Şimdi Ara

1.8 t lpg sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan önce 3 4 arabaya lpg taktırdım.bi sorun olmamıştı.zavolli taktırdım ama çekişinden memnun değilim.ilk zamanlarda iyiydi her ne hikmetse çekişi düştü!bide daha önce benzine geçme olayları yaşadık 4-5 bin devirde falan onlar aza indirgendi ama çekişim hala düşük! neden kaynaklanabilir? acil yardım!.acaba turbalardamı bi sıkıntı var yoksa başka bir proğrammı atılmalı!

• Aracınıza muhtemelen standart kit takılmış,(Tahmin sadece) Turbolar için özel kit vardır
    Regülatörü, mapı, ve boruları farklıdır... Tabii fiyatıda birazcık farklıdır :)
    Eğer herkese takılan fiyattan sizede takılmışsa bilinki standart kit takılmış size
    Allah kurtarsın Proğram falan kurtarmaz sizi :-(
    Bu forumları okuyorsanız rastlamışsınızdır USTA-USTA-USTA :-))
  • Dostum turboya özel kit taktırman gerekiyordu, keşke prins topiğini okusaymışsın, birde brc nin var turbo sensörleri bildiğim.. Benim araçta 1.8T ve prins, benzin-lpg farkı anlamak için ruh hastası olmak lazım...

Not : Birde turbo basıncını ölçtür özel serviste, belki turbo sisteminde sıkıntı varıdr, genelde turbo arızalanmaya yakın çekiş oldukça düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 10 Nisan 2008; 0:29:43 >
  • Sn toyoto turbo araçlar da normal sistem söylediğiniz gibi benzine atma ve performans kayıbı sorunu oluşturur çünkü atmosferik motorlar da tam gazda P1 basıncı 2500 civarıdır normal sistem bu değerin üzerini okumaz fakat turbo araçlar da P1 basıncı 4500 kadar çıkabilir turbo araca normal sistem takıldığı zaman 2500 değerinin üzerini sistem okuyamaz ve sanal çalışır iyi çalışmalar
    quote:

Orjinalden alıntı: toyota 1.3 sol mmt

bundan önce 3 4 arabaya lpg taktırdım.bi sorun olmamıştı.zavolli taktırdım ama çekişinden memnun değilim.ilk zamanlarda iyiydi her ne hikmetse çekişi düştü!bide daha önce benzine geçme olayları yaşadık 4-5 bin devirde falan onlar aza indirgendi ama çekişim hala düşük! neden kaynaklanabilir? acil yardım!.acaba turbalardamı bi sıkıntı var yoksa başka bir proğrammı atılmalı!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra K 1.4 T AT Buji Değişimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.