Şimdi Ara

Miyop olmak kötü.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
10
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

1.50 sol 1.75 sağ taraf

panpa aynı

harbi diyom bak. Ama lens kullanıyorm

Benimde aynı lan Sadece derslerde ve pc başında takıyorum. En kötü yanı karşıdan gelen birini tanıyamaman. Yakın arkadaşlarımı tanıyamadığımdan 2-3 kere selam vermedim sonra laf yapıyorlar bana Lens düşünüyorum ama çok zahmetli çıkar tak bilmem ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL 22

quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

1.50 sol 1.75 sağ taraf

panpa aynı

harbi diyom bak. Ama lens kullanıyorm

Benimde aynı lan Sadece derslerde ve pc başında takıyorum. En kötü yanı karşıdan gelen birini tanıyamaman. Yakın arkadaşlarımı tanıyamadığımdan 2-3 kere selam vermedim sonra laf yapıyorlar bana Lens düşünüyorum ama çok zahmetli çıkar tak bilmem ne.

lensi takmayı üşeniyosan gözlüğü hersabah kalkıp takma
    2sn yeni alır lensi takmak sabah kalktıgında yüzünü yıkarken hemen takıyosun lense bile üşeniyosan yaşama yani hayatta daha zor şeyler var:S

• Günler geçtikçe her gün gözlerine yapışmasını istemiyorsan lens'i gece gündüz çıkarmamaya devam et

Bende Lens kullanıyorum sol 1.50 Sağ 1.25 uzak sıkıntım var. Lens en rahatı. Gözlük takınca kendimi nedense saçma ama ezik gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

0.5 hic zarari yok ark.larla karsilastirinca uzagi en iyi gören benim...

Fakat miyoplukdan da daha kötü bir göz hastaligi var bende malesef burada açiklamicam :(

Tek söyledigim sey miyop oldugunuza ve baska birsey olmadiginiza dua edin...

körlük mü?körlük çok daha kötü yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

Günler geçtikçe her gün gözlerine yapışmasını istemiyorsan lens'i gece gündüz çıkarmamaya devam et

Bende Lens kullanıyorum sol 1.50 Sağ 1.25 uzak sıkıntım var. Lens en rahatı. Gözlük takınca kendimi nedense saçma ama ezik gibi hissediyorum

lens yatarken insanı hiç rahat ettirmiyor gözün hep uzn süre pc başında kalmışsın da yanıyor gibi oluyor
  • 2,25 Miyop + Astigmatım var. Gözlüksüz göremiyorum aşırı rahatsız oluyorum. Yukarıda bir arkadaş demiş " Gözlüksüz gözlüğü bile bulamıyorum" o derece 3-4 seneye çizdirmeyi düşünüyorum.
  • Bende 2 gözde 0.75 doctor 0.50 verdi nedense anlamadım bide dünyagözde muayene olduk
    o değilde ben arada bi takıyorum pc başında falan uzağı göremediğim zamanlarda falan
    artı khep taksammıki 1 yıl içinde düşme falan olurmu yoksa 4-5 yıl sürer diyorsanız hiç takmayım
  • Konuyu hortlatalım. 30 yaşından sonra göz numarası artmaya devam eder mi acaba.
    1.25 1.50 araba haricinde gözlüksüz devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankzhehe

2.5 miyop ve gözlüğüm var.

gözlük olmayınca hiçbirşey göremiyorum.

ilk gözlük taktığımda anladım ki daha önceden ben görmüyormuşum resmen. o derece farkediyor yani.

şimdi hd görüyorum dünyayı

+1453 Tepkim dunya bu kadar net mi lan odu
  • 1.0 benim ikisi de. İlerlemesi durursa çizdiricem ama galiba ilerledi benim gözler :( İlk taktığımda resmen Blu-ray görmeye başlamıştım :) ama şimdi 720p falanım :)
  • sağ 1 sol 0.75 bazen derslerde takıyorum ondan harici takmıyorum
  • uzağı göremiyorum yani bi 20 25 metre ilerdeki arabanın plakasını okuyamıyorum ama gitmeye üşeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ 1.75 miyop + 1. 25 astigmat
    Sol 0.75+ 0.50 astigmat

Gözlük kullanmıyorum.
  • benim de 3 miyop birde astigmat falan var 40cm uzaktan monitör bile aşırı bulanık görünüyor
  • 3 sol 2.5 sağ göz hiçbiyerde takmıyorum bi bkta göremiyorum ama rezil olmıyım diye takmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafsancani

0,75 miyop astigmatım. Miyopluğun kötü olduğunu düşünüyosanız birde hipermetrop olduğunuzu hayal edin derim. Devlet hastahanesinde gözüme bir damla damlatmışlardı. 3 gün hiç bir şey okuyamadım.

Hipermetrop normal yaşantıda miyop kadar etkilemiyor. Yani bildiğim kadarıyla öyle Miyop olmadım ama resmi felan vardı bir ara, bayağı farkediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

2.75 miyop ameliyat olmayı bekliyorum (gözlüğü bazen uyurken bile çıkarmayı unutuyorum)

Benimde aynı derece.. Bilgisayar ve tv den uzak durdum bi aralar derece düştü..
  • 0,75 miyop. Gözlüksüz yaşıyorum bir tek sınıfta arka sırada tahtaya bakarken o da bazı derslerde.
  • bendede vardı 2 sene önce gözlük yazmıştı numarasını hatırlamıoyrum 0.5 1.5 civarlarındaydı.2 senedir pek bir problemim yok.gözlügude kullanmadım hiç.
  • 8-9 derece Süper miyop var :) Gözlüksüz bi hiçim cizdirmeye tırsıyorum a*k
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.