Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada 20 değil 19 kişi var, 14'den 16'ya atlıyor dikkatinizi çekerim. Üzülerek söylemeliyimki son eklenen arkadaş malesef pass geçilecek çünkü herhangi bir takıma almamız hak verirsinizki şimdilik mümkün gözükmüyor, yedek olarak alınabilir katılımcılardan giremeyen olursa onun yerine alınabilir. :(
  • Arkadaşlar lig usulü yapmaya karar verdim bu durumda 5 takım olucak..Herkes birbiriyle bir maç yapıcak,maçlar rövanşlı olucak,3.maçı kazanan maçıda almış olucak

İLK MAÇLAR (CUMA AKŞAMI)

1.TAKIM 2.TAKIM

*halukjohn *deadlover
    *gstruelove16 VS. *Magellan Qa
    *Krusty1500 *Lantis360
    *baryburton *ifritim

3.TAKIM 4.TAKIM

*jnkt * Kinomiya
    *saykokilla VS. * resqect
    *teamgsi * Tugy
    *punishersadi * ilkbilirTR

5.TAKIM : furki,solidfb,ajarglobal

5.TAKIM İSE YARIN AKŞAM MAÇ YAPICAK,BAŞKA BİR TAKIMDA DİNLENCEK... ŞİMDİ YAPILACAKLAR :

1 - Herkes takımındaki arkadaşıyla anlaşsın bir isim taksınlar isterlerse takımlarına..Fixtürde daha rahat ederiz..
    2- Lütfen kulaklıklarınızı takmayı unutmayın.
    3 - Maçları herhangi bir kayıt cihazı(fotoğraf makinası,kamera vs.) na kayıt edebilecek olanlar varsa etsin,burda yayınlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 23 Şubat 2007; 12:19:06 >

• Ben 4 kişilik takım kurma taraftarı değilim, çünkü mutlaka birileri lagdan sızlanacaktır.
  • ya geceyarısından sonra yapıcaz,ben fazla karşılaşmadım lagla çok nadir o da öğlenleri..Bağlantım 1024 benim maçlarda host olurum..Hem lantis abi diğer türlü nasıl olucak 20 kişiyiz,bir öneriniz varmı millet ?
  • 20 kişi değil 19 kişi solidfb ve Jermaine aynı kişiler dostum. Jermaine723 onun gamertagı. Ben hala ilk 18 katılımcıdan üçerli altı grup kurulması taraftırıyım. Programın belirlediği listeyi yukarıda verdim.
  • hıı ok dostum ben yanlış bakmışım..O zaman 19 kişiyse 18 kişilik turnuva nasıl hazırlıycaz,biri açıkta kalmıyormu ? O zaman e iyisi kimlerin kesin katılacağını duymak...

ARKADAŞLAR KESİN KATILANLAR BİR AN ÖNCE "KATILIYORUM" DİYE MESAJ ATSIN,ÇÜNKÜ BAKIN TAKIMLARDA KARIŞIKLIK OLUYOR..
  • hicbirsey anlasilmiyor ki burdan. yukarida 3vs3 seklinde yazilmis asagida manuel olarak teke tek yazilmis, birisi aciklik getirir mi ne olacagina dair. bir de saatini verin su turnuvanin bugun icin yarin sinavim var ona gore cmts yada cuma oynayacagimi soyleyecegim. daha once cmts olsun dedim sallayan cikmadi.
  • Haluk dostum benim programımı indir katılımcıları son haliyle ekle, 3 kişilik takım olacak şekilde ayarla standart ayar o zaten, ardından turnuva başlasın butonuna basıp ekran görüntüsünü buraya yolla herkes bilsin takımlarını tamam mı?
  • Örnek:

1. Gears of War Turnuvası
  • teamgsi :
    teke tek değil aslında ben orda boşluk bırakarak araya VS koyarak yazmıştım mesaj sonra kendi kendine yapışmış birbirine..Orda takımlar * lardan sonra dier takımın oyuncularına geçiyor hatta arada vs. de var dikkatli bakarsan..

lantis :
    Ya işim öyle zora girdiki kimse mesaj atmıyor katılımı hakkında,bu durumda bir takım 4 kişi olacak,19 kişi olduğumuza göre..Senin dediğini anladım abi ama öyle yapınca bir kişiyi atıyor dışarı..Bu yüzdende bir takımı 4 kişi yapıcam..(yukarda listeye krusty1500 de eklendi sen onu görmedin o yüzden 18 diyosun sanırım)

Maçlar bu akşam 24:00 de başlıycak,çoğunluğu düşünerek hareket etmek zorundayız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 23 Şubat 2007; 11:47:39 >
  • Haluk dostum o halde senden bugün öğleden sonraya kadar kesin listeleri ve eşleştirmeleri bekliyoruz. Ayrıca tam maç saati, harita, oyun modu (execution veya warzone), maç sayısı gibi diğer bilgileride vermeni istiyorum. Bu arada ben 3 kişilik takımlarda ısrarcıyım kimsenin bağlantı sorunu yaşamasını istemiyorum.
  • beni yarinki bir takima atabilir misiniz oyleyse bugun gelemem o saatte yarin erken kalkmam gerekiyor
  • 1.TAKIM : halukjohn,gstruelove16,Krusty1500

2.TAKIM : baryburton,deadlover,Magellan Qa

3.TAKIM : Lantis360,ajarglobal,jnkt

4.TAKIM : Kinomiya,saykokilla,teamgsi

5.TAKIM : resqect,Tugy,punishersadi

6.TAKIM : ilkbilirTR,furki,solidfb

MAÇLARIN İLKİ BU AKŞAM 24:00 DE 1.TAKIM VS 2.TAKIM (bir maçı bu akşam yapalımki karşılaşılabilecek sorunlarıda görmüş oluruz.)

DİĞER MAÇLAR YARIN 24:00'DE

İLK MAÇLAR : 1 VS 2 3 VS 4 5 VS 6

WARZONE OYNANACAK GRIDLOCK HARITASINDA.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 23 Şubat 2007; 18:16:37 >
  • yaw hani cuma akşamıydık biz haluk, keşke cuma kalsaydık, bu arada benim gamertagi liveına eklersen şimdiden sewinirim, o gece problem çıkmasın, arkadaşlar headset mecburi değil mi, daha keyifli ve stratejik olması adına
  • quote:

Orjinalden alıntı: acorpse

yaw hani cuma akşamıydık biz haluk, keşke cuma kalsaydık, bu arada benim gamertagi liveına eklersen şimdiden sewinirim, o gece problem çıkmasın, arkadaşlar headset mecburi değil mi, daha keyifli ve stratejik olması adına

abi zaten bizim maç bu akşam yazdım zaten mesajda.ilk maç olduğu için öne aldım onu,olası sorunlar diğer maçlarda giderilsin diye..
  • beni cuma günü oynanıcak maçtaki takımlardan birine ekleseydin iyi olurdu.
  • ilk maç bizim demek ehehe, hadi bakalım umarım devamı gelir, kıyasıya çarpışmalar yaşarız, herkese şimdiden başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: resqect

beni cuma günü oynanıcak maçtaki takımlardan birine ekleseydin iyi olurdu.

valla moruk sizin maçlar 5 ve 6 .takımlar..eğer isterseniz bu akşam sizde yapabilirsiniz..teamgsi adlı arkadaş çok ısrar etti bizim maç cumartesi olsun diye,ama eğer burdan da söylüyorum 5 ve 6 arkadaşlara müsaitseniz bu akşam yapın sizde maçınızı..
  • Bana bugün de olsa yarın da olsa uyar.Yalnız benim bir önerim olucak host her zaman aynı takımdan olmasın.Her takım sırasıyla host olsun bence.Çünkü host olmanın oyunda bi avantajının olduğu kesin.Herkes bu avantajdan yararlansınki adaletsizlik olmasın...
  • bir takım 4 kişi diğerleri 3 nasıl oluyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pundraco -- 23 Şubat 2007; 16:18:32 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.