Şimdi Ara

1.8 T Passat mı? 2.4 Accord mu? Almalıyım ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: varol42

quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre23

quote:

Orijinalden alıntı: varol42

Hocam Passat 1.9 TDI olupta 2 kırmızı felan olsaydı, Passat derdim. Çok kez kullandım Passat'ı, çok şahane bir araç. Donanımlısıydı kullandığım, hem rahattı, hemde 200 km hızlara bana mısın demiyordu.(Yalıtım açısından yazdım bunu). Şehir içinde de ara hızlanmaları epey kuvvetliydi.

Accord sürmedim hiç. Hayallerimin arabasıdır ama. İmkanım olsa o fiyat bandında alacağım tek arabadır. Ama turbo olmamasından dolayı ilk kalkışlarda, ara hızlanmalarda 1.9 Passat'a göre ağır kaçar. Yani bunu kimse inkar etmesin. Ben ağır Japoncuyumdur ama, ortada illaki bir gerçek var.

Keşke Accord kullanmış olsaydım da, iki aracı tam net bir şekilde kıyaslayabilseydim.

Ama rakibi 1.8 T Passat olunca, bence Accord biraz daha mantıklı gibi.

Düzenleme: Ekleme

Accord arefesinde çift kırmızı 1.9 TDI Passat da kullandım bana hiç atik gelmedi. Torku daha yüksek olduğu için rampada Accord'a göre daha iyidir tabi. Ama konfor olarak Accord 2.4 iki gömlek üstün geldi bana. Ayrıca Passat ın arka koltuk çok kötü geldi bana, kambur gibi duruyor insan. Bu saatten sonra Japon'dan gerisi yalan benim için. 2. Japonnum bundan sonrada araç değişirsem Japon ile devam ederim

Belirttiğim gibi, Accord kullanmadığım için tam bir kıyaslama yapamadım. Ama siz sağolun ikisini de deneyerek görüşlerinizi yazmışsınız. Şimdi hayalimdeki araba gözümde biraz daha güzelleşti.

Hayırlı olsun. Sorunsuz kullanırsınız İnşaAllah. Allah kaza bela vermesin. Olur da birgün alma fırsatına erişirsem, sizden değerli fikirlerinizi isteyebilirim.

Teşekkür ederim. Ne zaman bilgi isterseniz tecrübe aktarımı yaparız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.0 accord um var o bile bu kadar zevkliyken 2.4 cok daha iyi olmali, yol tutus konusuna gelecek olursak accord sert arabadir ama cok saglam yol tutar ayrica cok sorun cikarmaz. Bu arada yalitimi konusunda passat iyi diyen arkadaslar hangi kafayla bunu diyor anlamiyorum.

not: iki aracida uzun sure kullandim kesinlikle accord.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyhellriser

2.0 accord um var o bile bu kadar zevkliyken 2.4 cok daha iyi olmali, yol tutus konusuna gelecek olursak accord sert arabadir ama cok saglam yol tutar ayrica cok sorun cikarmaz. Bu arada yalitimi konusunda passat iyi diyen arkadaslar hangi kafayla bunu diyor anlamiyorum.

not: iki aracida uzun sure kullandim kesinlikle accord.

Genelde Passat daha konforlu deniliyor ama bunu diyenler sadece Passat kullananlar sanırım.

Temiz bir Accord daha konforlu geldi banada. Araç almadan önce bir kez 1.9 TDI iki kez de 1.8 T baktım ve sürdüm. Sıradan bir araç gibi geldi. Kendim Accord sahibiyim diye demiyorum. Accord koltuğu çok başka

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.