Şimdi Ara

1 mbit veren TTNET bıktırdı 3G ye geçmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Konya'da oturuyorum, bu ttnet sağolsun birçok yerde fiber varken ben 8 mbit e kadar olan Adsl bile kullanamıyorum. Hat çok zayıf 1 mbit anca kullanıyorum. hız yükseltmek istesem internet 10-15 saniyede bir kesiliyor. bu ttnet bıktırdı artık internetten soğudum lanet olsun 15-20 kez aradım müşteri hizmetlerini 4-5 defa da arıza için telekomdan geldiler hala bir çözüm yok. Bu yüzden 3G modem almak aklıma geldi son çare, en azından az girerim sürekli kesilmez hızlı olsun. Sizce ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz?

• Ben bazen cep telefonumu modem yapıp giriyorum. Hız gerçekten beklediğimin üzerinde. Avea kullanıyorum ve bazen ben de bunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Ben bazen cep telefonumu modem yapıp giriyorum. Hız gerçekten beklediğimin üzerinde. Avea kullanıyorum ve bazen ben de bunu düşünüyorum.
    en son avea wifi ya da vodafone cepte wifi düşünüyorum. yoksa bu ttnet beni kanser edecek. 10 gb fln yeter bana film falan izlemem olur biter. hoş zaten bu ttnetle izlemeyemediğim için değişen bişey olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezgin42

en son avea wifi ya da vodafone cepte wifi düşünüyorum. yoksa bu ttnet beni kanser edecek. 10 gb fln yeter bana film falan izlemem olur biter. hoş zaten bu ttnetle izlemeyemediğim için değişen bişey olmayacak

Alıntıları Göster
    Hat değerlerinizi atın bir bakalım. Genelde benzer problemi yaşayan insanların %99'unda aboneye ait kablolarda sorun oluyor. Muhtemelen onbinlerce abone basitçe sıkıntıyı giderebilecekken düşük hıza bilmeden mahkum oluyor.
  • Snr margin 6 falan genelde ama bazen 2-3 e düşüyor sürekli kopma oluyor. Hızı 1 ya da 2 mbit sabitledikleri zaman Snr 14-15 oluyor. Hat zayiflamasi 28 falan.
  • quote:

Snr margin 6 falan genelde ama bazen 2-3 e düşüyor sürekli kopma oluyor. Hızı 1 ya da 2 mbit sabitledikleri zaman Snr 14-15 oluyor. Hat zayiflamasi 28 falan.
    bence 3g de avea çok iyi.
    neden dersen fiyat performans açısından
    eğer elinde bir hat ve bir modem varsa 5 gb 19 tl ye satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: flarex

4 GB Turkcell 42 lira veriyorum, dediğiniz hangi operatör kampanyası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Orijinalden alıntı: flarex

4 GB Turkcell 42 lira veriyorum, dediğiniz hangi operatör kampanyası?

buyrun avea hocam inceleyebilirsin türlü türlü kampanyaları var

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluInternetTarifesi

• flarex kullanıcısına yanıt
    inceleyeceğim o tarifesini, bildiğiniz sınırsız veya konuyu açan arkadaşın da aradığı gibi 10 gb kotadan fazla tarife var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

inceleyeceğim o tarifesini, bildiğiniz sınırsız veya konuyu açan arkadaşın da aradığı gibi 10 gb kotadan fazla tarife var mı?

aveada her 5 gb 20 tl bu şekilde 10gb 40 tlye gelir ama gerçek anlamda sınırsız 3g hala yok
  • Avea 15gb WiFi modem 69 TL. 15 gb dan sonra 128 kb oluyor hız. Ben bunu almayı düşünüyorum. Bir de Vodafone 8 gb cepte wifi var 60 tl. 6 gb 40 tl. bunlar gayet uygun geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin42 -- 15 Nisan 2014; 20:46:22 >
  • Gezgin42 kullanıcısına yanıt
    3G Modem Kullandım. Bir Ara Süper Hızlı Ama Yetmedi Kota Mecbur TTnet Geçtik Yine
  • Ben zaten internete doğru düzgün giremiyorum ki kota doldurayim. Şimdilik 3g en iyisi, ileride fiber gelirse düşünürüz ttnet e geçmeyi.
  • quote:

Avea 15gb WiFi modem 69 TL. 15 gb dan sonra 128 kb oluyor hız. Ben bunu almayı düşünüyorum. Bir de Vodafone 8 gb cepte wifi var 60 tl. 6 gb 40 tl. bunlar gayet uygun geldi bana

hocam 70 verene kadar fiber bağlatmak daha mantıklı ama oda her yerde yok (superonline)
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten fiber yok sorun o. Ilk mesajı okursanız derdimi anlarsınız :)
  • quote:

Hocam zaten fiber yok sorun o. Ilk mesajı okursanız derdimi anlarsınız :)

fiberin olmamasını kendim için demiştim

yakınlarınızda ki çeken wi-fi'lerin birine ortak da olabilirsiniz, internet faturasının yarısını ödemiş olursunuz
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    Derdimi anlatamadim galiba. Evimde zaten internet var ve çok yavaş sürekli kopuyor, diğer komsularda da durum aşağı yukarı aynı. Mahallede telekom hatları çok zayıf benim problemim bu hocam. Bu ttnet beni internetten soğuttu internete girmek işkence haline geldi bir an önce kurtulmanın peşindeyim ben.
  •  1 mbit veren TTNET bıktırdı 3G ye geçmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin42 -- 16 Nisan 2014; 16:53:12 >
  • quote:

1 mbit veren TTNET bıktırdı 3G ye geçmeyi düşünüyorum
    Dostum binaya kadar gelen kabloda sorun olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bina içinde telekomdan gelen kabloya direk modemi bağlayıp denediniz mi? Telekom'un bakır kabloları eğer korozyon, su alma vs. gibi bir sorun yoksa çok kalitelidir. Ancak altyapının zayıf olduğu, santrale uzak, sokağa kadar fiberoptik kablo olmayan bir yerdeyseniz bilemeyeceğim.

• igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bina kabloları yeni sayılır çok eski bi bina değil. Geçen telekomdan geldiler ölçtüler altyapıda telekomun kablolarında sorun var dediler. Fiber yok zaten mahallede, yakın mahallelere fiber gelmiş ama bize ne zaman gelir kimbilir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.