Şimdi Ara

1. Gears of War Turnuvası (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence GOW achievement'larımı baz alırsanız yanılırsınız. Live'a bağlanırken xbox.com'da daha önceden account açmak gibi bir hata yaptığım için tüm profilimi sıfırdan başladım. :)

Achievementları baz almak her zaman doğru olmayabilir ;) Nitekim aramızda Live'dan ücretsiz faydalanabilmek için her ay account açan arkadaşlar olabilir...

Kanımca kafadan seçilsin takımlar, zaten kimin ne kadar oynadığı belli olacaktır çok kısa sürede,
    (devamlı oynayacağımızı düşünüyorum) bir dahaki turnuvalara da daha uygun ve net takımlar belirlenebilir ;)
  • Açıkcası baz alacak başka bir istatistiki veri olmadığı için bu yola başvurdum. Benim için sorun yok o halde, ben kimse takımında sıkıntı yaşamasın iyi bilmeyen birileri yüzünden maç kaybetmesin diye düşündüm. O halde ben ufak bir excel tablosu ile son listeyi random takımlar haline getiririm veya halukjohn'da yapabilir. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xLNTSx

Söylediğim istatistiki bilgileri çıkarttım. İsteyene Excel dosyası olarakda gönderebilirim. Şimdi her oyuncu bir torbaya düşürüldü ve güçlerin daha denk olması adına bu torbalardan eşleştirme yapılacak.

Klasmanlar Nasıl Oluşturuldu?
    1.TORBA: 350 PUAN VE ÜSTÜ
    2.TORBA: 100 VE 340 PUAN ARASI
    3.TORBA: 90 PUAN VE ALTI

GAMERTAG PUAN KLASMAN
    5 - dead lover 350 1.TORBA
    7 - ilkbilirTR 370 1.TORBA
    9 - resqect 740 1.TORBA
    15-LaNTiS360 640 1.TORBA
    21-Magellan Qa 400 1.TORBA

GAMERTAG PUAN KLASMAN
    2 - saykokilla 100 2.TORBA
    3 - jnkt 140 2.TORBA
    4 - teamgsi 170 2.TORBA
    6 - Tugy 100 2.TORBA
    16-solidfb 140 2.TORBA
    19-TheBloodyDuck 120 2.TORBA
    22-ajarglobal 110 2.TORBA
    23-ifritim 180 2.TORBA

GAMERTAG PUAN KLASMAN
    1 - halukjohn 30 3.TORBA
    8 - baryburton 60 3.TORBA
    11-punishersadi 30 3.TORBA
    12-ReVeNGe363 70 3.TORBA
    13-gstruelove16 70 3.TORBA
    14-furki 10 3.TORBA
    20-kinomiya 80 3.TORBA

Saygılar.

eline sağlık abi,uğraşmışsın..Aslında böyle bir şey yardımcı olurdu.Ama saykokillanın dediği gibi bedava üyelik için profiller siliniyor(mesela ben:)) Ama bu halde olsa bile genede oyuncu klasmanları bir derece belli sanırım..Böyle yapalım derim ben..Lantis abi sen bunları random yapabilirsen çok iyi olur,benide bu işlerin arasında rahatlatmış olursun..tabi sana zahmet olmazsa..

• benim makinem yeni zaten.o yüzden benim istatistiğim gerçekten 10.
    iki gündür oynuyorum gow u.
    İnşallah elim alışır turnuvaya kadar.
  • ben torbalarda yokum sanırım belki dediğim için ama gün olarak kararlaştırılırsa sadece çarpışmak için o gün evde kalıcam sanırım, o yüzden oynama ihtimalim yüksek, belirteyim dedim
  • Bu çok iyi olmuş takımdaki iki adam benim adamım zaten
  • şimdi benim puanda 1000'e yakin 1.ci torba olucaz lantisle giricez birbirmize adam kesip bicicek tad'da alamıcaz ama neyse bu akşam yok sanirim 360 bi yamyam bi ew arkadaşım var rahat werirse işim olmazsa 1.ci torbadayım

yaw gow'u hiç baz almayın ben bitirmedim bile lantis son canavarı tek başına bicip kesiyo abi gel bi günde co-op yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mükremin -- 21 Şubat 2007; 13:36:36 >

• Evet arkdaşlar "Xbox Live Turnuva" adlı bir program hazırladım.

Peki bu programın özellikleri neler? Turnuvaya katılacak herkesin isimlerini programa kaydediyoruz ardından "Turnuva Başlasın" butonuna basarak eşleştirmeleri yaptırıyoruz. Eşleştirme tamamen rastgele yapılıyor. Şimdilik standart olarak üçer kişilik gruplar oluşturuyor, ilerde grup sayısınıda programdan belirleyebileceğiz. Program üçerli gruplar oluşturduğu için girilen oyuncu sayısını 6 ve katları olmasını bekliyor. Yani 6-12-24-30-36 gibi. Mantık olarakda 22 kişi ile eşit miktarda üçerli grup oluşturamazsınız. Programı açtığınızda Ekle ve Sil butonlarını kullanarak yeni katılımcılar ekleyebilir ve silebilirsiniz.

1. Gears of War Turnuvası

Bu durumda son listeye göre ben programa katılımcıları girip "Turnuva Başlasın" butonuna basıp eşleşmeleri yapıp ardından ekran görüntüsünü buraya yollıcam.

Programı denemek isteyenler >>>http://rapid_share.com/files/17541318/Xbox.Live.Turnuva.LaNTiS.rar.html

(Not: rapid adresi sansürlediği için linki rapid_share şeklinde vermek durumunda kaldım siz "_" işaretini aradan silin.)

Saygılar.

• xLNTSx kardeş ellerine sağlık, bu programcıkla herkesin turnuva takım oluşturma işi gerçekten kolaylaşacak!

Arkadaşlar bu arada maç saatlerini de şimdiden netleştirebilirsek çok sağlıklı olacak, nitekim benim cumartesi biraz önemli işlerim çıktı, kesiştirmeyeyim turnuvayla, ve dilerseniz müsait olanlarla cumartesiden başlayadabiliriz?

Zamanlama şimdiden planlanırsa bir sorun yaşamayız diye düşünüyorum kimseyle ;)

NE dersiniz?
  • Ya aslında gerçekten programcık ama benim için o bir program çünkü inanın yaklaşık 4 saatimi harcadım onu yapabilmek için. Ama çok faydalı oldu herkes her turnuva için kullanabilecek. Bir sonraki versiyonunda gruplardaki kişi sayısıda seçilebilecek, mesela 1 seçildiğinde her grupta bir kişi olacak böylece PES6, NBA gibi oyunlar içinde turnuva hazırlayabilecek.
  • xLNTSx
    eline sağlık hocam.uğraşmışsın.emek vermişsin.
  • ben belki katılamayabilirim dün akşam benle oynayan arkadaşlar bilir bağlantım çok kötüydü. 1 e 1 de bile lag vardı.ama bu her zaman olmuyor bazen oluyor eğer öyle bir akşama denk gelirse hem benim için hem de takımdakiler için faydalı olmaz.inşallah o gün bağlantım iyi olurda adam gibi oynarım
  • aaa tugy nerde ama ben onu bekliyordum rakip.
  • Tuh bende tugy i biccektim hay Allah.
    Bu arada gunleri bi belirleyelim haluk,kim ne zaman oynayacak.
  • E Alptekin nerede? leyecektim onu ben, korktu galiba

Ben de bir dahaki turnuvaya gireyim o zaman. Aslında şöyle bir bakıyorum da solidfb var, Jnkt katılmış (kaçırsa şaşardım zaten), TuGy var, 360'a ettiği lafları yedirmek istedim aslında :-P respect var doğramaktan zevk alacağım

Yine de geç kalmışım zaten bir sonraki turnuvaya inşallah.

İyi şanslar herkese, iyi eğlenceler

• Alptekin i ben cagirdim ama gelemedi.

Tugy bizim takima karsi dusme... dusersen gorursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

E Alptekin nerede? leyecektim onu ben, korktu galiba

Ben de bir dahaki turnuvaya gireyim o zaman. Aslında şöyle bir bakıyorum da solidfb var, Jnkt katılmış (kaçırsa şaşardım zaten), TuGy var, 360'a ettiği lafları yedirmek istedim aslında :-P respect var doğramaktan zevk alacağım

Benim voltaj çeviricim yok Nokia N72 alacağım, paramda kalmadı çevirici almaya, yani 20 gün sabretmen gerek beni kesmen için

Son gülen iyi güler

• quote:

Orjinalden alıntı: xLNTSx

Ya aslında gerçekten programcık ama benim için o bir program çünkü inanın yaklaşık 4 saatimi harcadım onu yapabilmek için. Ama çok faydalı oldu herkes her turnuva için kullanabilecek. Bir sonraki versiyonunda gruplardaki kişi sayısıda seçilebilecek, mesela 1 seçildiğinde her grupta bir kişi olacak böylece PES6, NBA gibi oyunlar içinde turnuva hazırlayabilecek.

Lantis hocam ellerine sağlık gerçektende..böyle bir program çok güzel oldu turnuva için.Dediğin gibi her turnuvada da kullanılabilir.

Şimdi arkadaşlar yarın ben turnuva saatlerini belirleyip mesaj atıcam.Bu arada da katılımcı listesinde adını göremeyenler ve katılması kesinleşenler bir an önce mesaj atsınlar...

Maç saatleri olarak da 22:00 iyi gibi gözüküyor bence,sizce de uygunmudur..

edit : saat yazımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 21 Şubat 2007; 21:55:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

E Alptekin nerede? leyecektim onu ben, korktu galiba

• Açıkcası maç saati daha geç olabilirse sevinirim, nitekim işten dolayı o saatte katılamayabilirim, Cuma önemli bir toplantım olacak ve o saate yetişebilir miyim bilmiyorum,

kusura bakmayın arkadaşlar :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.