< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 Litre Şampuan 29 TL

-
-
kel kalma garantili.
-
hatay zeytinyağlı sabun kullanmak bin yıl daha hayırlıdır.
-
Güzel kopurturmu acaba kaportayi, jantları, lastikleri vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şampuanın görselindeki avakado ile 1,5 litre şampuan alırsın.
-
Sol elde işe yarar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seneler evvel kilosu 5 Liradan şampuan almıştım Gratis' den.
Fayans temizliğinde gayet kullanışlı...
-
bu millete kesinlikle ucuz bir sey satmayacaksin. esnaf tarafindan sevilmeyi o kadar cok seviyor ki, ucuz bir sey gorunce direkt bk atma pozisyonuna geciyor.
boyle halka yapilacak tek sey, kopruye ikinci adam koyup tadini cikarmasini saglamaktir.
hala kendini komik sanan gerizekalinin biri sacini 29 tl yika daha saglikli dememis. hayret.
-
Valla Twitter'da Doa Kozmetik sayfası kendi ürünleri için hammadde fiyatını vs yazıyor da 29 yine çok uçuk bi fiyat kırımı geldi. Üreticisinin kim olduğuna bakmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazdığınız yorumları ya, of. cidden iğrenç bi milletiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 26 Ocak 2025; 22:29:18 > -
daha önce kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi. saç döküyor mu kepek yapıyor mu
-
299'dan 129'a düşse övülürdü. xD
-
Saçı olmayanlar için güzel fırsat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şampuanın kalitesi çok kötü arkadaşlar kendiniz için kullanacaksınız sakın sürmeyin kafanıza saçınıza yazık ama araba falan yıkayacaksınız denenebilir . bu şampuan köpürmüyor ve saçınızı sanki sabunla yıkamışsınız gibi sertleştiriyor. gratisin kendi markaları içinde kalite farkları var misal bee beauty daha iyidir benri kalite olarak alt seviyedir. şampuan duş jeli vs... benri markalı olanlar aşırı dandik ve kokuları rezalet. siz bilirsiniz yinede ama ben tavsiye etmiyorum.
Şampuan olarak kullanmak istemeyenler duş jeli olarak kullanabilir 29tlye bedava
Benri'nin duş jelleri hiç köpürmüyor muhtemelen bu da öyledir ama neredeyse yarım litre süt fiyatına 1 litre kimyasal gayet iyi işte, sıcak fırsat
Yillar önce sampuan kullanmayı bıraktım. Gözüme, başıma, her yerime bittim sabununu kullaniyorum. Size de tavsiye ederim.
Benri Duş jelleri de rezalet. Köpürmez su gibidir kokuları tuhaf.
Bildiğin kalitesiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım döneminde ufak çaplı bir %50 defne yağlı Halep sabunu stoğu yaptım, ara ara şampuan niyetine de kullanıyorum.
-
Araba sampuanlari pahalli ;) yarin magazada bakayim tesk.bilgi icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bu millete kesinlikle ucuz bir sey satmayacaksin. esnaf tarafindan sevilmeyi o kadar cok seviyor ki, ucuz bir sey gorunce direkt bk atma pozisyonuna geciyor. boyle halka yapilacak tek sey, kopruye ikinci adam koyup tadini cikarmasini saglamaktir. hala kendini komik sanan gerizekalinin biri sacini 29 tl yika daha saglikli dememis. hayret. |
hatay zeytinyağlı sabun kullanmak bin yıl daha hayırlıdır. |
Benzer içerikler
- dalan 4"lü sabun a101
- amazon indirim kodu
- pckolik indirim kodu
- vodafone premium nedir
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- sıcak fırsatlar amazon
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X