Şimdi Ara

Miyop olmak kötü.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
10
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAĞ: 4,25 miyop - 2,25 astigmat

İyiki lens denen şey var... yoksa gözlükle çekilmez
  • birisi 3 diğeride 2.75 sanırım 1 yıl önceki dereceler bunlar son durumu bilmiyorum ama gözlüğü takmayınca pixel pixel görüyorum
  • 3 AY ÖNCESİNE KADAR GÖZLÜKSÜZDÜM :D MEĞER YAZILAR AKRABA DEĞİLMİŞ :D

SOL: 3,50 miyop - 2,25 astigmat
    SAĞ: 4,00 miyop - 1,75 astigmat
  • 2.00 miyopum. Eskiden hiç gözlük takmazdım, hatta kalecilik bile yapardım.(Tabi uzaktan çekilen şutların %70ini yerdim)
    En çok yazılarda sorun olurdu, şimdi her yer HD.
  • 1.5 miyop 0.50 astigmat lens kullanıyorum çıkarınca 1080p den 240p ye düşmüş gibi oluyor
  • Gözlüğü ilk taktıgımda çok şaşırmıştım.

"Bu zamana kadar nasıl yaşıyormuşum" dedirtti cidden.
  • 5 küsür numara=gözlük 4ever

En kötüsü yazılıda çaprazımdakinin kağıdını gözlükle bile görememek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleep

1.50 sadece film izlerken ve araba kullanırken takıyorum

1.50 2.00
  • Miyop 0,75 e 1,25 aslında fazla değil güneşli günlerde heryeri rahat görebiliyorum ancak akşamları yokmu.Resmen 0 ım.Akşamları gözlüksüz çok kötü oluyor.Yinede çok şükür hiç göremeyenler var
  • 2 miyop ve astigmat var.
  • 0.50 ve 0.25 miyoptum 2 sene önce. Kimbilir şimdi nasıldır.
  • 1.25 -1.50 numaraya raziyim.insallah artmaz arrtik
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

1.50.-1.75 bir tek derslerde ve sinemada takıyorum.İnsanları tanımakta çok zorlanıyorum umarım durur da çizdiririm.

benımde aynı kolay tanıyamıyorum.

lakin hala gozlugumu takmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

quote:

1.50.-1.75 bir tek derslerde ve sinemada takıyorum.İnsanları tanımakta çok zorlanıyorum umarım durur da çizdiririm.

Gözlüğün ilerlettiği söylenir... Ama bir çözüm bulmamız şart hocam, en kötü (evli veya nişanlı değilseniz) bir kız ile göz göze gelip herhangi bir sinyal alıp almadığınızı anlayamıyorsunuz ki bu baya can yakıyor durumuna göre

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

quote:

Gözlüğün ilerlettiği söylenir... Ama bir çözüm bulmamız şart hocam, en kötü (evli veya nişanlı değilseniz) bir kız ile göz göze gelip herhangi bir sinyal alıp almadığınızı anlayamıyorsunuz ki bu baya can yakıyor durumuna göre

ha o konuda sıkıntım yok sinyal alınıyor cok rahat ama cok baska sıkıntılar var.

ornek verecek olursam arkadaslarım ismimi soyleyıp cagırmasa onlar oldugunu anlayamıyorum uzakta oldum mu. (3-4 kisi dısında bunlar insani olculere sahip degil fazla)

• Astigmat kadar kötü olacağını sanmam..gözlüksüz 5 adım ötesi bulanık arone kone
  • sol göz tembelliği 0.5( numara etki etmiyor doktor %40 görüyorsun dedi)
    sağ 1.5 miyop yük sağ göre biniyor malesef :(
  • 4 sene önce sağ sözüm 0.75'ti şimdi ne olmuştur hiç bilmem hiç gözlük de takmadım
  • Oğlum nasıl göz var la sizde Ben de 1 miyop var lenssiz bı halt göremiyorum. 10 metreden sonrası bulanık.
  • quote:

Her ikisi de 6-6.50 gibi bir şey. Bence şu an 7.00 bulmuştur belki de geçmiştir. Sadece uyurken gözlük kullanmıyorum.

Ege sen misin?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.