1 kişiyi antinatalist yapmanın kazancı
-
-
Olum acmayin su konulari ya 1 kisi anal yapsa sen ne kazanacaksin bundan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgisiz bilgisiz gelip konularıma yazmayın artık, ertesi gün hapı var kondomu var, var oğlu var.
-
Kac yasindasin? Anan baban kac yasinda?
sanane?
-
Yaslilarsa korunma filan nerden bilsinler diyecektimde insan degilmissin o nedenle konusmaya gerek yok.
Bunun yaşlılık ile alakası yok, cehalet mazur görülemez.
Kondom 15. yy icadı
En insan olan insanlar benim gibi antinatalist olan insanlardır, çünkü empati yaparlar ve binlerce acıyı en başında önlerler.
-
Dedene bi sor bakalim haberi var miymis kondomdan? 50 yasini gecmis anne babalara bi anket yap bakalim korunma yontemlerini biliyorlar mi?
bilmemeleri mazur görülemez diyorum.
-
Hocam blok diye bir fonksiyonu var forumun, kullanalım kullandıralım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ona karşıyım :D
-
Ya genel olarak ben de karşıyım da şimdi adam her anti-natalizm konusuna anal manal bi şeyler saçmalıyor, hacı ne alaka ya? Tamam katılmıyorsundur, espri de yapabilirsin, dalga da geçebilirsin de ne alaka? Adamın yaptığı espride zerre zeka kırıntısı yok. Şimdi bu adam sana hayata dair herhangi başka bir konuda da katkı sunamaz. Yani ben düşüncelerini beğenmediğimi engelliyorum demiyorum, ama çok alenen boş çarlara yapıştırıyorum direk bloğu. Veya bekaret konusu var, adam demiş ki hiç bi şeyi okumadım ama bence burdaki herkes yıkık. Bastım direk bloğu. Konuyu okumadıysan ne yorum yapıyorsun?
Siz de haklısınız hocam ama benimki prensip meselesi :)
-
Valla hayatta başarılı olmanın en önemli kurallarından biri de vaktinin ve enerjinin ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmak. Zaten bu foruma girerek bu ikisinden yeterince fedakarlık ediyoruz can sıkıntımızdan kurtulmak için, daha fazla etmemize gerek yok. Şu son 1 haftaya kadar benim de toplam engellediğim kişi 5 falandı. Ama son bir haftada bir 50 kişiye yakın bloklamışımdır, kuş gibi rahat hissediyorum.
adam gibi adamsın
3 çocuk olursa ve 8 nesil 3erçocuk yaparsa 86 bin civarı ediyor
ANTİNATALİZM İNSANLIĞIN KURTULUŞUDUR
-
Bir iki onceki kusakta az cocuk yapalim diye bir bilinc yoktu anlamadiginiz neresi bilemiyorum.
Suanda bile belirli kesimlerde o bilinc yok ve birsekilde ya asilanmaya calisiyor yada Cin gibi devletler cocuk sahibi olma konusunda kisitlamalara gidiyor, ki yakin zamanda Cinde bile bu uygulama kaldirildi.
Eskiden insanlar tek maasla 4 cocuga bakip okutabiliyorlarmis, o nedenle cok cocuklu aileler fazla sikinti cekmiyormus babalarindan oyle goren bir onceki kusakta o yolda ileledi ancak suanda patlamis durumdalar. Bunu goren sen ve senin kusagin ya cocuk yapmayacak yada 1 tane yapacak.
Senin bu konuyu acipta annene babana yada onlarin kusagina bir bilinc asilaman su saatten sonra gunu kurtarmaz, oldu bitti...
Cocuk rizkiyla gelir diyen birisini bu konuda ikna edebileceginide zannetmiyorum acikcasi. Toplumun genelinin egitimli olmasi gerekiyor bu tur bir bilinc icin. Yoksa anca cindeki gibi yasaklarsin.
-
DH forumda 7/24 antinatalizm diye diye kafa ütüleme potansiyeline sahip bi bireyin dünyaya gelmemesi olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de antinatalistim'im ama insan nesli kurtulmaktan cok uzakta maalesef. ben sadece kendim sisteme bir kole daha sokmama derdindeyim goz gore gore.
-
Ben de böyle düşünüyorum.
bilgisiz bilgisiz gelip konularıma yazmayın artık, ertesi gün hapı var kondomu var, var oğlu var. |
adam gibi adamsın 3 çocuk olursa ve 8 nesil 3erçocuk yaparsa 86 bin civarı ediyor ANTİNATALİZM İNSANLIĞIN KURTULUŞUDUR |
Valla hayatta başarılı olmanın en önemli kurallarından biri de vaktinin ve enerjinin ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmak. Zaten bu foruma girerek bu ikisinden yeterince fedakarlık ediyoruz can sıkıntımızdan kurtulmak için, daha fazla etmemize gerek yok. Şu son 1 haftaya kadar benim de toplam engellediğim kişi 5 falandı. Ama son bir haftada bir 50 kişiye yakın bloklamışımdır, kuş gibi rahat hissediyorum.
|
ben de antinatalistim'im ama insan nesli kurtulmaktan cok uzakta maalesef. ben sadece kendim sisteme bir kole daha sokmama derdindeyim goz gore gore. |
Benzer içerikler
- bir kadın nelerden hoşlanır
- 2.25 göz numarası
- instagram harf geçmişi silme forum
- sıva çatlağı nasıl anlaşılır
- lustral geciktirici yorumları
- çay emojisi
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X