka maka 1 2 yorum daha gelsin halen yav he he yaparsa bi plaka okutucam yaksin 40-50 milyarlik arabayi :))) kendi kasiniyor.

Bi ara 2.0tdi 177bg passattan inince benim C250 cgi ye bindi 1.8 turbo benzinli 310nm tork 204bg guc 7 ileri otomatik. Passat 6 ileri otomatik sanirim 2013. Benim arkada C180 KOMPRESSOR yaziyo 1.6 156bg 5 ileri tiptronic sansinlar diye diyor mercedesin 1800 motoru mu alinir c200 alsana 2000 motor olsun diyor c180 1.6 diyince o c160tir diyor . Heralde c250 bu desem 2500 motor mu alinir c300 al 3000 olsun der. Neyse bindi surdu 220 230 240 yinede diyor bu ne passat ne passat burda 280 yapardi demesi yokmu patlattim kahkahayi. Getkrdi passati bi kalktim 100e 1.5 2 boy ondeydim 200de goremedim zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuTuTuTuYapma06 -- 18 Temmuz 2015; 14:08:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bide dediginiz 1.4 atmosferik 2008 getzlerde varmiydi bilmiyorum ama sanirim 1.4 doch getzlerde 100bg idi. 2008 model vardi arkadasin. Gezerken bi jetta geldi tdi. Eski kasa ama ici makyajlilar 1.6tdi diye biliyorum 2010 sanirim onlar. Onla bi yapistirdik 160a kadar 160da 3 4 boy gerideydi dsgsine ragmen

• VuTuTuTuYapma06 kullanıcısına yanıt
    Ha burda dsg yi ovmuyorum patlak bi sanzuman biliyorum ama seriligi var gercekten

• 190-200 km/s son hıza güvenmeyin. Partner ile 195 km/s son hız gördüm kadranda.

2.0 HDİ 90 beygir.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    0dan 160 170e cikinca fluence mi önde olur partner mi

• quote:

Orijinalden alıntı: VuTuTuTuYapma06

0dan 160 170e cikinca fluence mi önde olur partner mi

Onu bilemem, araç hafif ticari olduğu için hiç performans arayışım olmadı.

9 senede sadece bir defa otobanda meraktan zorladım onda da 195 km/s dedi kaldı orada.

• VuTuTuTuYapma06 kullanıcısına yanıt
    Kardeş kusura bakma da biraz aşırı sıkıyorsun gibi geldi.

• Anliyamadim kardes ne manada

• 1.6tdi ve getz konusuysa ve 1.6tdi jettan passatin felan varsa trafikte gorursun elbet git bi selektor at tamponuna yanas o sana kanitlar anlattigim seyi getzler. Surmedigin araclarla ilgili yorum yapma. 1.6tdi passatin 105lik eskilerinide 120lik yenilerinide surdum gerci kagit ustunde fark var pratikte ayni gibiler hem bg artmis hem hafiflemis ama b7den pek farki yok b8in performansinin ama az yakiyor

• Dizelin alt devinden itibaren koltuğa yaptırıp ivmelenmesi nasıl heyecan veriyorsa ;Benzinli araçda 5500,6000 devire çıkıp vites büyüttüğünüzde aracın adeta zıplayarak fırlamması da çok farklı bir heyecan.

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    Keske sartlar el verse 6.0 v12 atmosferik benzinli biseyle uzun yola cikmak nasip olsa

• 90 lik degilde 115likle kafa kafaya gidersiniz

Top speedi hp belirler
    Ara hizlanmalarda bir ihtimal onunuze geçebilir o kadar 90liktan korkunuz olmasın

Gaza iyi yuklenin 4000 altina düşmezseniz cok rahat yersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partnerin hic bir sansi yok hele yuksek suratte. Dev gibi araba aerodinami yok birsey yok leylek gibi.
    demin bir tanesi yanasti selektor atiyor benim puntoya. dumanlandi arkadas. Hafif ticari suruculerindeki oz guven adriana lima da yok.

• Partnerde yazilim falan yoksa fluence havada karada diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.