Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gamertag:kinomiya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Şubat 2007; 21:37:32 >
  • saat kaçta olacağı kesinleşti mi mümkünse saat 7-8 den sonra olabilir mi ve katılacakların tamamını friends list e eklemek gerekli mi
  • o gune ozel plzama tv de kullanicam beni ne zaman ekliceksiniz
  • Bende katılmak istiyorum. Gamertag:Magellan Qa
  • ikinizde eklendiniz..
  • Bende burada olmaktan zevk duyarım

buradan bi kaç arkadaşla ara sıra oynuyorduk turnuva zewkli olacak ama şimdi Lantis var o olayı aşmış amelsizce oynadıgı söyleniyor bizim lantis tek olsa hadi neysede belki eşit olur 3e tek walla abartmıyorum bana öyle söylendi

gamertag : ajarglobal

edit:Ne bicim gamertagım var utanıyorum walla

• Benim bi arkadaşım olan ifritim ide eklermisiniz.

Halukjohn bence de dediğin gibi lig usülü olursa çok daha güzel olur.Uzun olur belki orası ayrı ama en azından her takım birbiriyle oynar ve daha eşit olur bence mücadele.Diğer türlü takımlar 1 maç üzerinden elenirse çok güçlü takımlarla eşleşen takımların şansı olmaz.Bilmem diğer arkadaşlar ne düşünüyor ama bence böyle daha iyi olur.

saykokilla kardeş:

Bazı oyunlarda kurulan oyunu bulmuyor ranked da.Ama sürekli deil bazı kullanıcılarla oluyor.Ama ben çözümünü buldum makinayı kapatıp açıyorum ondan sonra buluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mükremin

Bende burada olmaktan zevk duyarım

buradan bi kaç arkadaşla ara sıra oynuyorduk turnuva zewkli olacak ama şimdi Lantis var o olayı aşmış amelsizce oynadıgı söyleniyor bizim lantis tek olsa hadi neysede belki eşit olur 3e tek walla abartmıyorum bana öyle söylendi

gamertag : ajarglobal

edit:Ne bicim gamertagım var utanıyorum walla

ekledim senide..valla lantis o kadar iyiyse sadece smoke grenade ile oynamasına izin verelim ehehe...

quote:

Benim bi arkadaşım olan ifritim ide eklermisiniz.

Halukjohn bence de dediğin gibi lig usülü olursa çok daha güzel olur.Uzun olur belki orası ayrı ama en azından her takım birbiriyle oynar ve daha eşit olur bence mücadele.Diğer türlü takımlar 1 maç üzerinden elenirse çok güçlü takımlarla eşleşen takımların şansı olmaz.Bilmem diğer arkadaşlar ne düşünüyor ama bence böyle daha iyi olur.

Arkadaşın forum üyesi olsa daha iyi olacaktı.Hem maçları tarihleri falan nasıl öğrencek o da var,ama yok ben iletirim sorunsuz katılır dersen ekledim listeye.

Valla işte lig usülü banada iyi gözüktü,takımların 1 maçta elenmesini istemem ama diğer arkadaşların da lig usulü hakkındaki düşüncelerini almak istiyorum,ama kimseden ses seda çıkmıyor..artık bi şekilde karar vericez..

• Yok biraz abartmışlar global, bende kendi çapımda oynuyorum işte. Dün buradan birkaç arkadaş ve benim listemden birkaç kişiyle 6-7 kişilik maçlar yaptık sanırım buradan baryburton, dead lover vs. vardı. Bağlantımda kesinlikle hiçbir sorun yaşamadılar, yani maçlarda hostluk yapabilirim. Tabi arkadaşlarda yorum getirirse sevinirim. Bu arada kesin olarak forum üyelerinemi yoksa dışarıdan gelecekleredemi açık oyun. Yoksa ben kendi takımımı kurarak katılabilirim. Saygılar.
  • açıkçası forum üyelerine düşünmüştük turnuvayı ancak arkadaşlarında üye olurlarsa 2 gün içinde o zaman olabilir.Ve takımları daha çok rastgele biçimde eşleştirmeyi düşünüyorum,çünkü sağlam oynayan bir takım varsa haksızlık olur gibi
  • firendly fire modu da açık olsun oyun çok daha zevkli bir hal alıyor öyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 20 Şubat 2007; 12:58:31 >
  • walla her geçen saniye ağzımın suyu akıyor.... şulurp şulurpp :ppp

Çok zevkli olacak bu turnuva, çoook :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: resqect

firendly fire modu da açık olsun oyun çok daha zevkli bir hal alıyor öyle..

evet belki turnuvada bişey gelmez başımıza ama geçen gün rastladığım olayı anlatim..Bi servera bağlandım tam oyun başladı,baktım bizim takımdaki delinin teki etrafa pompalıyla yağdırıyor,biz fellik fellik kaçıyoruz.Hayır yanda locustlar bizi izliyor,bu mallar napıyo diye..Aptal herif bütün takım arkadaşlarını öldürdü bi tek ben kaldım.Haritada kaçıyorum paso.Önümde locustlar arkamda bizim hıyar koşturuyoruz.Öldüm tabi.3-4 sefer daha devam etti sonrada nalet olsun diyip çıktım.

• ufff ben de katilmak istiom poff ama kibrista okudugum icin buyuk bi LOL cekiom size ii oyunlar arkadaslar aranizda olmak isterdim artik yazin baska oyunlarda baska turnuvalarda hepinizi gl
  • quote:

Orjinalden alıntı: halukjohn

quote:

Orjinalden alıntı: resqect

firendly fire modu da açık olsun oyun çok daha zevkli bir hal alıyor öyle..

evet belki turnuvada bişey gelmez başımıza ama geçen gün rastladığım olayı anlatim..Bi servera bağlandım tam oyun başladı,baktım bizim takımdaki delinin teki etrafa pompalıyla yağdırıyor,biz fellik fellik kaçıyoruz.Hayır yanda locustlar bizi izliyor,bu mallar napıyo diye..Aptal herif bütün takım arkadaşlarını öldürdü bi tek ben kaldım.Haritada kaçıyorum paso.Önümde locustlar arkamda bizim hıyar koşturuyoruz.Öldüm tabi.3-4 sefer daha devam etti sonrada nalet olsun diyip çıktım.

o banada oldu lakin beni vuramadılar ben daha sonra 3 ünü birden uçurdum shotgun la öyle devam ettim oyuna. ama kendi aramızda bilerek birbirimizi vurmayız heralde.

• quote:

Orjinalden alıntı: xLNTSx

Yok biraz abartmışlar global, bende kendi çapımda oynuyorum işte. Dün buradan birkaç arkadaş ve benim listemden birkaç kişiyle 6-7 kişilik maçlar yaptık sanırım buradan baryburton, dead lover vs. vardı. Bağlantımda kesinlikle hiçbir sorun yaşamadılar, yani maçlarda hostluk yapabilirim. Tabi arkadaşlarda yorum getirirse sevinirim. Bu arada kesin olarak forum üyelerinemi yoksa dışarıdan gelecekleredemi açık oyun. Yoksa ben kendi takımımı kurarak katılabilirim. Saygılar.

Beyler lantis'in olduğu maçta kesinlikle host o olsun,bağlantısı gerçekten çok temiz,nerdeyse kendiniz host olmuş gibi oynuyorsunuz.
  • host olsun tabi eğer bağlantısı iyiyse..bu bağlantısı 1024 olan herkes için de geçerli(ben dahil)

Birde kimseden ses seda çıkmadığına göre lig usulü düzenliycem..Takımları da rastgele kurucam,çünkü yeni-orta-pro seçeneklerini kimse belirtmemiş..artık yapacağım birşey yok..Nasıl takımlar çıkarsa bahtınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 20 Şubat 2007; 22:56:17 >
  • Ben belirtmiştim amaa... :p

Beyler turnuva dışında da birlikte oynuyorsanız haberim olsun, illa turnuvada oynayacağız, başka zaman karşılaşmayız olmasın olay ;) - hele saat 11'den sonra cereyan ediyorsa kesinlikle katılmak isterim bu arada ;)
  • Benim gördüğüm kadarıyla 4vs4 problemli olacak gibi bağlantı açısından. Takımlar 3vs3 şeklinde kurulmalı kesinlikle. Ayrıca takımları belirlemek için bence şöyle bir yöntem izleyebilirsin, herkesin gamertagına bak ve bir klasman oluştur, mesela GOW'da ne kadar achivement almışlar sıraya diz, Sonra bunları kategorize et, örnek seribaşı 1.torba 2.torba gibi sonra rastgele eşleştir. İstersen bende senin için yapabilirim. Saygılar.
  • Söylediğim istatistiki bilgileri çıkarttım. İsteyene Excel dosyası olarakda gönderebilirim. Şimdi her oyuncu bir torbaya düşürüldü ve güçlerin daha denk olması adına bu torbalardan eşleştirme yapılacak.

Klasmanlar Nasıl Oluşturuldu?
    1.TORBA: 350 PUAN VE ÜSTÜ
    2.TORBA: 100 VE 340 PUAN ARASI
    3.TORBA: 90 PUAN VE ALTI

GAMERTAG PUAN KLASMAN
    5 - dead lover 350 1.TORBA
    7 - ilkbilirTR 370 1.TORBA
    9 - resqect 740 1.TORBA
    15-LaNTiS360 640 1.TORBA
    21-Magellan Qa 400 1.TORBA

GAMERTAG PUAN KLASMAN
    2 - saykokilla 100 2.TORBA
    3 - jnkt 140 2.TORBA
    4 - teamgsi 170 2.TORBA
    6 - Tugy 100 2.TORBA
    16-solidfb 140 2.TORBA
    19-TheBloodyDuck 120 2.TORBA
    22-ajarglobal 110 2.TORBA
    23-ifritim 180 2.TORBA

GAMERTAG PUAN KLASMAN
    1 - halukjohn 30 3.TORBA
    8 - baryburton 60 3.TORBA
    11-punishersadi 30 3.TORBA
    12-ReVeNGe363 70 3.TORBA
    13-gstruelove16 70 3.TORBA
    14-furki 10 3.TORBA
    20-kinomiya 80 3.TORBA

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.