Şimdi Ara

1 gb lık ekran kartı var, PES 2012 neden tutukluk yapıyor olabilir????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci: intel P4 CPU 3.06 GHz
    ram: 2 gb
    ekran kartı:SAPPHIRE 1GB HD5570 DDR3 128 BIT 11167-28-20G HDMI DVI VGA ATI 16X
    power subaply: 300 wat

evet bu sistemde PES 2012 sürekli tutukluk yapıyor takıla takıla oynanıyor. İşlemci mi yetersizdir acaba yoksa başka bir sorun söyleyebilir misiniz....

SAYGILAR

• sistem yeterli görünüyor bence oyunu farklı bir torentden indirip yükleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: savasegede

anakart: MSI 7255 p4m890
    işlemci: intel P4 CPU 3.06 GHz
    ram: 2 gb
    ekran kartı:SAPPHIRE 1GB HD5570 DDR3 128 BIT 11167-28-20G HDMI DVI VGA ATI 16X
    power subaply: 300 wat

evet bu sistemde PES 2012 sürekli tutukluk yapıyor takıla takıla oynanıyor. İşlemci mi yetersizdir acaba yoksa başka bir sorun söyleyebilir misiniz....

SAYGILAR

crack değiştirip tekrar dene. olmazsa sorun işlemcide olabilir.
  • 8500 gt + p4 ile kasma (high yada ultra da ) olmadan oynuyordum o sistem sıkıntı yapmaz grafikleri düşürüp dene yine kasarsa başka bir yerden indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 12 Kasım 2012; 22:09:17 >
  • Çok eski sistem. İşlemcide ekran kartıda eski. Ama lowda yeterli seviyede oynatmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslemci error veriyo , tek cekirdek cs 1.6 da bile %100 calisyodu eski athlon 3000+ sistemimde ....

• Ekran karti pes'i ultrada oynatir.Sorun vardir oyunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen1

Çok eski sistem. İşlemcide ekran kartıda eski. Ama lowda yeterli seviyede oynatmalı.

LOWda denedim tekrar tekrar.... ama HIGH daki tutukluk aynen devam etti ... ilginç.. hiç rahatlama olmuyor oyunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

8500 gt + p4 ile kasma (high yada ultra da ) olmadan oynuyordum o sistem sıkıntı yapmaz grafikleri düşürüp dene yine kasarsa başka bir yerden indir

aynen low'da bile sıkıntı aynen devam etti... başka bir torrentten deneyelim o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

8500 gt + p4 ile kasma (high yada ultra da ) olmadan oynuyordum o sistem sıkıntı yapmaz grafikleri düşürüp dene yine kasarsa başka bir yerden indir

aynen low'da bile sıkıntı aynen devam etti... başka bir torrentten deneyelim o zaman

• Dediğin ekran kartını bilmiyorum ama arkadaşlar yeterli olması lazım diyorsa bence %99 kapasitörlerinden biri patlamış. Ekran kartını söküp bir bak eğer patlak bir tüp varsa geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen1

Çok eski sistem. İşlemcide ekran kartıda eski. Ama lowda yeterli seviyede oynatmalı.

Bunu neye göre söylüyorsunuz acaba o sistem gayet yeterli. p4le 7xxxgs serisiyle oynayan arkadaslarım var bu oyunu.
  • P4 3.06 ghz dediğimiz işlemci 533 mhz fsb'lik bir işlemci ki bu da sistemin hızını 266 mhz yapar. O işlemci ve sistem taa fi tarihinden kalma ne yazık ki. O yüzden de bu tip sıkıntılar yaşatması normal. Ekran kartından yana o oyunda sıkıntı olmaz.

Diğer taraftan oyunda da sıkıntı olabilir ama bana göre esas mesele işlemci. İlk nesil P4'lerden anladığım kadarıyla. O işlemcinin de hafif düzey de olsa modern oyunlarda tat vermemesi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 13 Kasım 2012; 0:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

P4 3.06 ghz dediğimiz işlemci 533 mhz fsb'lik bir işlemci ki bu da sistemin hızını 266 mhz yapar. O işlemci ve sistem taa fi tarihinden kalma ne yazık ki. O yüzden de bu tip sıkıntılar yaşatması normal. Ekran kartından yana o oyunda sıkıntı olmaz.

Diğer taraftan oyunda da sıkıntı olabilir ama bana göre esas mesele işlemci. İlk nesil P4'lerden anladığım kadarıyla. O işlemcinin de hafif düzey de olsa modern oyunlarda tat vermemesi normal.

İşlemciyle alakası yok hocam. Kurduğu oyunda yada driverde bir sorun var. Buna benzer sisteme sahip tanıdık sorunsuz oynuyor söylediği oyunu. Hem ekran kartıda 8400gs 64 bit yani sorun işlemcide değil.
  • pes 2010 da kurulu pc de onun en yüksek ayarlarında full akıcı olmasa da oynuyor 2010'u... Arkadaşın dediği patlak kapasitör işinden anlamam ama kartı anakarta takarken biraz zor girmişti slota sanki elim o pil gibi bölümlere takılmıştı, çok küçük bir ihtimal o sebeple olabilir.. patlak olsa pes 2010 u da high da oynamamazdı....neyse daha indiremedim yeni bir pes 12...
  • quote:

pes 2010 da kurulu pc de onun en yüksek ayarlarında full akıcı olmasa da oynuyor 2010'u... Arkadaşın dediği patlak kapasitör işinden anlamam ama kartı anakarta takarken biraz zor girmişti slota sanki elim o pil gibi bölümlere takılmıştı, çok küçük bir ihtimal o sebeple olabilir.. patlak olsa pes 2010 u da high da oynamamazdı....neyse daha indiremedim yeni bir pes 12...

hocam oyunda problem var 5-6 yerde duydum çok hata veriyor bulabilirsen başka sürüm dene
  • evet diğer indirdiğim oyunlarda da aynı sorun.... sanırım işlemci yetersiz... yapacak bir şey yok... Benim anakarta uygu 775 soket iyi bir işlemci alsam ne almalıyım acaba... tabi 150-250 tl arasına mal olmalı... çok işlemci fiyatlarını bilmiyorum ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.