Şimdi Ara

1.75 boy 60 kilom var acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 17 1.75 boy 60 kilom var boyuma göre zayıfım ve hbden 26 kiloluk dumbıll aldım acaba çalışarak hep kas hemde kilo alabilirmiyim veya programım nasıl olmalıdır.artık problem olmaya başladı yaşıtlarıma göre zayıf olmam.cevaplarınızı bekliyorum

• önce yağ bağlamalısın, sonra fitnisa git 2 ayda hepsi kas olsun Ve bolbol süt iç hem kemiklerin enine gelişsin bide 3-4 cm boy atma imkanın var hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medion555 -- 21 Nisan 2013; 23:01:26 >
  • medionun dediği gibi ilk yağ yap nasılmı aburcubur pc başında filan öyle ondan sonra kasa çevir olmadı düzgün bir beslenme programı yap kendine.
  • Yağlar kasa felan dönüşmez sakın yağ olarak kilo almayı hedefleme bi halta yaramaz.Düzenli ve protein ağırlıklı beslen bunun yanında ağırlık çalışmasıda yap böylece kilo alabilirsin.
  • Şunu sakın ciddye almayın yağ bağla sonra kas olsun ne arkadaş ?
  • beyler sorunda orda ne kadar yiyersem yiyeyim yinede kilo alamıyorum o yüzden evde mekik barfiks dumbıll şınav felan yapıyorum böyle devam etsem kaslı bir vucut elde edebilrimiyim ve bu ne kadar sürer
  • Arkadaşım fitnısa git adam zaten sana kendisi diyecek yağ bağla sonra gel diye ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Veya sana kilo alman için program yapacak.
  • bende aynı dertteyım kardesım bendede 1.81 boy var 63 kiloyum en az 70 kilo olmam gerekli ama alamıyorum kilo düzenli bir hayatım yok nasıl kilo alacam bilmiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.