Şimdi Ara

1 yıl sevk geciktirmesi verdiler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Mezuniyet sonrası askerlik kararı aldırmak için muayeneye gümüşsuyu asker hastanesine gittim.Sol gözümde miyop,sağ gözümde görme oranı %20.gümüşsuyu gata haydarpaşaya sevk etti.dün atladım gittim gataya.orda önce uzman sonra hocası muayene etti.hoca şu anda askerliğe elverişli değilsin dedi 1 yıl sevk geciktirmesi vericez dedi sana.bu süre zarfında ister ameliyat ol ya da olma sana kalmış.dedim ki seneye ameliyat olmadan gelirsem nolur?o zaman gidersin dedi.sonra asistana sordum o da dedi ki ameliyat ol olmazsan seneye askerliğe elverişli değil diye rapor veririz dedi.muayenye gelen başka birinede kornea nakli gerkiyormuş onada 2.defa sevk geciktirme verdiler.İyice karıştırdılar herşeyi ne güzel yapıp gelicektim ağustosta.Verdikleri rapor görüş niteliğinde esas kararı gümüşsuyu hastanesi verecekmiş.Pazartesi gümüşsuyundaki doktoru ikna etmeye çalışcam olur rapor versin diye.Bu şekilde askerliğin sürümcemede kalmasını istemiyorum.Bu konuda sizinde görüşleriniz almak istedim.Böyle bir durumla karşılaşanlar tecrübelrini paylaşırsa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Gün Öncesine rapor alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.