Şimdi Ara

1 HAFTA BOYUNCA 24 SAAT AÇIK KALAN BIR DİZ USTUNDE NASIL PROBLEMLER GORULUR_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla başka ne diyimki sorum aynen böle.

Saygılar.

• kardeşim benim bilgisayarım bir haftadan daha uzun süre non-stop açık kaldığı zamanlar oldu. oyun oynadım, downloada bıraktım müzik dinledim ama hiç kapamadım 10-12 gun hiç bi sorun olmadı buna ısınma sorunu dahil.ama bi kere 3 gun açık bıraktıımda aşırı bi ısınma oldu. ama bi kerelik oldu
  • benim rekorum 32 saat aralıksız elektrige baglı kullandım.
    herhangi bir problem olmadı.asırı ısınma yapmadı.
    ancak tavsiyem bilg bırakıp gideceksen sakın lcd yi klavyenin uzerine dogru kapama.cunku lcd nin ısısı ile kalvye daha fazla ısınır.
  • 1 haftayı denemedim ama yaklaşık 4gün tuttum sadece ekranın altındaki logo ısındı o da bi süre sonra daha fazla ısınmamaya başladı zaten.. ama tavsiem arada bir yeniden başlat kafayı yior..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

benim rekorum 32 saat aralıksız elektrige baglı kullandım.
    ancak tavsiyem bilg bırakıp gideceksen sakın lcd yi klavyenin uzerine dogru kapama.cunku lcd nin ısısı ile kalvye daha fazla ısınır.

şimdi mi soyluyosun,tam 5 saat oyle kaldı az kaldı yakıyoduk aleti zaten koku geliyo diye bi acayım dedim, aboww nasıl ısınmış...
    hemen balkon sogutma olayına girdim kedine geldi alet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

benim rekorum 32 saat aralıksız elektrige baglı kullandım.

Laptop çalışıyorken kapattığın zaman LCD ekran da otomatik olarak kapanır zaten...
  • Belki kapatma demesinin nedeni klawyeden LCDye sıcak vurabilir diedir ama ters yazmıştr..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDEN 1 SENEDE DERECE OLMAZ ?
    7 yıl önce açıldı
    Son 2 hafta ne yapılır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keyfiyen 1 hafta açık bırakılmamalı..bence..

ha işiniz varsa..o ayrı...yoğun çalışan biri bile o kadar zorlamaz bence...

ama denemek için yaparsınız
  • arkadaslar ben bir kere kapatmıstım lcd yi kalvyenin üzerine
    birkac saat sonra lcd yi actıgımda klavyenin üzeri asırı ısınmıs oldugunu farkettim.
    halbuki lcd nin ısıgını ben kapatmıstım ama ekranını kapatmamıstım.
    o yuzden lcd yi klavyenin üzerine kapatmayın diyorum.cunku benim laptop fazla ısınmıyordu ama lcd yi kapatınca bariz bir sıcaklık farkı olustu.
  • Bu Lcd ile alakalı değil klevyenin ordanda hava akışı var onu kapattığınız için ısınıyor yani ekran yerine başka birşey koysanızda ısı artacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanger

Bu Lcd ile alakalı değil klevyenin ordanda hava akışı var onu kapattığınız için ısınıyor yani ekran yerine başka birşey koysanızda ısı artacaktır

• benim rekorum 5 günden bikaç saat fazladır sanırım bir kere bile kapatmadan gece gündüz açık kaldı hiç bi sorunla karşılaşmadım....
    fakat bi seferinde 50 saatten fazla açık kalmıştı bu 50 saatin son 16-17 saatinde farcry oynandı ve reset attı makina kendisi başkada hiç bi sorun olmadı bundan başka...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.