Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık herkesin şansına takımlar ;) umarım güzel olur son takımım 4. kişi olması pek adil değil olmazsa dönüşümlü oynarlar. Akşama görüşürüz.
  • Beyler bir takım bir değişiklik oldu,ifritim adlı arkadaşın makinasında sorun oluşmuş o yüzden de 3.takımda ifritim çıktı ajarglobal geldi onun yerine.duyurulur..

Lantis bak adalet sağlanmış oldu
  • Pekala öyle olsun, bu akşam 12den öncede herkes online olursa maç yapılailir.
  • :)))

beyler ben 12'de burdayım - belki 5 dakika gecikebilirim ama :)

Bu arada bizim takımdaki arkadaşlara bizim takım adımızı "Slam Dunk" olarak önerdim, sadece jknt'den haber geldi ok diye, diğerleri sanırım mesajları daha okumadı. Ben şimdi dışarı çıkmak durumunda kaldım acilen, o yüzden takım adı bu olabilir sanırım :)))
  • Merhaba arkadaşlar.Maalesef bu topiği bu akşam okudum:( Daha önceden haberim olsaydı ben de katılırdım turnuvaya.Neyse ben Gamertag'ımı vereyim de beni de kaydedin, daha sonra ben de katılabilirim.Ayrıca 12'de Live da olacağım,turnuvanızı izleyici olarak seyretmem mümkün mü?

Gamertag: DELIRIUM72
  • valla izleyici olarak katılma olayı varsa bu oyunda tabiki buyur izle..
  • ilk kimler karsilasma yapicak bize ne zaman sira gelicek onu nerden anlicam ? bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

gamertag:kinomiya
  • quote:

Orjinalden alıntı: halukjohn

1.TAKIM : halukjohn,gstruelove16,Krusty1500

2.TAKIM : baryburton,deadlover,Magellan Qa

3.TAKIM : Lantis360,ajarglobal,jnkt

4.TAKIM : Kinomiya,saykokilla,teamgsi

5.TAKIM : resqect,Tugy,punishersadi

6.TAKIM : ilkbilirTR,furki,solidfb

MAÇLARIN İLKİ BU AKŞAM 24:00 DE 1.TAKIM VS 2.TAKIM (bir maçı bu akşam yapalımki karşılaşılabilecek sorunlarıda görmüş oluruz.)

DİĞER MAÇLAR YARIN 24:00'DE

İLK MAÇLAR : 1 VS 2 3 VS 4 5 VS 6

WARZONE OYNANACAK GRIDLOCK HARITASINDA.....

Kinomiya sen burda yazdığına göre 4. takımdasın ve maçın c.tesi akşamı saat 12 de.

Takımlara göre bir değerlendirme yapmak gerekirse:

1.takımı haluk
    2.takımı baryburton ve dead lover(ben)
    3.takımı lantis
    4.takımı -
    5.takımı resqect
    6. takımı ilkbilir usta
    sırtlayacak gibi görünüyor,tabi 4-5 arkadaşın oynayışlarını görmedim onlarda sürpriz yapabilir tabii...

• quote:

Orjinalden alıntı: rayquza

ilk kimler karsilasma yapicak bize ne zaman sira gelicek onu nerden anlicam ? bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

gamertag:kinomiya

zaten yazmıştım bi önceki sayfada hepsini.. sizin de maçınız bu akşamdı ama teamgsi bu akşam katılamayacaığını söyledi..yarın akşama kaldı böylece maçınız..Karşılaşıcak takımlar kendi aralarında anlaşp maçlarını yapsınlar..Sonuçta artık takımlar hazır...

3.TAKIM : Lantis360,ajarglobal,jnkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 23 Şubat 2007; 20:12:56 >
  • hala anlamış değilim bu akşam bütün maçlar yapılmayacak mı yarın da devam edicek aynı şekilde 5. takımın bu akşam maçı var mı yok mu yani
  • Beyler bu turnuvalık böyle olsunda diğerleri için takımların 2-3 gün önceden belli olması daha iyi olur,birde bazı arkadaşların takım üyelerini kendimizin seçebilmesi yönünde istekleri var,bunuda göz önünde bulunduralım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

hala anlamış değilim bu akşam bütün maçlar yapılmayacak mı yarın da devam edicek aynı şekilde 5. takımın bu akşam maçı var mı yok mu yani

Bugün sadece 1. ve 2. takımın maçları var,senin maç c.tesi akşam saat 12 de grup 5 te isen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Beyler bu turnuvalık böyle olsunda diğerleri için takımların 2-3 gün önceden belli olması daha iyi olur,birde bazı arkadaşların takım üyelerini kendimizin seçebilmesi yönünde istekleri var,bunuda göz önünde bulunduralım.

evet bende o istekleri göz önünde bulundurdum ancak şu anda bu mümkün değil.Zaten önce şu turnuvayı düzenleyelim millet birbirini tanısın,zaten sonra herkes kendi anlaştığı takım arkadaşlarıyla takım kurup öyle katılır turnuvaya..
  • evet haklisin
  • bence de, şu an bile ben takımımdan memnunum
  • ŞU ANDAKİ MAÇ SONUÇLARI

1.TAKIM : 0
    2.TAKIM : 2

MAÇ SONUCU İSTATİSTİKLERİ :

halukjohn : 23

sayısını tutan arkadaşlar mesaj atarsa burayada yazarım..Diğer maçlar tamamlanıncada Lig Tablosunu koyucam buraya..

yorum : ilk maç iyi değildik takım 1 olarak ama ikinci raundda iyi kapıştık fakat olmadı..ama zevkliydi..önümüzdeki maçlara bakıyoruz..3 puanlı sistemde herşey olabilir..galibiyet parolasıyla çıkıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 24 Şubat 2007; 2:02:34 >
  • 3.TAKIM : Lantis360,ajarglobal,jnkt

şeklindeydi fakat ajarglobalin makinası arızalıymış katılamayacak. Bu durumda onu listeden çıkarttık bizim takımımız 2 kişi kaldığı için ve teamgsi bu akşam gelmediği için takımları;

3.TAKIM : Lantis360,jnkt
    4.TAKIM : Kinomiya,saykokilla

şeklinde kurduk ve karşılaşmayı bitirdik. Maçları 10-0 ve 10-4 şeklinde 3.TAKIM, 4.TAKIM'ı 2-0 yenerek bitirdi.

Teamgsi'in hala oyunlara katılabilir sadece bizim takım 2 kişi kaldığı için bu akşamlık gelen tüm oyuncuların onayı alınarak bu şekilde maç yapıldı. Haluk dostum bizim takıma takviye yapmanı rica ediyoruz.

Kill sayılarına gelince ben not ettim, toplam 2 karşılaşmada;

Lantis360:27
    Jankat:15
    saykokilla:9
    Kinomiya:8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanF1 -- 24 Şubat 2007; 2:10:21 >
  • Evet ilk maç güzeldi bizim açımızdan sanırım iyi bi takım olduk biz.Ben maçtan sonra aslında kim kaç kişi öldürmüş resmini çekicektim ama olmadı sadece kendi kill sayıma bakabildim.Benim iki maçta 41 kill im var.Dead lover ın da yüksek di ama unuttum şimdi o biliyodur sanırım.Herkes kendi kill sayısını söylerse turnuva sonunda güzel bi istatistik tablosu olur elimizde...
  • Evet maçlar bu akşamda devam ediyor..BU AKŞAMKİ MAÇLAR 24:00'TE GENE :

1.TAKIM VS. 3.TAKIM

2.TAKIM VS. 4.TAKIM

5.TAKIM VS. 6.TAKIM

Takımında eksik yada karşı takımında eksik olan varsa 5-10 dakika beklensin,eğer oyuncu gelmezse başka bir arkadaş oyuncu listesinden çağırılabilir.Çünkü oyuna gelmeyen oyuncu için yapılacak birşey yok..Birde istatistik leri tutmayı unutmayın..İyi oyunlar..
  • Haluk eğer bizim takıma takviyeyi yapamıyorsanız forumdan, ben listemde bulunan ve turnuvaya sürekli katılım sağlayabilecek bir arkadaşı takıma dahil edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.