Şimdi Ara

1 ay içerisinde bilgisayar fiyatları artacak deniliyor sizce olabilir mi böyle birşey?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ShiftDelete.Net - Bilgisayar fiyatları 1 ay sonra artacak
    https://www.bundlehaber.com/detay/26ba238f-5974-4301-bcfc-28a374cb8d06?l=1

Haberin kaynağı burada Shiftdelete yazmış.Sizce olabilirmi böyle birşey görüşleriniz nedir?

• 3 ayrı kurumdan benzer haberler alınca ben de bilgisayar toplama işini erkene aldım. Çinden stok çıkışı çok az var, fiyatlarda %30 artış olacak diyorlar
  • Cin yuzunden fiyatlar artar.
  • 2.ele yönelin yada laptop alin

Oyun icin konsol cok daha mantıklı şuan
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    ryzen 3900x al :)
  • Çin,fason üretse'de ABD ve genel üreticilerde yeterli stok vardır.Bitince,asıl renk belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 19 Şubat 2020; 18:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

ryzen 3900x al :)
    Aboo bende o para ne gezer 😄😄 esnafım ben esnaf 😄 1600 aldım
  • Bir yandan virüs diğer yandan dolar kuru.
  • Evet koronavirüs karantina sebebi ile üretim sekteye uğradı çoğu asya bölgesinde bu yüzden fiyatlar artacak doğal olarak
  • virüs olayı çin den gelen malları vuruyor.

malın fiyatı belli değil.

arttı şu kadar arttı diyemeyiz fiyat veremiyor kimse.

maske muayene eldiveni karaborsaya doğru gidiyor.

üretim yapmamak için bir neden yok faizde eksiye geçti.

bu virüs olayı biraz daha sürerse yerli mallarıda kapatır alıcı yabancılar.
  • Stokların miktarı ortada, Çin'deki durgunluk ve üretimsizlik ortada, dolar kuru ortada, ilk çeyrek bitiyor fiyat revizyonu kaçınılmaz.

Her türlü artacaktır. Ama %10 ama %50 ... artık ne kadar bilemem ama artmayacağını beklemek saflık olur.
  • olursa şaşırcan mı
  • Uzakdoğu'daki virüs salgını yüzünden satıcıların eline doğru düzgün stok geçmiyor. Böyle bir durumda fiyatlar artmasın da ne olsun?

Küresel ekonomideki bu durgunluk döviz kurlarını da olumsuz etkiliyor ki, o da başka bir dert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandeamore

olursa şaşırcan mı
    Şoka gircem
  • Kesin artar
  • HER AY ARTACAK, HER AY. Türkiye gerçeği, oyun alacaksanız halloween-easter, donanım alacaksanız haziran okul tatili-black friday. Bunlar ürünlerin gerçekte olması gereken fiyatlara indikleri günlerdir.
  • Eğer hastalık kontrol edilemezse kimsenin gözü bilgisayar falan görmez , mal talebi düser , fiyatlar çakılır tam tersine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.