Ekran kartı konusunda kafam çok karışık lütfen yardımcı olun. Ekran kartı önerileriniz olursa 400 lirayı geçmesin lütfen tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
DirectX 11 istiyorsan 5770 olmasada olur dersen 4890 alınabilir.
Tabiiki 1 GB 128 Bit DX11 GDDR5 Hem DX11 ileride lazım olacak bir teknoloji.Hemde GDDR5 128 Bit bellekler performans olarak GDDR3 256 Bit belleklerden daha üstün performans sergiler.
Görüntü kalitesi olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz? Toplumda şöyle bir düşünce var (bende de var) 256 bit 128 bitten daha yüksek olduğu için grafik açısından 256 bit daha iyi deniliyor. Bu noktada kafam karışıyor...
kac gündür bende karar veremedim ya 4890 yada 5770. Ama bu 128Bit olayi beni 5770 den soguttu bu ekran kartini kullanan arkadaslar varmi performans nasil? Bagzi testlerde performansi 4870 den düsük oldugu gösteriliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Source
DirectX 11 istiyorsan 5770 olmasada olur dersen 4890 alınabilir.
Bu ne biçim bi soru ya? Modelini belirterek sorar insan...
hd4770 var dediğin nitelikte bide gts250 var aynı sayılır ama 400 tl diyosan iş değişir
DirectX seviyesi yada destekledigi sürümün yüksekliginden çok , Ekran kartının kalitesi ve performansını göz önünde bulundurun.
Normalde 400TL bütçeye HD5830 önerebilmemiz lazımdı ama sagolsun Saçma sapan bir kart çıkardı ati.
Bu fiyat çevresine 330TL ye HD4890 var , 300TL ye HD5770. İkiside oyunlarda iyidir işinizi görür tavsiye ederim.
100TL daha ekleyebilirim derseniz zaten HD5850 var o fiyata
Görüntü kalitesiyle 256bit'in hiç alakası yok, performansla alakası var onun.
Direct X 11 senin için önemli değilse ( bence çoğu kullanıcı için şu anda pek yaygın değil zaten ve uzun bi süre daha da aynı durumda kalıcaktır ) HD 4890 tercih etmende fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Normalde 400TL bütçeye HD5830 önerebilmemiz lazımdı ama sagolsun Saçma sapan bir kart çıkardı ati.
Kesinlikle, 5830'un fiyatı maksimum 400TL olmalıydı ki bu bile fazla hayal kırıklığı yarattı sadece.
Sanırım kararımı verdim HD4890 alıcam Uygun fiyata ve güvenli hangi sitede yada mağazada bulabilirim acaba?
http://www.donanimhaber.com/VgaChart.aspx Bak burdan,en doğal test sonuçları
quote:
Orijinalden alıntı: coolkutu
Sanırım kararımı verdim HD4890 alıcam Uygun fiyata ve güvenli hangi sitede yada mağazada bulabilirim acaba?
ben ram satın aldım netsiparişten güvenilir bir site.
netsipariş'e adımı yazarım ben,o kadar güvenilir sitedir ilk alışveriş yaptığım sitedir ve çok güvenilir olduğunu söylüyorum siteye girdiğinizde direkt mesaj yazabileceğiniz bölümvar ürünü gördünüz stokdamı diye sorun hemen cevabı alırsınız ya ertesi gün mal elinizdedir yada 2 gün içinde bir defa sorun yaşamadım,fiyatlarıda gayet iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme