Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma aksami bende gelemiyorum ama cumartesi aksami olursa gelirim arkadaslar. ona gore yapalim
  • cuma da ctesi de uyar, yeter ki saat belirlensin kısa sürede, beklemedeyiz efem...
  • hocam gece yarısndan sonra olursa daha keyifli olur.Evli olanlar çocuğu olanlar için bir avantaj olur.
  • geceyarısı 12:30 gibi olsa nasıl olur millet ? hem gece daha az lag olur tahminimce..

BU ARADA KATILIMLAR BU AKŞAM BİTİYOR VE OYNAMASI KESİNLEŞENLER BUNU BELİRTMELİ..
  • benim kesin ok dir.
  • halukjohn beni silersen memnun olurum salak microsoftun salak odunu 30 dk once bozuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: halukjohn

geceyarısı 12:30 gibi olsa nasıl olur millet ? hem gece daha az lag olur tahminimce..

BU ARADA KATILIMLAR BU AKŞAM BİTİYOR VE OYNAMASI KESİNLEŞENLER BUNU BELİRTMELİ..

tabiki uygun o saatte lag olmuyor zaten bu arada headshot larımdan kaçının.
  • tüm oyuncular benden çekinsin takım arkadaşımı bile vururum.bildiğimden değil bilmediğimden.
  • 12'den sonra benim için de çok daha uygundur arkadaşlar! :)))

Cuma zaten ok, Cumartesi de benim bacanakta olcam, ordaki bağlantım da 512 sınırsız olacaktır, bilginize,
  • cmts aksam iyi gibi oyleyse
  • sadece cumartesi deil cuma akşamıda oynancak maçlar,çünkü tek akşamda bitmesi imkansız..Her iki günde geceyarısından sonra oynancak 12:30 gibi..Bu arada son saatler katılım için katılması KESİN OLMAYANLAR DURUMU HAKKINDA MESAJ ATMAZSA,ÜZGÜNÜM AMA SİLMEK ZORUNDA KALICAM..Hiçbir takımın son dakikada maça eksik çıkmasını istemeyiz..

Birde sizlerden ricam lig usulü mü turnuva usulümü olsun bir karar verelim bir an önce yarın ona göre fixtür falan ayarlayabilirim..
  • benim kesin cmts aksami saat 9 gibi musaitim yada gece fark etmez
  • Bende kesin olarak cuma ve cumartesi gecesi olucam.
  • ben cuma veya ctesi geceleri müsaitim, kesinleşti bilginize...
  • ARKADAŞLAR SAAT 01:00 İTİBARİYLE KATILIM BİTMİŞTİR..OYNAMASI BELLİ OLMAYAN ARKADAŞLARI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARDIM ÇÜNKÜ TAKIMLARIN ARTIK BELİRLENMESİ LAZIM NET OLARAK..ŞU ANDA 19 KİŞİ GÖZÜKÜYORUZ..LİG USULÜ YAPILMASINA KARAR VERDİM..TAKIMLARI YARIN BELİRLİYCEM VE MESAJ ATICAM,İLK MAÇLAR YARIN GECEYARISI 12:30'DA BAŞLIYOR..HERKES ŞARJÖRÜNÜ SİLAHINA TAKSIN,VE KÜNYESİNİ ÖPÜP DUA ETSİN..TURNUVA BAŞLASIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 23 Şubat 2007; 1:15:07 >
  • Halukjohn benim olduğum takımın maçı mümkünse c.tesi akşamı olsun,gruptaki arkadaşlara da uyuyorsa.
  • Arkadaşlar turnuva programının son versyionunu hazırladım.

- Yeni versiyon ile istediğiniz kadar kişiden oluşan takımlar oluşturabilirsiniz.
    - Kaç kişi olursa olsun program oluşması gerektiği kadar takımı oluşturabiliyor. Örnek olarak 1 kişilik bile olsa takımlar onlarca grup oluşturabilir.
    - Grup oluşturmalarından sonra dışarıda kalan olursa yeni eklenen kutucukta katılımcının ismini yazıyor.
    - Denemek ve kullanmak isteyenlerhttp://rapid_share.com/files/17840734/Xbox.Live.Turnuva.LaNTiS.rar.html adresinden indirebilir.

Not: rapid_share'in arasındaki "_" işaretini siliniz yoksa link çalışmayacaktır.

1. Gears of War Turnuvası

Yukarıdaki grupları katılımcıları girip programı ilk çalıştırdığımda program oluşturdu. Herkes için uygunsa takımları böyle kuralım.

Saygılar.

• süpersin hocam tekrar eline sağlık..

tamam kelli felli ayarlamaya çalışırım..

bu arada beyler şu anda 20 kişi katılıyoruz ancak bu durumda bir takımın sayısı eşit olmuyor yani 2 kişi artıyor..Napalım sizce,bi takım bi kişi eksik mi oynasın yoksa dediğim gibi 5 takım olsun lig usulü mü yapalım ? Hmen cevap verin çünkü takımları hazırlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 23 Şubat 2007; 10:56:28 >
  • way NBA'ciler olarak aynı takımdayız arkadaşlarla ne güzel...

Ama rakiplere bakınca biraz da dengesiz olmuş yaf bizim maç :((( :)

Çok canımızı yakmayın emi Lantis, resqect ve babyburton kardeşlerim :)
  • Programı bitirip derledim (yani EXE haline getirdim) buradan son listeyi copy/paste ettim programa, sonra çalıştırdım ve ilk seferinde bu çıktı, yani benim insiyatifimde olan birşey değil. Sanırsam bizim takım biraz güçlü gibi gözüküyor, ama son oynadığım maçlara dayanarak söyleyebilirimki kolay veya bilmeyen rakip yok herkes zehir gibi oynuyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.