Şimdi Ara

1 milyona crossmu yoksa tiguan mi secersinjz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cross yeni model donanim özelikleri

Tiguan de kalite yorumları öne çıkıyor 2013 2014 modeller malum

Cross da yedek parça da ucuz tabii

Siz.olsan hangisi secerseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/kadjar-veya-alternetif-ne-olabilir-900-k-1000-k-bandinda--160885713
    Abicim sen zaten aynı konuyla gelip üstüne görüş almışsın forumdan
    Her aklına gelen arabayı listeye ekleyip farklı konu açmak yerine mevcut konudan devam etsen daha iyi olmaz mı?
  • 10 yıl geriye gitmeyin derim yeni yenidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crossu Egea olarak anlıyorum.. 1 milyona fiat alınırmıcılar, tabiki tiguan, cross da neymişciler gelmeden...Tabii ki cross. Aracın makbul olanı, yeni olanı, sorunsuz olanı, sanayiye sokmayanıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 26 Mart 2025; 9:55:33 >
  • yeni süpürge iyi süpürür. Crosssssss

• https://forum.donanimhaber.com/kadjar-veya-alternetif-ne-olabilir-900-k-1000-k-bandinda--160885713
    Abicim sen zaten aynı konuyla gelip üstüne görüş almışsın forumdan
    Her aklına gelen arabayı listeye ekleyip farklı konu açmak yerine mevcut konudan devam etsen daha iyi olmaz mı?

• en1gma kullanıcısına yanıt

abicim olurdu haklısın ama konu özü farklı diye farklı konu açtık kusura bakma rahatsız olduysan hocam

• Yani tiguana biniyorum demek için 10 senelik araç almak bilemiyorum. Ben de çok düşündüm passat cc almayı sırf 10 senelik sanayi masrafı o bu diye almadım. Gidip egea almak çok çok daha mantıklı. 10 senelik araç alınacaksa da değecek bir araç olmalı bence. Tiguan değecek bir araç değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1 mi Megane 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hey Allahım ya. Şu soru bana çok mantıksız geliyor. Konu sahibi kardeşimiz kusura bakmasın ama.
    10 senede insan eskiyor kardeş. Aracın üstünde kaç tane cıvata var. Bir sürü kauçuk parça var. Tiguain alıp da ne alacaksın 1.4 tsi mi? Yakıtı su gibi içenden. Değmez ya. Boş verin milletin lafını ciddiye almayın. Egea teneke diyenler boş yapıyor. Yeni yenidir. Net.

• aynı soruyu 2015-2016 reno kadjar içinde söyleyebilir miyiz

aynı mantıkla eski araba yeni araba mı yoksa değer diyebilir miyiz reno kadjar

yani bu soru sportage, sonra ix35, honda crv, tuscon , crossland , moka qashgai yani bu modeller genel de 2014-2017 arası 1 milyona

ama cross malum 2022-23 modelleri var

ne derseniz abiler

• aahastra A kullanıcısına yanıt

O yıllarda ki insanların bütçesi de 2004-2007 Bmw 3, Audi q5 yetiyordu muhtemelen, fakat sıfır araç almışlar. En güncel Cross alın, yeni her zaman iyidir.

Crosslandlerin yenisini bulursunuz bu fiyata. İçinize sinerse bakın egea mı crossland mı hangisi hoş gelirse onu alın.
    Crossland de fp araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 28 Mart 2025; 15:53:55 >
  • Sayın arkadaşlar konu sahibi 1 milyon verip tenekeye binmek istemiyor. Bu adama gidipte yeni yenidir diyip durmuşsunuz bu lafların karşılığı yok adam istemiyor yani. Zavallım konu açıp durmuş kimse fikir vermemiş ki yok yeni yenidir git yeni sen git al egeanı bin tenekene. Biz devirdaimi balataları değiştiririz sorun değil.

Şimdi üstteki crossland güzel araba ama 1.2 puretech'e asla bulaşmam. Opel özelinde söylemiyorum ben 1.2 puretech almam net. Ha git artık hiçbir kapı fitili sağlam kalmamış, turbo enjektör ömrünün sonuna gelmiş tiguanda al diyemiyorum. Ne alınır. O paraya çok güzel 1 litre turbo gdi stonic alınır 2020 2021 tertemiz alınır, Yine aynı model 1.6 crdi kona'da alınır. Captur alınır. Yani biraz modelden taviz verip teneke alternatifinden kurtulabilirsin. Bugün alacağın 5 yaşında arabada seni üzmez merak etme. Çok böyle 300 bini devirmediyse şirket çıkması değilse adam gibi expertizini yaptırır alır binersin.

Benimde dün arabam satıldı bayramdan sonra 1 milyona araba alıcam. Bomboş 3 silindir golf 8 yerine kesinlikle 4 silindir highline dolu golf 7.5 alacağım. Egea kesinlikle düşünmüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

hocam açıklamların için çok teşekkürler

yalnız örnek verdiğin araçların bagajı sanırım küçük. bir tık bagajı büyük olan araç bakıyorum abicim

Egea teneke diyip yerine stonic önerilmesi komik olmuş. Bu iş tercih meselesi egea’ya bindiğinizde urban veya lounge stonicten her anlamda iyi hissedeceğinizi garanti ederim. Kona iyi hoş güzel. Bir şey diyemem model yılı farkı var. O da tercih meselesi. Gönlünüze göre olsun.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Ağzı olan konuşuyor kardeş işte. Bu forum zaten bazı konularda gerçek hayattan ayrışıyor.

Millete eski püskü araçları aldırıp vebale girecekler.

Millet tofaslara bindi halen daha biniyor. O araçlar bile iyi kötü götür getir yaptı.

Egea şart değil tabii ki. Mümkün mertebe yeni araç almak lazım. 2020 ve sonrası bütçene göre seç beğen al. Varsın plastik kalitesi düşsün olacak o kadar. Sanayiye düşme yeter.

Sahibinden ilanlarına bakınca sadece egea ilan sayısı 14 bin küsür. Tüm Honda araç sayısı 12 bin. Hyundai araç sayısı 20 bin. O kadar insan öyle veya böyle el mecbur da olsa almış. Satılmış yani bi şekilde. Yarın beğenmez gerçekten bu araç iş değilmiş deyip satmak istersen piyasada en hızlı giden araçlardan. Satarsın önüne bakarsın.

Yeni yenidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.