Şimdi Ara

1 Haftada Modern Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apotemi modern fizik bir haftada biter mi sizce? İlk hafta hizlandirma olacak dershanede. Dalgalarin Ayt kismini ve modern fizigi hic bilmiyorum. Verimli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur tabiki.

Umut oncul izleyip not aldım.sinav sabahı okudum.o bile yetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur büyük ihtimalle ama bahsettiğin hızlandırma işi çöp hocam hiçbir faydası dokunamayacak, zaman kaybı bir iş. Her dershanenin 15 tatilde fazladan para kazanmak için. Yaptığı bir şey hepsi bu

• Ya bakın hep söylüyorum. MEB kitabı kardeşim. Eğer yapmadıysanız şu meb kitabını bi açın bakın bu adamlar ne anlatıyor. Normalde bir konu bir kere çalışılır unutulur tekrar etmek gerekir. Modern fiziği MEB kitabından çalışmıştım. Tabii ilgimi çekmesinin de etkisi var ama fizikte tam olarak kavradığım nadir konulardan biri haline geldi ve MEB kitabı diğer bütün konuları olduğu gibi modern fiziği de o para verip aldığımız çoğu kitaptan iyi anlatmış. Benim önerim önce MEB kitabından çalışıp ünite sonu sorularını yapın. Eğer yeterli gelmediyse o zaman ayrı kaynak yaparsınız.
  • Ryuga Waga Teki Wo Kurau kullanıcısına yanıt
    umut oncule gerek yok degil mi hocam? ben de oyle dusunuyorum. meb kitabi + apotemi yapacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Baptiste Fourier -- 20 Ocak 2019; 21:22:15 >
  • dershane degil temel lise hocam. girmeyeyim mi sizce hocam hizlandirmaya?

• Valla şöyle bişey söyleyeyim. Umut Öncül şimdiye kadar fizikte çok işime yaradı her konuda çok iyiydi videoları. Modern fizik videolarını da izleyecektim başladım. Ama fark ettim ki modern fizik videoları diğerleri gibi değil. Bizim şuan gördüğümüz müfredat dahilindeki modern fizikden biraz uzak. Ayrıca modern fizik videoları fazla ve uzun. Yani modern fizikte Umut Öncül'ün iyi bir seçim olacağını düşünmüyorum tabii bu videoların eski olmasından da kaynaklı. Hatta modern fizik için direk video izlemek gereksiz bence. MEB kitabı en doğru seçim olacaktır. Video izlemektense mebden sonra apotemi yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.