Arkadaslar yardım lutfen! Çok tereddüt de kaldım yorumlarınızı bekliyorum... 2003-2004
1.8 vectra çekişte doğal olarak yüksek cc ile daha ataktır, yakıtı da buna baglı olarak daha fazladır.Satarken 1.8 vectra zorluk çıkartabilir.Birde vergi farkı var iki araç için Eğer performansı çok fazla ön planda tutmuyorsan 1.6 vectra daha ideal bir seçim olacaktır.Ben olsam 1.6 kasayı tercih ederdim.
Ben 1.6 vectra kullaniyorum acikcasi cok memnunum. Bence yuksek mtv odemek yerine 1.6 tercih sebebi olur. Performanstata 1.6 ile 1.8 arasi cokda buyuk farklar olacagini sanmiyorum.
al 1.6 bak keyfine piyasada en çok bulunannı satılanı o 1.8in satışıda zor olur öbür gün. ödediğin vergide yanına zarar kalır.
1.8 daha düşük tüketime sahip olur. mantıklısı 1.6 dır
Hem senelik verdileri fazla olacak hemde satarken sorun çıkaracak amannnn dertsiz başına dert mi arıyorsun hocam al 1.6'yı bak keyfine
1.8 cunku otomatık vites secenegın olucak eger otomatık istiyorsan 1.8 vergi artısı olucak ama yakıtta abartılı bır artıs olcagını sanmıyorum
dostum 1.6 al lpg taktır keyfını sur 2004 model vectra c aracımı 35000 km dır kullanıyorum cok memnunum lpg taktırdıktan sonra tadına doyamaz oldum gercı ama yakıt gene aynı neden az yakıyor dıye daha cok gezıyorum...
evet 1,6 çok daha mantıklı
Türkiye şartlarında maalesef 1.6 ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme