Şimdi Ara

1 aractan 2 arac elde etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ,yeni atandığım yere evimin uzaklığı 45 km,eşimin işinin uzaklığı 4km.Eskiden tek arac yetiyordu fakat su an sıkıntı olmaya başladı.Elimde superb 2013 tdı dsg var,sizce bu aracı satıp 2 tane otomatik c ve b sınıfı arac alsam tavsiyeleriniz ne olur.tesekkürler(yıllık tahmini kullanım 40000 km)

• İki aracın masrafı fazla olsada ihtiyaç olduğu için o şekilde yapmanız mantıklı olur. A ve C sınıfıda düşünebilirsiniz. Misalen peugeout 107 ve opel astra gibi hiç değilse A sınıfı aracın masrafı bi nebze az olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

İki aracın masrafı fazla olsada ihtiyaç olduğu için o şekilde yapmanız mantıklı olur. A ve C sınıfıda düşünebilirsiniz. Misalen peugeout 107 ve opel astra gibi hiç değilse A sınıfı aracın masrafı bi nebze az olur.
    Muhtemelen iyi aracı günde 90 km yapan taraf kullanacak, uzun yola, tatile vs bu araç gidecek. Bu durumda imkan varsa günde 4 km giden tarafa baz düzeyde araç alınca sorun çözülür. İlla otomatik ve yeni olacaksa peugeut 107 tarzı araçlar uygun fiyata alınabilir. Kesinlikle 4 km için dizele girilmez. Diğer araçta skodadan memnunsanız bir alt sınıfı olan octavia ile değiştirilebilir.
  • Benzer durumda o 4 km lik kisma ben bırakıp işime giderim. Dönüşte 4 km lik mesafeyi toplu taşıma ile de bir kac dakikada alir zaten. Illa araç ısrarı nedir ? Meslek olarak kendi işini yapıp gezmesi mi gerekiyor ? İhtiyacı belirlemede kriterlerinizi gözden geçirin bence. 4 km çok kısa bana kalırsa. Keşke bende de öyle olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

İki aracın masrafı fazla olsada ihtiyaç olduğu için o şekilde yapmanız mantıklı olur. A ve C sınıfıda düşünebilirsiniz. Misalen peugeout 107 ve opel astra gibi hiç değilse A sınıfı aracın masrafı bi nebze az olur.
    Bence kesin ihtiyaç varsa 2 araç olmalı . SuperB gibi bir araçtan sonra siz biraz üzülebilirsiniz tabi .

Bence siz 2 tane Corsa 1.3 dizel alın . Hem vergi az hem 2.eli hızlı sayılır . Ya da arkadaşın dediği gibi kendinize bir Astra eşinize de Pejo 206 tarzı olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Eylül 2014; 0:25:37 >
  • max fiyat ne kadar ama superb 1.6 tdi dsg 80 bin civarı olsa kendinize golf 6 veya auris eşinize polo veya fiesta olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: acetabulum

Arkadaşlar merhaba ,yeni atandığım yere evimin uzaklığı 45 km,eşimin işinin uzaklığı 4km.Eskiden tek arac yetiyordu fakat su an sıkıntı olmaya başladı.Elimde superb 2013 tdı dsg var,sizce bu aracı satıp 2 tane otomatik c ve b sınıfı arac alsam tavsiyeleriniz ne olur.tesekkürler(yıllık tahmini kullanım 40000 km)

Müfit hocam senmisin

bence eşinize otomatik Corsa Jazz Micra falan alın en iyisi o.

arkadaşımda aynı durumda Fabia almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 9 Eylül 2014; 0:30:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

max fiyat ne kadar ama superb 1.6 tdi dsg 80 bin civarı olsa kendinize golf 6 veya auris eşinize polo veya fiesta olabilir
    şu anda benim arac 83-84 civarı,daha fazlada para vermek istemiyorum
  • quote:

şu anda benim arac 83-84 civarı,daha fazlada para vermek istemiyorum

Alıntıları Göster
    aslında superb den müthiş memnunum,konforu çok iyi,c sınıfına tekrar dönüş biraz gözümü korkutuyor açıkçası,ama işin içinde çocuğun krese bırakılması alınması,benimde bazen şehir dışında olmam eklenince ikinci araç gereksinimi ortaya çıktı.birde superble 5 yılda 200 000 km ye yaklaşırsam satışta baya zorlanırım gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acetabulum -- 9 Eylül 2014; 0:36:49 >
  • Bende aracı kiraya verip onun geliriyle yeni araç kredisine gireceksiniz sandım. Çok yanlış ve ticari düşünmüşüm
    Düzenleme: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 9 Eylül 2014; 0:39:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Bende aracı kiraya verip onun geliriyle yeni araç kredisine gireceksiniz sandım. Çok yanlış ve ticari düşünmüşüm
    Düzenleme: imlâ
    evet hocam başlık biraz yüksek ticari zeka ürünü başlıklara benzemiş
  • quote:

aslında superb den müthiş memnunum,konforu çok iyi,c sınıfına tekrar dönüş biraz gözümü korkutuyor açıkçası,ama işin içinde çocuğun krese bırakılması alınması,benimde bazen şehir dışında olmam eklenince ikinci araç gereksinimi ortaya çıktı.birde superble 5 yılda 200 000 km ye yaklaşırsam satışta baya zorlanırım gibime geliyor

Bu nedenlerden dolay şart tabi hani siz akşam 7 olunca evde olucak bir işe sahip olsanız getir götür siz de yaparsınız ama şehir dışında oluyorum dediğiniz zaman sıkıntı çıkabilir . 2 araç olmalı bence de .

DSG olunca millet zaten korkuyor 200 bin deki araca yaklaşan pek olmaz dediğiniz gibi .

Ben sizin yerinizde olsaydım iki araçtan biri üst sınıf olacaksa eğer üst sınıf olanı eşime verirdim çünkü sizin yaptığınız km fazla .

Bu durumda ne yazıkki konfordan vazgeçmeniz gerekiyor . Tabi bu size kalmış . Ne olursa olsun üzmeyin kendinizi en büyük derdiniz bu olsun

Başlığı görünce bende sanayide toplama kuş serisi falan sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Eylül 2014; 0:44:44 >

• küçük bir japon yaris 1.0 mesela bir de octavia dizel iş görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşinize suzuki alto swift yada hyundaı getz sizede astra yada megane 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Eşinize suzuki alto swift yada hyundaı getz sizede astra yada megane 2
    Bende işin içinde kesme biçme var sandım
  • Auris al 2 tane, vw taklitçisi superB'den her konuda fersah fersah üstündür.

• 4 km yolu taksiyle gidip gelse gunde 20 lira taksi parasi bile verse,
    250 is gunu X 20tl= 5000 tl.

2. Bir arac icin mtv + kasko + trafik sigortasi + yillik bakim masrafi + yakit = 5000 tl

Yani 2. Arac almak yerine maksimum 20 tl taksi ile gidilip gelinse ayni hesaba geliyor. 2. Arac almaniza hic gerek yok.

• Bence c yada b sinifina dusmenize gerek yok biraz daha eski model d sinifi meselavavensis yada mondeo esinizede b sinifi otomatik mesela jazz alip geri kalan parayida bankaya koyarsiniz. Yani ben olsam boyle yapardim.

• Suberb i sat güzel bisey al, eşini de servise yazdir (:

• acetabulum A kullanıcısına yanıt
    Başlığı okur okumaz, istemsiz olarak, aklıma yıllar önceki 2 kazalı aracın şasilerinden birinin sağlam ön yarısı ile diğerinin sağlam arka yarısından 1 araba yapma vakası geldi.

Soruya cevap olarak: Superb sahibi olmanızdan büyük sedan araç sahibi olmayı sevdiğinizi varsayıyorum. İki araçtan birisinin sedan veya SW olması da avantajdır: Focus/Corolla/Astra Sedan/Jetta/i30 SW + Corsa/Fabia/Polo/i20 kombinasyonlarından birisi uygun olabilir gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_takimi -- 9 Eylül 2014; 8:44:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.