Şimdi Ara

1 Ay Çalışılacak İş Nasıl Bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olabildiğince çabuk bir şekilde 1 ay boyunca çalışabileceğim bir iş arıyorum. Aklımda giyim mağazalarına gidip yüzyüze başvurmak var. 1 aydan uzun süre çalışamam çünkü stajım başlayacak ama paraya çok ihtiyacım olacak gelecek ay. Muhtemelen faydası olmaz ama ingilizcem çok iyi seviyede, odtüde inşaat mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Herhangibir işte çalışabilirim, iş seçmem. Tavsiyenize ihtiyacım var.

• git garson ol

• O aklımda ama 1 aylık istemiyorlar onu maalesef. Eğer uzun çalışırım diyip 1 ay sonra çıkarsam paramı almak için çok uğraştırırlar diye çekiniyorum.

• uft1919 U kullanıcısına yanıt

Uzun çalışcam diye gir maaşını alır almaz kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle 1aylık iş bulmak çok zor patronlar vermeyebilir.Giriceksin ne kadar çalışacağını sorarsa uzun süre dersin 1 ay çalışıp paranı alırsın sonra yurtdışına gidicem vs der çıkarsın.

• The Notorious II kullanıcısına yanıt

Daha önce böyle bir şey yapmadığım için bilmiyorum fakat işten çıkmadan bir süre önce haber vermem gerekmiyor mu? Bildiğim kadarıyla 2 hafta önceden haber vermem kanunen zorunlu, 2 hafta önceden de haber verirsem para konusunda sıkıntı yaratabilir diye korkuyorum.

• İnşaat mühendisliği okuyorsan amelelik yap, hem tecrübe olur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-kariyerin için söylüyorum ileride sgk nda 1 ay girip çıktığını gören ik uzmanı seni sorgulayacaktır

2-turizm ve otelciler birliğini ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 10 Temmuz 2022; 17:7:25 >
  • uft1919 U kullanıcısına yanıt

KANUNEN

ama adam seni ilk 1 ay kaçak çalıştırıyor ve sigorta yatırmıyor. şikayet etse bile bi bok elde edemez. kafe sahipleri siktiriboktan adamlardır her türlü it ve puştluğu bilir o yüzden etik kasmana da gerek yok koy götlerine tekmeyi

• turizm sektöründe sezonluk işlere bakabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.