1 gb Twinmos marka düşünüyorum ama daha iyisi varsa onuda alabilirim arkadaşlar.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Galiba bilen kimse yok.
kingston hem kaliteli hem uygun fiyatlı
Kingston olabilir.Yalnız estetik görünümde biraz önemli.Ayrıca dayanıklılıkta.
Kingston...+1
Corsair var.. testlerde üzerinden kamyon geçiriyolardı ve bişiy olmuyodu..toza,darbeye,suya dayanıklı janjanlı kımıl kımıl bi memory.. fiyatı da ööle uçuk değil..Ben olsam onu alırdım sanırım..
Consair alabilirsin 10 yıl garanti var diye biliyom dayanıklı .Kingstonda olabilir birader kullanıyor problem yok
burda bahsedilen memory stick ama..elindekileri satıp bunlardan almaya kalkma o slotlara takamayabilirsin..
Transcend de alabilirsiniz 1GB'lığını bulabilirseniz. Hem şık hem de yazma koruması (kilidi) var, ayrıca boyun için askı da geliyor; bunlar Kingston'da yok mesela.
en sanğlam sandisk titayum kaplama diyorlar, 1 ton basınca kadar dayanıyormuş
SON YORUMLARINIZIDA YAPIN DA ALALIM ŞU MERETİ.
kinstonlar biraz yavaş.corsairlere bak bence...(bende kingston var)
quote:
Orjinalden alıntı: BRaOCx
en sanğlam sandisk titayum kaplama diyorlar, 1 ton basınca kadar dayanıyormuş
abowwwww 'da kim uygulayacak 1 ton :D:D:D:D zaten alınırsa sandisk veya kingston alınır.
1 gb fiaytı nedir ??
150 usd ye nootbok diski aldım 80gb 2,5'' cok kulanışlı ve az yer tutuyor bence onu düşünmelisin
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse
150 usd ye nootbok diski aldım 80gb 2,5'' cok kulanışlı ve az yer tutuyor bence onu düşünmelisin
aslında akıllcıa dostum, ama kullanışlı olurmuki ?
neden kulanışlı olmasın usb kablolu cep tel kadar yer tutuyor ve 80 gb olay budur
quote:
Orjinalden alıntı: esenlik
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse
aslında akıllcıa dostum, ama kullanışlı olurmuki ?
bende 1 gb kinston var yeterli ancak. corsair daha hızlı imiş ben aldığımda yoktu. olsa onu alırdım.!