Şimdi Ara

1.8 T Passat mı? 2.4 Accord mu? Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

40-45 bin arası D segment araç arıyorum. İki araç arasında kaldım tercih yapamıyorum.

Daha önce japon (Mazda) kullandığım için sorunsuzluğu ile Accord'a güveniyorum. Dezavantajı klasik japonlar gibi yalıtımı zayıf olması.
    Performans ve donanım fena sayılmaz, sportif bir sedan olması ayrıca hoşuma gidiyor.

Diğer tarafta konforu ile bilinen Passat (higline 2) aklımı çeliyor. Turbo olması da kulağa hoş geliyor. Parça olarakta Honda'ya göre 1 tık önde.

Her iki aracıda test ettim ama hangisini tercih edeceğime karar veremedim.

Her iki araç için yorumlarınızı bekliyorum. Kullanan ve tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

• Hiçbir mantıklı neden sunmayacağım, fakat 2.4 Accord'lara karşı garip bir sempati besliyorum ve alternatifi aynı yaşta E Klasse bir Mercedes değilse, muhtemelen tercihim Accord olur.
  • Passat kaç model oluyor
  • accord tabii ki, 2.4 motorla 1.8 motorun keyifi karşılaştırılmaz
  • Şahsi aracımız 2006 S60 2.0T Volvo

Illa ikisi ise kesinlikle 2.4 accord zaten 196 bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

Şahsi aracımız 2006 S60 2.0T Volvo

Illa ikisi ise kesinlikle 2.4 accord zaten 196 bg

Aslında seçeneklerim arasında S60 da var ama Passat ve Accord daha ağır basıyor.

Her iki aracı geçip S60 almam için bir sebep söyleyebilir mısınız?
  • Ben passat alırdım. Uzun yolda yalitimi zayif araclar çok yoruyor. Surekli motor sesi, rüzgar sesi insanı rahatsiz ediyor. Passatin konforu tartışilmaz zaten. B5 kasalarin tasarımı da güzel.
  • Accord siyah olacak böyle giderken yaldir takdir edecek off.
  • Accordu tavsiye ederim. İki yıla yakın kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sattığım arkadaş da memnun.
  • 2 yıl 1.8 TSI Passat 1 yıl Accord 2.4 kullandım. Her açıdan passat accordun üstünden atlar.
  • 1.5 yıl B5 Kasa 1.8T Passat kullanıp Accord incelemiş biri olarak 2005 model B5.5 1.8T Manuel Passat Higline derim. Arka koltuklarda bile koltuk ısıtması var 2005lerin.
  • O kasa accort larin ncap notu dusuk , passati bilmiyorum .. Ben olsam 2 sinede bakmam daha yeni model araclara bakarim o fiyatlara yakin insignia flan olabilir ..
  • hakanemre23 H kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ama gerçekten konfor

4 koltuk Isıtma falan söylemiyorum bile hepsinde bir Sürü özellik var

Spor istiyorsan accord ama 2.4

Vergisi de 2.0 gibi alt dilimden ödeniyor

Volvo tam ağır tam konfor Arabası

Sürmesi çok keyifli İstanbul İzmir yapıyoruz bazen çok konforlu
  • passat'ın tipi bi kere çok eski. 2 yıl accord kullandım 2.0 kronik problemleri direksiyon pompası ve hortumu. Haricinde bi sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle accord
  • Vergiler arasında iki katı fark var , yakıt konusunda fazla bir fark olucağını düşünmüyorum.Birde parça bulunabilirliği var.Bilemedim karar zevk işine kalmış biraz.
  • Zor tercih baya.. Neden bilmiyorum ama Passat derdim heralde. 40-45 arasına şu B6 passat bulunur sanki. Tank kasalardan :D Onlara hala hastayım. Al hocam kafanı hiiç ağrıtmaz..
  • Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Yorumlara göre her iki araçta aynı oranda tavsiye ediliyor.

Alman konforlu sesiz, japon sağlam spor. Valla karar vermek zor.

İlgilendiğim araçlarda bunlar yarın ikisinide inceleyeceğim.

Passat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-passat-1.8t-highline2-kulgrisi-hatasiz-temiz-188.000-392280656/detay

Accord

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-triptronik-hatasiz-2.4-accord-409435394/detay

• Benzinde binilecekse 2007-2009 T25 Executive Elegant Avensis bakın. Passat ve Accord kadar dolu olmasa da cok güzel arac kullandım uzun sure.

Üste 5 bin filan daha eklerseniz T27 Avensis 2.0 premium alabilirsiniz. Sunroof yok ama hafızalı elektrikli ısıtmalı koltuklar keyless go filan var. 7 ileri otomatik.

Edit : T27 ye lpg uyuyor. LPG de binilebilir.

Passat ve Accord a göre daha modelli araçlar oldugu icin önerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 16 Mart 2017; 11:29:16 >
  • 45 bin bu miyadı dolmuş araçlara vermek mantıklı gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

45 bin bu miyadı dolmuş araçlara vermek mantıklı gelmiyor

Ne alalım ki? Ruhsuz teneke Fluence mi alalım.

Evet yaşlı araçlar ama bu paraya bu konfor ve performans başka araçlarda yok maalesef.

Siz olsanız 45 bine ne alırdınız?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.