Şimdi Ara

Miyop olmak kötü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
10
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda varmı -1.50 miyop olup gözlüksüz gezen

• 3.5 benimki.Ev haricinde takmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 miyop ve gözlüğüm var.

gözlük olmayınca hiçbirşey göremiyorum.

ilk gözlük taktığımda anladım ki daha önceden ben görmüyormuşum resmen. o derece farkediyor yani.

şimdi hd görüyorum dünyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskelikevin

3.5 benimki.Ev haricinde takmıyorum.

Nasıl yaşıyosun
  • Reçetemi kaybettim, numaram aklımda yokta bende miyopum. Bugün bi ara gözlüğü nereye koyduğumu unuttum, cehennem gibi geçti saatler.
  • 1.50 sadece film izlerken ve araba kullanırken takıyorum
  • 0.25 miyopum.ev haricinde takmıyorum.zararı varmıdır takmamanın tecrübeli arkadaşlar baksın hele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 1.0 gozlugum kirldi yenisi yapilana kadar zulum gibi geldi 2 gun
  • 1.50.-1.75 bir tek derslerde ve sinemada takıyorum.İnsanları tanımakta çok zorlanıyorum umarım durur da çizdiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskelikevin

3.5 benimki.Ev haricinde takmıyorum.

oha
  • 6.00 miyop gözlüksüz önümü göremiyorum.

• 1.25 ve 1.50 arabada tv izlerken takıyorum ama takmadığımda kimseyide seçemiyorum
  • 2.75 miyop ameliyat olmayı bekliyorum (gözlüğü bazen uyurken bile çıkarmayı unutuyorum)

• 2,5 benim 3 senedir takmıyordum bu ay lens aldım gayet rahat bazen takıyorum bana ayrıntıları gormemek daha guzel geliyor mutlulugu uzaklarda aramıyorum

• 4.5 sol 5 sağ. Gözlüksüz resmen felç oluyorum, 1 metre önümü göremiyorum.

2 gün önce havuza gittik, bütün eğlenceyi kaçırdım, Karı kız göremedim
  • Lens takın gözlüklerden kurtulun.Onunla uyuyun,yüzün,banyo yapın.Ayda bir çıkarıp atın.

Not : ( 2.00 miyopum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyodayim -- 31 Mayıs 2011; 21:00:09 >
  • 0,75 miyop astigmatım. Miyopluğun kötü olduğunu düşünüyosanız birde hipermetrop olduğunuzu hayal edin derim. Devlet hastahanesinde gözüme bir damla damlatmışlardı. 3 gün hiç bir şey okuyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
    4.5 sol 5 sağ. Gözlüksüz resmen felç oluyorum, 1 metre önümü göremiyorum.

2 gün önce havuza gittik, bütün eğlenceyi kaçırdım, Karı kız göremedim

En sınır oldugum şey de bu zaten ya

• 2,75 miyopum. Gözlüğü sadece evde ve okulda hoca tahtaya yazı yazdığında kısacası derslerde takıyorum. Gözlüksüz 3metre ötemi göremiyorum,insanları seçemiyorum. Bazen arkadaşlar dalga bile geçiyorlar ki haklılar. Sadece gözü bozuk olan anlar zaten bunu. Oha orayı bile nası göremiyosun vs.. tarzında çok cümlelerle karşılaşıyorum. 3metre ötemde adam çağırıyor hiç seçemiyorum bile. Çok kötü bi durum. Bu arada gözlük gözü iyileştirmez numarayı 0 latmanıza yardımcı olmaz. Sadece bulunduğunuz konumda rahat görebilme imkanı tanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormBird

0.25 miyopum.ev haricinde takmıyorum.zararı varmıdır takmamanın tecrübeli arkadaşlar baksın hele.

ben takmanı öneririm zaten numaran küçük sürekl takarsan büyümesi yavaşlıyo

@crimsons yanılıyosun gözlüğü sürekli takarsan büyümesi yavaşlar ve zaten 25 yaşından sonra büyümesi durur gözlük takarsan küçülme olasılığı bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSİM BULAMADIM -- 31 Mayıs 2011; 21:10:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.