Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni hangi takima yerlestirmeyi dusunuyorsunuz ogrenebilir miyim?
  • Sen 4. takımdasın teasmgsi

4.TAKIM : Kinomiya,saykokilla,teamgsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xLNTSx

Haluk eğer bizim takıma takviyeyi yapamıyorsanız forumdan, ben listemde bulunan ve turnuvaya sürekli katılım sağlayabilecek bir arkadaşı takıma dahil edeceğim.

abi senin alıcağın adam güçlüdür,zaten sende sağlam oynuyosun,fena olur herkes için Bir soralım belki forumdan katılmak isteyen vardır,ARKADAŞLAR AKŞAM 24:00 DEKİ MAÇDA ADAM EKSİĞİ VAR KATILMAK İSTEYEN HEMEN MESAJ ATSIN..

Eğer birini bulamazsak sen arkadaşını koyabilirsin abi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: halukjohn

quote:

Orjinalden alıntı: xLNTSx

Haluk eğer bizim takıma takviyeyi yapamıyorsanız forumdan, ben listemde bulunan ve turnuvaya sürekli katılım sağlayabilecek bir arkadaşı takıma dahil edeceğim.

abi senin alıcağın adam güçlüdür,zaten sende sağlam oynuyosun,fena olur herkes için Bir soralım belki forumdan katılmak isteyen vardır,ARKADAŞLAR AKŞAM 24:00 DEKİ MAÇDA ADAM EKSİĞİ VAR KATILMAK İSTEYEN HEMEN MESAJ ATSIN..

Eğer birini bulamazsak sen arkadaşını koyabilirsin abi..

Yer varsa ben de oynayabilirim

• yeni geldim ne zaman basladi
  • valla bende gireli 3-4 dakika oldu 24:00 te demiştim .bakıyorum kimler var diye..ama bazı kişiler gelmemiş..
  • bugun bizim turnuva varmi yoksa bizimki bittimi
  • abi lig usulü ..maçlarıda yazdım üstte kim kimle oynıycak diye
  • Turnuvaya olan ilginin eksikliğinden ve katılmaya dair adını yazdırıp maçlara gelmeyen arkadaşlar yüzünden turnuva iptal olmuştur..Benim aslında başlığa geceyarısı 12 'de "adam eksiğimiz var isteyen gelsin" bile yazmam gereksizdi ama sözlerini tutup oyuna giren arkadaşlar mahçup olmasın diye onu yazmam gerekti.Açıkçası herkes isim yazdırırken gayet rahat bi şekilde davranmasına rağmen kendi takımının maçı olduğu saatte takım arkadaşlarını zor durumda bırakması gerçekten yanlıştı..Biz orda toplanıp gelmeyenleri beklerken en az 20 dakika boyunca bekleyip en sonundada başka insanları çağırarak maçlara başlamak zorunda kaldık..Fakat turnuvaya zamanında katılan ve takımlarını yalnız bırakmayan arkadaşlara saygılarımı sunuyorum,teşekkür ediyorum..Lantis sanada göstermiş olduğun ilgiden ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum..Kimisi turnuvanın saatini ve takımını " benim gayet düzgün bir şekilde mesaj atmama rağmen" hala sormasına karşın,kimi duyarlı arkadaşlar da takım listesininın çıktısını almış yanına koymuş öyle oyuna katılıyor..(makinası arıza yapan arkadaşlar bize ilettiler oynayamacaklarını sağolsunlar)..Ama açıkçası ben turnuvanın organizasyonu kısmında (takımların ayarlanması,tarih,saat) payıma düşeni gayet güzel bir şekilde yerine getirdiğime inanıyorum..Zaten takımlı haldeki bir turnuva hazırlamanın zor olduğunu bende biliyordum,ama en azından oraya ismini yazdırırken herkesin 2 defa düşünmesi gerekiyordu..İnşallah ilerde daha duyarlı kişilerden oluşan bir turnuva düzenlenir..iyi akşamlar herkese..

• halukjohn ellerine sağlık çok güzel bir org. oldu.
    Gelemeyen arkadaşlarda saolsun ama hiç haber vemeden gelmeyen arkadaşlar pek sağ olmasın.
    İlerde umarım daha ciddiye alınır bir turnuva olur.
    Bizde arkadaşlarla bekledik kimseden ses seda çımayınca oynadık.
    Sözünde durup gelen arkadaşlara çok teşekkürler.
  • haluk gerçekten çok çalıştın, hissettik burdan çok ciddi, umarım bi dahaki sefere moruk
  • ben mesaj attim ama senin davetini kabul ettim ama girmedi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Şubat 2007; 9:53:14 >
  • Evet emeği geçen herkese teşekkürler.Ben güzel bi turnuva olacağını düşünüyodum ama olmadı.İsimlerini yazdırıpta gelmeyen arkadaşlar yüzünden iptal olması çok üzücü.Umarım bir dahaki sefere oynadığımızda ciddi insanlar gelir turnuvaya...
  • Beyler benim c.tesi akşamı da maçım varmış,daha dün akşam maç yaptığımdan ve de ''ilk maç(1. ve 2. takım arasında) cuma akşamı olsun bakalım bi sorun olacak mı,diğerlerinide c.tesi yapalım''dendiğinden dolayı bilmiyordum bizim yine maç yapacağımızı,maçlar lig usulü olacaksa fikstür ve takımları ilk sayfadan asalımda başlık kirlenmesin,herkes pm aracılığıyla gelip gelmeyeceğini bildirsin,turnuvayı düzenleyende mesajını editleyerek takımları ya da turnuva tarihlerini güncel tutsun...
  • Kelli felli o konuda haklısın cuma gecesi öyle bi diyalog geçmişti maç esnasında bende dün gece tesedüfen online dım.
  • halukjohn yine de tsk ederim dunku oynadigimiz gow da cok guseldi ama degerini bilemediler iste ne yapalim
  • destek veren herkese teşekkürler.Evet dün akşamki maç da güzeldi,gönül isterdiki turnuva boyunca tüm maçlar böyle geçseydi..Neyse artık olursa bir dahaki sefere..
  • Dun askam katilicaktim ama gonderdigin daveti kabul ettigimde girmedi :S
  • anladım moruk..sorun değil..Bazen sorunlar çıkabiliyor invite larda..
  • Gelen herkese teşekkürler, halukjohn dostum sanada teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.