Şimdi Ara

1 NUMARA MİYOP BOKSA ENGELMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR ARKADAŞLAR GÖZÜMDE 1 NUMARA MİYOP VAR BOKS YAPARSAM RETİNAM YIRTILIRMI?

BİDE Bİ SORUM DAHA VAR...

EXCİMER LASER AMELYATI OLDUKTAN SONRA BOKS YAPABİLİRMİYİM YOKSA GÖZ ZARAR GÖRÜRMÜ??

• Uzun zamandır bende bunu merak ediyorum yanıtlayan birileri çıkarsa ve doğru bilgi verirse çok sevinirim iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim müsabık hocamız antrenman dışında gözlükle dolaşıyor. 1 numara miyop gözlük takmasa da problem değil diye düşünüyorum. Ringin içindeki rakibi görmede sıkıntı olmaz zaten benim de 0.75 falan. Sıkıntı yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey olmaz kardeşim askeri okul seçmesi değil bu boks zaten senden hemen muhammed ali olmanı bekleyen yok ben daha duymadım retinası yırtılan ne zamandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oram yırtılır mı buram açılır mı gibisinden sorular sormaya başlarsan dövüş sporlarıyla kontak kuramazsın, benden demesi. Kendini koruyup düzgün dövüştükten sonra hiçbir yerine hiçbir şey olmaz. Merak etme adam akıllı bir antrenörle çalışmalara başladıktan sonra bu sorunlara birlikte ortak çözümler bulursunuz.
  • Bende kick boxa başladım 1 haftadır gidiyorum sol gözümde 1 derece miyop sağ gözümde 0.75 miyop 0.50 astigmat var acaba ileride sıkıntı yaratır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paddon34 -- 1 Nisan 2017; 17:28:33 >
  • Benim 2 gözde'de 4 derece astigmat var çıkardım gözlüğü girdim ilk maçıma zor olsada navaktla aldım yani biraz alıştır kendini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.