Bildirim
1.8t 44 lt tüp ile 270 km yaptı!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence tüpte de olsa biraz fazla yakıt harcamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 km hızla 270 km yaptı yanlış yazmışım özür dilerim bencede tüpte değiştireceğiz mecbur 1.8t passatı olan varsa ş.içi yakıt tüketimini yazabilirmi? -
Ben hem 1.8T Passat, hemde 1.8T A4 kullandım, gerçekten abartı yakıyor o motor. Çok keyifli, ama yakıtı insanı üzüyor. En son kızmıştım ve 1.8T'yi satıp 1.9tdi Passat almıştım, ondan sonra da bir daha benzinli araç almadım...:) -
Bende yeni aldım arabayı yakar dediler ama bu kadarını ummuyordum. seneye dizel passat inş. bende düşünüyorum....:) -
Bende 2000 Model Passat 1.8 atmosferik var aynı kmyi şehiriçi 32 litre Lpg ile yapıyorum.Bence bir servise göster aracını derim.Benim aracım tamamı şehir dışıda 400 km yapıyor.Hadi senin aracın 1.8 T biraz daha fazla yakar belki , ama bu sölediğin rakam çok yüksek bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqi -- 17 Şubat 2014; 15:02:44 > -
-
Bu zamanda en güzel araba heralde en asz yakanı oluyor Formülü bu bence ... D.H cı arkadaşlar sız ne dersınız ? -
Aracin gaz filtresini degistir yakit dusecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir içini bilmem de uzun yolda ortalama 9lt LPG yakıyor 1.8T. Şehiriçinde de 12-13 litre yakar. Daha fazlasında araçta bir sıkıntı vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X