TTnetin verdiği zyxel modem kulanıyordum 50 mbs vdsl geçenlerde 24 mbs tarifesine geçtim sonratekrardan 50 mbs geri döndüm fakat internet oturmadı net gelmedi ttneten gelip modemin bozuldunu söylediler modem 18 mbs de takılı kalıyor bunun üzerine tarifemi değiştrip ADSL 8 mbs 16 ve vdsl 24 mbs de hiç bir sorun olmadan kulandım fakat 35 veya 50 yükseltiğim zaman net gelmiyor bunu üzerine vatan bilgisayardan asusu 17u modem aldım fakat sürekli net kopmaya başladı wifi ile bağladığım bütün cıhazlarda kopma sorunu oldu bir arkadaşıma verdim onda da aynı sorun oldu eski bozuk zyxel modemi takınca hiç bir kopma sorunu olmadan kulanıyorum ardından ürünü vatana götürüp garantiye yoladım servis ürünü ücret iadesini yaptı bende gidip yine aynı model modem aldım taktım aynı sorun yine devam eti eski modemimi taktım sorun yok şimdi ben çok talihsiz bir insanımda 3 modemim bozuldu yoksa telefon hatımda yüksek gerilim varda modemlerimi bozuyor? telefon hatına sigorta takmam mümkün mü acaba akım korumalı ups ler var ama yinede modemi yanan kulanıcılar mevcut bu sorunu nasıl çözebilirim telefon hatı na nekadar volt geliyor acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme