Şimdi Ara

1.8 T Passat mı? 2.4 Accord mu? Almalıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 38erciyes

1.9 tdi daha mantıklı olabilir.

Yaşlı dizellere güvenemiyorum. Birde içeri fazla ses oluyor. Geçen hafta 1.9 TDI Passat test ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Passat highline 2 nin manueli yok mu ? B5.5 kasa bayagi tutuldu ve saglam. Ama eski nesil performans torpuleyen otomatik olmasa on numara olacak.

Bütçe 45 ve lpg araç aradığım için bana en uygun modeli 2004-2005 1.8T higline

• hakanemre23 H kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-highline-2-404078429/detay

Manuel i neredeyse yok gibi,o değilde vites topuzunu bile adamlar aydınlatmalı yapmışlar yuh

Sondan 2.resme bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 16 Mart 2017; 21:40:9 >
    Siz zaten alacağınız araçlara karar vermişsiniz boşuna konu açıyorsunuz.b5 passat ve accorda göre 1-2 nesil daha yeni araçlar sorunsuzluk-güvenlik anlamında esamesi bile okunmaz baktığınız araçların.
    Neyse siz passat alın mondeolar bize kalsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 159
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Siz zaten alacağınız araçlara karar vermişsiniz boşuna konu açıyorsunuz.b5 passat ve accorda göre 1-2 nesil daha yeni araçlar sorunsuzluk-güvenlik anlamında esamesi bile okunmaz baktığınız araçların.
    Neyse siz passat alın mondeolar bize kalsın.

Tek bir model araca niyetlensemde konu açmaktan zarar gelmez. Kullanıcı yorumları almak iyidir.

Ford ve Opel yeni olabilir ama insanın içine sinmeyince olmuyor.

Daha önce 92 Model Mazda 626'm vardı. Ondaki konforu C kasa Vectra'da bulamadım mesela.

Şuan 2000 model cam tavanlı en dolu model Twingo'm var. Son model Clio'ya değişmem.

• Temmuzda 4 yıl olacak 2.0 executive Accorda biniyorum , 290 binde tüplü :) daha masraf açmadı yağı suyu benzin+tüp koy gez , civiclere göre yalıtımı iyidir 2.4 accordlar tek tip hepsi otomatik ve full donanım (executive) 2.0 156bg 2.4 195bg. Yaşınız kaç bilmiyorum ama accord biraz daha genç işi , passat çok ruhsuz duruyor zevk meselesi tabi bunlar , passat daha konforludur ama arada çok fark yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarturk

Temmuzda 4 yıl olacak 2.0 executive Accorda biniyorum , 290 binde tüplü :) daha masraf açmadı yağı suyu benzin+tüp koy gez , civiclere göre yalıtımı iyidir 2.4 accordlar tek tip hepsi otomatik ve full donanım (executive) 2.0 156bg 2.4 195bg. Yaşınız kaç bilmiyorum ama accord biraz daha genç işi , passat çok ruhsuz duruyor zevk meselesi tabi bunlar , passat daha konforludur ama arada çok fark yoktur.

Marka fanlığı yapmayan kullanıcıların yorumunu almak güzel. Yaş 30. Ben yaşlı işi arabaları daha çok seviyorum ama Accord çok güzel spor bir sedan. Her yaşa da hitap ediyor. Accord icin yola çıktım hakkımda hayırlısı ama önce Passat'a bakacam

• Kesinlikle Accord daha sağlam,performanslı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdiden alacağın araba hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan.

• trktlh kullanıcısına yanıt
    hocam üste 5 bin koyacaksa bence gitsin 2.0 dci 175hp latitude alsın. ara hızlanmaları falan gayet güzel.

üstte sayılan araçların hepsini üzer. yakıtı masrafı da az olur.
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    O da olabilir. Katılıyorum. Yalnız yol tutuş problemleri var diye duydum. Ne kadar dogru bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarturk

Şimdiden alacağın araba hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan.

Sağolun Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

hocam üste 5 bin koyacaksa bence gitsin 2.0 dci 175hp latitude alsın. ara hızlanmaları falan gayet güzel.

üstte sayılan araçların hepsini üzer. yakıtı masrafı da az olur.

Maalesef 50 bine 1.5 bile alınmıyor. 2 aydır onlara da bakıyorum. Biraz daha beklense düşer belki ama düşse de km 200.000 civarı olur. O km'den sonra dizel biraz sıkıntı çıkarabilir

• Dostum o 2 araç da seni mutlu etmeyecek...

Sen Mazda 6 bak kendine Otomatik..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-6-keyif-icin-orjinal-18-in-rx-8-jantlariyla-368833701/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-can-insaat-otomotivden-2009-otomatik-vitesli-mazda-6-307797992/detay

Honda kullanıcısıyım severimde ama 2.4 accordu giderken hiç görmedim... boş ses... Eski nesil aptal bi şanzıman. temiz bir 1.6ies sanki tokatlayıp gitcek gibi.. donanım iyi. ama km leri çooook fazla genel itibari ile.

1.8t Kesinlikle motor olarak iyi ama miadı doldu artık 200 k altında bulman çok zor. 27 kazaya karışmış felan...

mazda al 6 al yap kaskonu hayatını yaşa ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanKkner

Dostum o 2 araç da seni mutlu etmeyecek...

Sen Mazda 6 bak kendine Otomatik..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-6-keyif-icin-orjinal-18-in-rx-8-jantlariyla-368833701/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-can-insaat-otomotivden-2009-otomatik-vitesli-mazda-6-307797992/detay

Honda kullanıcısıyım severimde ama 2.4 accordu giderken hiç görmedim... boş ses... Eski nesil aptal bi şanzıman. temiz bir 1.6ies sanki tokatlayıp gitcek gibi.. donanım iyi. ama km leri çooook fazla genel itibari ile.

1.8t Kesinlikle motor olarak iyi ama miadı doldu artık 200 k altında bulman çok zor. 27 kazaya karışmış felan...

mazda al 6 al yap kaskonu hayatını yaşa ;)

Üstad ben koyu bir Mazda'cıyım ama benim içime sinen bir 6 bulamadım. Ayrıca 2008+ kasalarda kronik direksiyon kutusu problemi var. Serviste kutu 6000 TL. Tamir oluyor mu bilmiyorum.

İlandaki araçlar boş modeli birde.

Accord 25-30 km sürdüm hoşuma gitti açıkçası. Donanımda tatmin edici. Honda zaten en sorunsuz araçlardan biri.

Geçenlerde şu videodaki araça talip oldum. Sahibinin birkaç videosunu daha gördüm, agresif bir sürücü olduğunu düşündüğüm için aracını almaktan vazgeçtim.

Oksijen sensörü arızalı halde 240 ta kesiciye girmiş ve hızlanma gayet iyi

https://youtu.be/6_LWCWchHkM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanemre23 -- 17 Mart 2017; 8:40:27 >

2.4 accordlarda da sanziman ve difransiyel arasinda bir parca var bu sert kullanimi (volan geliyor aklima adi) engelliyor ve bu hizlanmalarda buyuk deformasyon yasiyor... 4000 tl gibi bi rakam.. Dedigim gibi honda kullanicisiyim ama bana hep uzak gelmistir 2.4 ler cunku vergisinin hakkini vermiyor diyebilirim. Ama honda hondadir iste hayirli olur insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanKkner

2.4 accordlarda da sanziman ve difransiyel arasinda bir parca var bu sert kullanimi (volan geliyor aklima adi) engelliyor ve bu hizlanmalarda buyuk deformasyon yasiyor... 4000 tl gibi bi rakam.. Dedigim gibi honda kullanicisiyim ama bana hep uzak gelmistir 2.4 ler cunku vergisinin hakkini vermiyor diyebilirim. Ama honda hondadir iste hayirli olur insallah

Ben gidişini beğendim. Fabrika verisi 0-100 km 7.9 sn. Hadi 8.5 olsun oda iyi.

Şuan yoldayım bakacağım araçlara birde 2011 Chevrolet Epica 2.0 Dizel ekledim.

Bakalım hangisi nasip olacak

• trktlh kullanıcısına yanıt
    4 teker tam bağımsız rotlu çok kollu sistem kullanılıyor hocam.

kullanıcılar torsiyonlu ve dingilli araçlardan direk bu sisteme geçince bir alışma süreci oluyor.

bir de ayrıca rot ayarını yaptırmıyorlar bilgisiz rotcular sadece ön tekerlerin ayarını yapıp bırakıyormuş. arkalara bakmadan.

son olarak da 1.5 larda bu şikayet var 2.0 larda pek yok. bunun sebebi bir çok şey olabilir. en kestirme tahminim 2.0 alıp parayı veren adam bu aracın bakımını uyduruk yerlerde yaptırmıyordur sorun yaşamıyordur :)
    keşke yetse çok mutlu eder eminim araç o yıllarda üretilen bmw den sonraki en güçlü 2.0 dizel

dur senin aklını karıştırayım :D
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-acil-hatasiz-sanruflu-saab-410693068/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2008-volvo-s60-2.4-dizel-emsalsiz-bir-esi-daha-yok-405364337/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 17 Mart 2017; 12:15:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.