Bildirim
1 Mayıs sabahı 9 gb kullanmışım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
30 nisan kullanımınız yansımıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur öyle şeyler, ben de evde yokken akn doldurmuştum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam artık akk önemli degil 3 e düsme yok cok fazla akk kafaya takma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benimde dikkatimi çekti bu sabah 5 gb ne ara kullanmışım anlamadım gece download yapmadım Superonline ında suyu ısınmaya başladı -
Gece 2-8 arası 40gb bir dosya indirdim bi baktım kotaya işlemiş aynı sorunu yaşayan var mı? Tt yi aradım yok şöyle böyle dedi savcılığa başvurabilirsiniz dedi??? -
-
Gerizekalılar ayın 30undaki kullanımıda yazmış. Şimdi arayıp sövsem elime ne geçicek onu düşünüyorum bir yandan. Konu kilit. -
spotify gibi saçmalıkları kullanıyorsan ondanda olabilir... kardeşim yüzünden 5.35GB gitmiş... -
silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 14 Mayıs 2017; 14:38:0 > -
Önceki günün kotasını da yansıtıyorlar.
Bana da 11 GB geçirmişler
Bu yıllardır yapılıyor yeni bir şey değil.
Gece 00'dan önce modemi resetleyin diyor çoğu kişi bunu önlemek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 2 Mayıs 2017; 16:13:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X