Arkadaşlar bundan uzun zaman önce biryerlerde 1 kasa 2 mönitör 2 klavye ve mouse ile aynı anda çift işletim sistemi çalıştırılabileceğini okumuştum. Kullanacağim işletim sistemleri Vista ve XP.
Sanal makina önerisi yapmayın çünkü 1 bilgisayarı 2 kişi kullanmak istiyoruz.
Tek tavsiye sanal makina(VmWare) onuda siz biliyorsunuz
Çünkü başka şekilde yapamazsınız
sanal maki yüklendiğindede hadi diyekim 2. ci ekran bağlayıp ekran kaertından sanal makineyi oaraya yönlendirdin mouse ve klavye kullanımı olmayacak zor bi durum olmaz sanırım senin dediğin
ya dostlar bunu yıllar önce denemiştim. sistem yetersiz olduğu için yapamamıştım. fakat şimdi makinayı yeniledim. 2 kişi bunu çalıştırmak istiyoruz. yokmu bilen kişi ???
bende merak ediyorm fiziksel olarak tek sistem ama çift işletim sistemi çift ekran çift mouse
ingilizce bazı siteler buldum. istediğim şey ile ilgili. sonuçta çift işletim sistemi mi çalışıyor anlamadım ama ek bir ekran kartı daha takarak istedim şey oluyor.
abi yapabilirsen bende bilgi almak istiyorum müsaadenle
Saygılar
Bence yeni ekran kart ıalıp tabi iki yuvan varsa yada onboard varsa birini boaarda takıp windows kur diğerinide başka işletim sistemi kurup öyle kullanabilirsin ama aynı anda olurmu blmiyorum sadece sanal pc de olur galiba.saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme