Şimdi Ara

1 hafta oldu ruhsat emniyetten çıkmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım aracın ne ruhsatı nede sigortası var elimde galeriden aldım aracı borusandan alınmış araç önceki plakasını bilende yok borusan hariç. galeri araçın şatışını vermesi için kendi adına ruhsat çıkartması lazım sonrada ben. sorunum ise 1 hafta oldu ruhsat çıkmadı galerinin ayakçısı yada sigortacısı emniyette sorun olduğunu 15 gün daha süreceğini söledi,
    ruhsat çıkmamış ama plaka çıkmış arabaya taktım plakayı elimde resmi bir belge yok sadece emniyetin sıra fişi var, kaskoda yaptıramıyorum sigortada bu şekilde bu araça nasıl bine bilirim önümüz bayram arabasızda olmaz bu arada türkiye genelinde bu sorun varmış sizce ne kadar doğru bilgisi olan arakadaşlar yardımınızı bekliyorum benim sorun yaşadığım yer ankara..

• çok teşekkür ederim içim azda olsa ferahladı peki ne kadar sürecek bu yazılım hatası?
    bir çevirmeye girdiğimde memur arkadaşlara durumu anlattığımda yardımcı olurlarmı yoksa cezayla beraber parkamı çekerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irem_cafe -- 20 Kasım 2009; 15:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irem_cafe

çok teşekkür ederim içim azda olsa ferahladı peki ne kadar sürecek bu yazılım hatası?
    bir çevirmeye girdiğimde memur arkadaşlara durumu anlattığımda yardımcı olurlarmı yoksa cezayla beraber parkamı çekerler.

Elinde noter satış sözleşmesi var ise Yenikayıt olarak kasko ve trafik sigortası yaptırabilirsin.Trafik sigortası zorunlu zaten aracı bağlama ihtimalleri doğru o nedenle elinde motor şase numaralarını gösterir bir belge ile dediğim gibi yeni kayıt olarak işlemlerini yaptır . Plaka belli olduğunda da Zeyil ile düzelttirirsin ücretsiz zaten zeyil de
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35714493/tm.htm

Aynı durum bende de söz konusu 10 gündür otoparkta yatıyor araba. Bugün sistemlerin kısmen düzeltildiğini öğrendim. Trafiğe çıkmamanı tavsiye ederim. Çıkarsan ters birine denk gelirsen bağlarlar arabayı. Bu yüzden 10 gündür çıkamıyorum ben
  • Elinizde noter satışı varsa, hem trafik, hem kasko sigortası yaptırabilirsiniz.

www.limonsigorta.com
  • ne yazıkki elimde noter satışı yok ruhsat çıktıktan sonra noter satışı yapacam ,şansa bak bilgisayarların çökmesi bana denk geldi , boşuna dememişler acele işe şeytan karışır acil araba ihtiyacı vardı, bu arabada temiz olunca aldım birazda güven meselesi sonuç olarak ortada arabaya dahil bi yaprak bile belge yok, sigortacıya sordum siz bu arabayı devir işlemleri için sigorta yaptınızmı evet dedi ama gir çık yapmışlar nasıl oluyorsa? neyse hayırlısı olsun şansa kaldı çevirmeye girdiğimde arabada direk otoparkta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.