Şimdi Ara

1 Dişi 1 Erkek Muhabbet Kuşu Alıp Onları Çiftleştirmek? [Evde] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
157.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsi var abicim hepsi son iki gunde deliklerin etrafi acik mavi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    Hepsi var abicim son iki gunde acikavi oldu napabilirim ben simdi erkek kud alimmi ciftlesirse geri alirim koyarim bizim kusun yanina olmaz mi

Var hepsi fakat erkek kus alim yanina ciftlesitlermi ciftlesirse bizim kusun yanina salarim sonra olmazmi

• quote:

Orijinalden alıntı: hadibro

Var hepsi fakat erkek kus alim yanina ciftlesitlermi ciftlesirse bizim kusun yanina salarim sonra olmazmi

yardımcı olur musunuz yaa cınsıyetı konusunda
     1 Dişi 1 Erkek Muhabbet Kuşu Alıp Onları Çiftleştirmek? [Evde] 1 Dişi 1 Erkek Muhabbet Kuşu Alıp Onları Çiftleştirmek? [Evde] 1 Dişi 1 Erkek Muhabbet Kuşu Alıp Onları Çiftleştirmek? [Evde]

• oflisalih O kullanıcısına yanıt
    Yesil erkek mavi disi

• Abi benm erkek disinin sirtina atldi da dengede duramiyor busefer

• ilkse dostum zorluklar olabilir ilk kuluçka zordur zamana bırak diyorum sana olcak bak görüyorsun ilk kuluçkada bos yumurtada cıkar 1 2 yavru alsan iyidir ama iyice tecrübelenince bikanine hiç durmaz senin kuslar tüyü kadar yavrun olur insallah
  • hadibro H kullanıcısına yanıt
    kardesım allah razı olsun yaa ıcımı rahatlattın
    bu arada folluk aldım cıftlesmelerı ıcın 1 yasını gectıler hemen hemen ama cıftlesmedıler hala bıde bunlar beraber dogdular yanı kardesler acaba onun etkısı olabılır mı :)
    Kardesim sen bunlara folluk koyma simdi az daha buyusunler benden demesi 1-2 ay sonra koy anlasiyormu bunlar?

Amin amin abicim ben okuldaydim bu kuslar ciftlesmis olabilirmi disi kus 10 dk disarda kaliyor hep yuvalikta hala yuvalikta ve disi bugun hic kuyrul kaldirmadi erkekte ayak atmiyor kur yapiyor ama ayak atsa bile sirtina dokunuypr birakiyor hani bunlar ciftlesmidir

evet cok ıyı anlasıyorlar ve cok opusuyorlar bıde folloga da gırıyorlar erkek olan elımde omuzumda duruyor ama dısısı hıc gelmıyor bana odaya saldıgımda erkegı alıyorum elıme dısısı kacınca oda onun pesıne cıkıyor hemen
    Hayvanlar arasi kardes duygusu olcagini zannetmiyorum cildirinca afettmez mesela okumussundur benm erkek kus ciftlesmiyordu dun disinin sirtina hopladi valla ama yapamafi dustu yere ben okuldayken yaptiysa bilemem

Benim erkekte cok feci konusuyor konuyor ama ben ellemiyorum cift olduklari icin bide disi yumurtlicak o yuzden sadece yem su veriyorum yani erkekle ilgenirsen disi kusla alakayi kesebilir

hımm anladım kardesım ben de ıs yuzun den pek evde kalamıyorum ne yapıyolar pek haberım yok ama ınan aklıma o kadar takılmıstı kı rahatlattın benı hep aklıma takılıyodu ceresının rengı bı acayıp gelıyodu bana :)
    Bende okula gidiyorum aklim kuslarda acaba ciftlestiler mi naptilar diye ciftlesmeye kalktiklarini gordumde ciftletiklerini goremedim.d ama disi kus yumurtlicak eminim

bakalım ne olur beklıcez artık gagasının mavı olmamayısı benı bıraz tedırgın edıyo da erkek konusun da o yuzden soruyorum ben
    cok sewıyorum onları yaaa :)
    sadece terettudum erkek mı olması idi erkek dedıler bakalım hayırlısı artık beklıcez :)
  • kardeslerde es tutar ama sakat yavru alma durumunuz vardır önerilmez ama eş tutmus sziinki artık yuvalıkta fazla zaman geciriyorsa yumurta maması verin sürekli kafeste kalamar kemiğide asılı olsun hep
    Abi bnm erkek cikiyo artik ustunede dengede duramiyordu ama git gide duruyor eskisinden daha fazla duruyor ciftlesirlermi?

senin kuslar yavrullar dostum yakındır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.