Arkadaşlar merhaba , Antalya yaşıyorum. İş yerim 2 katlı , odam -1. katta. Uzun bayram tatillerinde ofis hep kapalı olduğu zaman dönüşte -1 deki kattaki eşyaların örneğin mutfak eşyalarının (toz şeker , tahta kaşık vs ) rutubetten yeşil yeşil küflendiğini fark ettik.Masaüstü bilgisayarımı ofise taşımayı düşünüyordum buradaki durumdan etkilenir mi ? |
-1. Kat ve Bilgisayar Ömrü
-
-
Belli bir seviyenin üzerindeki nem, elektronik parçalara zarar verecektir.
-
Evet etkilenir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antalyada nasıl bir rutubet var bilmiyorum ama Rizeli olarak size rutubetin masaüstü bilgisayarınızı baya baya etkileyeceğini size net bir şekilde söyleyebilirim. Bahsettiğiniz miktarda rutubet varsa tabi. Rutubet yüzünden özellikle yaz aylarında ofisteki masaüstü bilgisayarımın sürekli olarak ram'lerini çıkartıp uçlarını temizledikten sonra geri takma ihtiyacı duyuyorum. Bilgisayar mavi ekrana düşüyor ve açılmıyor. Kasanın usb girişleri ve takılı cihazların usb uçları rutubetten pas bağladı. Bildiğin renkleri kahverengi oldu. Anlatamam yani resimlerini çekip atmam lazım anca inanırsınız.
Antalya rizeden sıcaktır ama rutubet konusunda rizeyi geçebileceğini sanmıyorum. xD Rutubet varsa illaki kasayı etkileyecektir.
Kolay gelsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X