Şimdi Ara

Miyop olmak kötü.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
10
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

Aranızda varmı -1.50 miyop olup gözlüksüz gezen

astigmat olmak dahada kötü !!! -2.50 çift göz lensler -2.75

not: Allah'tan daha da artmıyor.. excimer olamam çünkü aşırı korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 16 Mayıs 2012; 20:23:31 >

• 1 1.25 genelde takmıyorum.Okulda arka sıralarda oturduğum için arada takıyorum.Doktordan lens istedim kontrol yapmadan direk hayır dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

1 1.25 genelde takmıyorum.Okulda arka sıralarda oturduğum için arada takıyorum.Doktordan lens istedim kontrol yapmadan direk hayır dedi

Neden direk hayır dedi?
  • Gözlüğü bugün aldım.Gözlük olmadan da görebiliyorum ama hafif bulanık.Gözlüğü takınca daha net.Bi de bu astigmatta gözlüğü sürekli takmak mı gerek?Yalnız ben gözlerin numaralarını unuttum Reçeteyi de eczaneye verdim.Nasıl öğrenirim ben bu göz numaralarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 16 Mayıs 2012; 20:42:43 >
  • 0,75 miyopum ısyan edıyorum.
    araba surerken ve televızyon izlerken takıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSagara

6.00 miyop gözlüksüz önümü göremiyorum.

4
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Gözlüğü bugün aldım.Gözlük olmadan da görebiliyorum ama hafif bulanık.Gözlüğü takınca daha net.Bi de bu astigmatta gözlüğü sürekli takmak mı gerek?Yalnız ben gözlerin numaralarını unuttum Reçeteyi de eczaneye verdim.Nasıl öğrenirim ben bu göz numaralarını

Herhangi bir gözlükçü camlardan kaç numara olduğunu tespit edebilir .
    Gözlüğü aldığınız yerden de mevcutsa reçetenizin fotokopisini alabilirsiniz.

• Basurdan iyidir omur boyu miyopluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
    4.5 sol 5 sağ. Gözlüksüz resmen felç oluyorum, 1 metre önümü göremiyorum.

2 gün önce havuza gittik, bütün eğlenceyi kaçırdım, Karı kız göremedim

En sınır oldugum şey de bu zaten ya

benimde
    denize gidiyoruz etrafta bikinili kızlar ama ben bi halt göremiyorum 4 derece miyop gözlerle

• quote:

Orijinalden alıntı: ADAMANTIUM

quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Gözlüğü bugün aldım.Gözlük olmadan da görebiliyorum ama hafif bulanık.Gözlüğü takınca daha net.Bi de bu astigmatta gözlüğü sürekli takmak mı gerek?Yalnız ben gözlerin numaralarını unuttum Reçeteyi de eczaneye verdim.Nasıl öğrenirim ben bu göz numaralarını

Herhangi bir gözlükçü camlardan kaç numara olduğunu tespit edebilir .
    Gözlüğü aldığınız yerden de mevcutsa reçetenizin fotokopisini alabilirsiniz.

En iyisi yarın gidip gözlüğü aldığım eczaneye sorayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

uyku ve evde yemek yediğim zamanlar haricinde gözlüksüz dolaşamıyorum o kadar alışmışım ki bir anlık çıkarayım her şey bulanıklaşıyor takınca normale dönüyor
    sol 2.25 astigmat sağ 2.00 astigmat

hele gözlüğü çıkarıp yürümeye başlayınca kısalmış gibi hissediyorum garip bir his nedense ilk zamanlarda da alışana kadar yürümekte zorlanıyordum gözüme dürbün takmış gibiydim kendimi 2 mt boyundaki nba oyuncuları gibi hissediyordum

bu kısalma hissi bendede oluyor, tek değilmişim

• gözler 2008 de 0.5 ti şimdi ikisi de 1 oldu. Araba kullanırken ve derste tahtaya uzaksam takıyorum. Ama yaza kesin lens denemek lazım.
  • Yine sizinki gözlükle lensle sorun gideriliyor. Bende bi göz tansiyonu var akıllara zarar yeri gelio kitap okuyamıyorum yeri geliyor uzağı göeremiyorum yeri gelio hiç bi bok göeremiyorum. Yaşımın ufak olmasından (22 yaşındayındayım dayım ) 3 yıldır doktor kontrolu altında yaşıyorum 25 yaşına kadar azalma olabilir ihtimali ile, aazalmaz ise ölene kadar göz damlası kullanmak zorunda kalıcağım.
  • bunu tek gözümle yazıyorum şu an.
  • 6.5 a 7 benimkiler
  • ben 2 derece miyopum, 5 metre mesafedeki suratları çok aşırı bulanık görüyorum kapalı mekanlarda ama açık mekanlarda öyle olmuyor. Kapalı bir ortamda işkence oluyor gözlüksüz olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e uzağı göremiyorum yani bi 20 25 metre ilerdeki arabanın plakasını okuyamıyorum ama gitmeye üşeniyorum
    göz numaran kaç merak ettim?
  • Bende de var miyopluk ama kullanmıyorum gözlük falan. Hem grafikler benim için o kadar da önemli değil..
  • bendede her iki gözde biri 2 diğeri 1.75 miyop bide düşük derecede astigmat var normalde kullanmıyorum(ne kadar bulanık görsemde) derste 1.sırayada otursam göremem yazıları takıyorum gözlüğü maalesef çünkü harfler birbirine karışmış görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.