Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben halukjohn'a ayrıca da Lantis'e yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Tabii yediğimiz 10-0'lık farkı da takımın toparlanamamış olmasına verip sözkonusu turnuva iptal olduğu için de kayıtlara girmeyeceğini düşünerek seviniyorum :ppp

Neyse arkadaşlar gene de gösterdiğiniz emeğe ve ayrıca da Lantis'in özellikle program bile yazarak verdiği desteğe tek kelimeyle "süper" diyorum! :))

Sevgiler,
  • sende sağol saykokilla..10-0 lık farkın silinmesi iyi olmuş evet,ama ya peki hafızalarımızdan silebilecekmisin heheh (çaktırma bizde 2.maçta lantislere öyle bir farkla yenildik eheh)

zaten lantisin epic games çalışanı olmasından korkuyorum..hatta geçen gün oyundayken sorcaktım"abi epicte işler nasıl ?" diye fırsat olmadı
  • bence epic ile birlikte çalışıyor "ne yapsak da şu türklere parayla satabilsek oyunları" konularında ortak strateji geliştirmiyorlardır umarım?

Di mi Lantis? :)))
  • Yorumlara çok güldüm, sağolun arkadaşlar. Herkes iyi oynuyor, daha iyi oynamak için gereken sadece antreman, beni online gördüğünüz zaman mesaj atmanız yeterli her zaman oynarız.
  • Bundan sonra bende varim.Live da var visionda...Sonraki turnuvada ilk kisi benim...
  • Turnuva bitti mi?
  • evet bitti alptekin..aşağıya çekebilirsin başlığı.

• Umarım iyi eğlenmişsinizdir, 2. 3. hatta 4. Gears of War turnuvalarını da bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Umarım iyi eğlenmişsinizdir, 2. 3. hatta 4. Gears of War turnuvalarını da bekliyoruz

Sen de hazır ol, al artık şu çeviricini yahu.

2. turnuvada biz de olacağız.

Gözüm üstünde unutma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 27 Şubat 2007; 19:53:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

quote:

Umarım iyi eğlenmişsinizdir, 2. 3. hatta 4. Gears of War turnuvalarını da bekliyoruz

Gözüm üstünde unutma!

Mart'ın ortasında babam getirecek Azerbaycan'dan çeviriciyi, fazla sabırsızlanma kesilmek için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

quote:

Gözüm üstünde unutma!

Mart'ın ortasında babam getirecek Azerbaycan'dan çeviriciyi, fazla sabırsızlanma kesilmek için

Ohhhh...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.