Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim önerim macların ranked olarak yapılması. player mac olursa maç sırasında elin yabancıları girebilir. Buda oyunun lag seviyesini cok artırır. Ranked olarakta istenilen haritada mesajlaşarak buluşulabiliyor. Saygılar.
  • benide eklerseniz sevinirim.
    gamertag = furki
  • turnuvalar cuma ve cumartesi gecesi olursa daha rahat olur.malum işi gücü olanlar çoluğu çocugu olanlar vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

eğer birinizin imkanı varsa video çekebilirse youtub a atarsınız (tabi baştan sona kadar değil sonlarını ya da montajını) bizde izler yenilenlere domates atabiliriz...

Bu turnuva olabilirse eğer yine başka bir arkadaştan öğrendiğim gow'a özel 'fotoğraf çekme' taktiğini uygulayacağım,o sırada belki foto. mak. dan video çekme şansım olabilir;özel taktiğide artık turnuva sırasında gösteririm,gerçi resqect sen de biliyosundur belki...
  • Arkadaşlar turnuva tarihini sizlerden gelen istekler doğrultusunda 24-25 Şubat cuma cumartesi'ye çektim.Turnuvanın kaç ayaklı olacağı yada lig usulümü olacağını katılacak oyuncu sayısına göre çarşamba akşamından sonra belirleyeceğim.Birde dediğiniz gibi maçları videoya çekebilenler olursa güzel olur,hatta sesli olursa o sıradaki konuşmaları da duyarız(bağırışlar,veryansınlar,kötü gülüşler vs..) eğlenceli olur
  • Arkadaşlar merhaba, bende turnuvaya katılmak istiyorum, en baştaki listedeki herkesi ekledim. Bağlantım 1024 ve sorunsuz 8 kişi host edebiliyorum. Benim gamertagımda; LaNTiS360 görüşmek üzere.
  • quote:

Benim önerim macların ranked olarak yapılması. player mac olursa maç sırasında elin yabancıları girebilir. Buda oyunun lag seviyesini cok artırır. Ranked olarakta istenilen haritada mesajlaşarak buluşulabiliyor. Saygılar.

Gürkan abi ranked olmasına gerek yok oyun private olarak kurulursa yabancılar giremez Çok güzel olucak bu turnuva
  • Kayıtlar devam ediyorsa ben de varım....
  • oguz , sen ranked olunca problem yasıyordun değilmi? tamam player mac olsun.
  • herkesi ekledim katılımcı listesine,tam gaz devam ediyoruz.Hesaplarıma göre en az 8 kişi daha lazım.Farketmez her türlü yaparız,olmadı takım sayısını azaltıp takımdaki oyuncuları 4 yaparız.çareler tükenmez.Zaten 8 kişide bulunur 2 günde.
  • dostım benim bağlantı 256 k kopma olasılığı yoksa bende varım bi fikir ver ama bide tam gun ve saat he ilk kez live bağlancam bilgilenmem için tam bi tarif etmen lazım
  • Benden bir tavsiye, herkes oyun ile ilgili bilgisini yazarsa takımlar daha denk olabilir. Neden derseniz çok iyi bilen birinin tek başına takımı sırtlaması çok zor, en azından her takımda 2 iyi bilen 2 daha az bilen olursa sorun olmaz. Artı listede herkesin bir numarası var son gelenler bir öncekileri eklesin bu da bir kural olabilir. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanF1 -- 19 Şubat 2007; 18:28:32 >
  • arkadaşlar bende katılabilirim nick KrusTy1500 ama haftaiçi gece olursa daha rahat oynayabilirim diyorum ben, malum haftasonu tek dışarı çıkacak zaman vs vs gibi, ama yine de oynama ihtimalim de yüksek, listeye katılırsam oyun vakti önceden belli olursa daha sağlıklı bir yorum yapabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: valentineleon

dostım benim bağlantı 256 k kopma olasılığı yoksa bende varım bi fikir ver ama bide tam gun ve saat he ilk kez live bağlancam bilgilenmem için tam bi tarif etmen lazım

tam gün saati kayıtlar bitince vericem,live olayını forumda araştırır sorarsan yardımcı olurlar.şu anda listeye eklemiyorum o zaman seni tam kesinleşince söylersin.

quote:

Benden bir tavsiye, herkes oyun ile ilgili bilgisini yazarsa takımlar daha denk olabilir. Neden derseniz çok iyi bilen birinin tek başına takımı sırtlaması çok zor, en azından her takımda 2 iyi bilen 2 daha az bilen olursa sorun olmaz. Artı listede herkesin bir numarası var son gelenler bir öncekileri eklesin bu da bir kural olabilir. Saygılar.

O zaman herkesin 1- pro 2- orta 3- yeni seçeneğinden birini yazıp hemen göndermesi lazım,zamanınımı alıcak eşleştirme ama olsun madem adalet sağlancak yaparız onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 19 Şubat 2007; 18:42:00 >

• Eger cumartesi olursa cok kucuk ihtimal bende varim.

Sen beni yine eklede belki gelirim catir cuturk oynarik.
  • ok murathan.. o zaman arkadaşlar madem turnuva cuma cumartesiye alındı,son kayıt perşembeye uzatılmıştır.Şimdi ben herkesi yazıyorum katılması tam net olmayanlarıda ancak unutmayın ki turnuva saati geldiğinde katılmadığınızda takımızın eksik başlamasına sebep olabilir yada turnuvanın gecikmesini sağlayıp takımların yeniden kurulmasına neden olabilirsiniz..o yüzden kesin katılım bildirmeye çalışın elinizden geldiğince..
  • oguz kardeş nasıl bir sorun yaşıyorsun ranked match olunca?

Açıkcası ben maçların ranked olması taraftarıyım, o kadar oynıycas, en azından achievement'larımıza da katkısı olsun diye düşünüyorum.

İstenmeyen biri girerse de maça, çıkmasını söyleriz mikrofondan olup biter diye düşünüyorum...

Bu arada ben orta bir oyuncuyum sanırsam (Live'da her oynayışımda lag'den dolayı adamlar dağıttı beni ama bu noktada sanırım çok daha az lag olacağı için ortalığı kasıp kavurabilirim belki :p )
  • hafta sonu veya cuma akşamı olursa katılabilirim...tagım:TheBloodyDuck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackduck -- 19 Şubat 2007; 20:36:03 >
  • İstek üzerine üst konu yaptım ama turnuva çok uzamasın, üst konu sayısı çoğaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

İstek üzerine üst konu yaptım ama turnuva çok uzamasın, üst konu sayısı çoğaldı.

ok teşekkürler..

Arkadaşlar bu arada aklıma geldi,turnuvayı lig usulü(tek maçlı) yapsak nasıl olur,her takım birbiriyle maç yapmış olur ama uzun sürer o ayrı tabi.Öyle olursa takımları 4'erlik yaparız.sadece bir fikir siz ne düşünürsünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 19 Şubat 2007; 21:12:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.