Şimdi Ara

Miyop olmak kötü.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
10
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sol 2.50 miyop 0.75 astigmat sağ 2.75 miyop 1.00 astigmat astigmatsızken iyiydide 3aydır astigmatlı kötü oldum hiç bişeyi seçemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

0.75 sağ ve sol miyop var. 0.25 de bulanık görme.

Gözlük kullanmıyorum. Okulda tahtadaki yazıları hiç göremedim arkadan.

Bir de karşıdan gelen insanları seçmekte zorlanıyorum, uzak mesafeden.

2 derece miyopla tahtayı en öne otursamda göremiyorum, gözümü kısmam gerekiyor. sen en azından arkadan göremiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol 1 sağ 1.25 ve gözlük takmayı seviyorum
  • Beyler 1.25 miyop var kapalı alanlarda ısıklı alanlardan daha kötü gören tek benmiyim? ışığa göre fark ediyormu bu ? fotoğraf makinesi terk
  • Lise zamanı 1.75 miyoptum. En arkada oturuyordum bir de. Sürekli arkadaştan bakıp yazıyordum, tahtayı göremiyordum çünkü. Uzaktaki insanları seçmekte zorlanıyordum. Şuan 2.50 derece mecbur gözlük kullanıyorum.
  • Lrns takın rahatınıza bakın
    2 miyopum hic sorun olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

Beyler 1.25 miyop var kapalı alanlarda ısıklı alanlardan daha kötü gören tek benmiyim? ışığa göre fark ediyormu bu ? fotoğraf makinesi terk

evet. güneşli mekanda dışarda 5 metre önümü net görüyorum, okulun içine girince 5 metre çok bulanık gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İSİM BULAMADIM

quote:

Orijinalden alıntı: StormBird

0.25 miyopum.ev haricinde takmıyorum.zararı varmıdır takmamanın tecrübeli arkadaşlar baksın hele.

ben takmanı öneririm zaten numaran küçük sürekl takarsan büyümesi yavaşlıyo

@crimsons yanılıyosun gözlüğü sürekli takarsan büyümesi yavaşlar ve zaten 25 yaşından sonra büyümesi durur gözlük takarsan küçülme olasılığı bile var

Benim de sağ göz 0.25 miyop astigmattı sanırım. 3 yıl geçti şimdi sol gözde 0.25 oldu gibi. Sağ göz ilerledi. En iyisi evde, işte gözlük kullanacağım. Yaş 22.

10 yıldır bilgisayar başındayım birkaç sertifika almadığım için kendime kızıyorum. Gözler oyun oynarken, film izlerken bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 15 Kasım 2012; 10:57:40 >

• -4.00 Miyop -0.50 Astigmat iki gözde.
    Lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum polislik yada subaylık için.
    Gözlüğü çıkardığımda resmen hayat kayıyor.
    Her yer blur
  • 7,00 miyopum gözlükle bile göremiyorum takla atıyorum sürekli
  • 1.75 miyop + sağ gözümde astigmat var
  • 0,75 ile başlamıştık zamanında.şu an 2,5 miyop astigmat.görmüyorum
  • Gözlük takmayı sevmiyorum ama en rahatı gözlük. Lens de taktım ama alışamadım. Şimdi sadece halı saha maçlarında lens takıyorum.

30'dan sonra lazerle çizdirmeyi düşünüyorum.

• sol 1.75 sağ 1.25 gözlüksüz olmuyor beyler ama gözlük olunca hd gibi heryer
  • Konuyla ilgisi olmayan arkadaslar bilip bilmeden milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen. Gözlük takmak numara artışını yavaşlatıyor, kişiye göre belirli bir yaştan sonra sabitlendiğinde hissedilemeyecek kadar yavaş sekilde göz numaranız azalmaya başlıyor ve bunu gözlük sayesinde anlayabiliyorsunuz. Ben gözlüğü ilk aldığımda foruma konu acmıştım 5-6 sene olmuş. Artık gözlük takılı değilken bile elimle gözlüğü düzeltmeye çalışıyorum, bir bütün olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strola -- 15 Kasım 2012; 12:39:30 >
  • sol 1.75
    sağ 1.50

kıyadeti falan çıkarırken bile gözlüğü çıkarmamaya gayret ediyorum. sadece uyumadan uyumaya çıkarıyorum tabi duj alınca falan da
  • 1.75 Miyop +Astigmat var .gozluklerim olmadan asla uzagi goremiyorum.Hatta bazen cikarmayi unutup onlarla uyuyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

0.75 sağ ve sol miyop var. 0.25 de bulanık görme.

Gözlük kullanmıyorum. Okulda tahtadaki yazıları hiç göremedim arkadan.

Bir de karşıdan gelen insanları seçmekte zorlanıyorum, uzak mesafeden.

2 derece miyopla tahtayı en öne otursamda göremiyorum, gözümü kısmam gerekiyor. sen en azından arkadan göremiyorsun

Bu mesajın tarihi eski olmalı çünkü artık benim de 2

• 4 sene önce 0,5 ti hiç gözlük takmadım şu an baya ilerledi artık sinema maç gibi yerlerde takmak zorunda kalıyorum.
  • 5 miyopum Hayatım berbat çizdiricem askerde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.