Şimdi Ara

Miyop olmak kötü.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
10
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmetT06

5 Sag gozum solda 4,5 astigmat

bana 2 numara yetiyor hatta fazla geliyor. gece hiçbir şey göremiyorum. 4-5 numaralar nası görür merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

quote:

Gözleri son 2-3 yılda fena bozdum o sebepledir ki uzağı göremiyorum yeniyeni gözlük takmaya başladım. Yalnız sorun şu ki gözlerimin bozukluk derecesini gözlüğümün numarasını bilmiyorum. Tek bildiğim sol gözümü sağ taraftan daha bozuk olduğu. Ne gözlükçü ne de doktor bir şey söyledi benim aklıma bakmak-sormak gelmedi. Acaba gözlüğümü herhangi bir gözlükçüye göstersem kaç numara olduğunu bana söyleyebilir mi?

entry-nick

Biliyorum biliyorum uyumsuzluğu diye devam edecek o. Sorduğum soru hakkında bilgin var mı?

Kendim sordum kendim cevaplıyorum. Gözlükçülerden sahip olduğunuz gözlüğün numarasını bilmiyorsanız öğrenebilirsiniz. Ben öğrendim sağ göz -1,5 sol -1,0 imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

Aranızda varmı -1.50 miyop olup gözlüksüz gezen

Hocam beni tarif ediyosun ev harici takmıyorum alışamadığımdan değil yıllardır takmadım o yüzden gözlükle insan içine çıkamıyorum birde gözlüğü çantama atıyorum ders başlayınca takıyorum ders biter bitmez gizlice çantama sokuşturuyorum
  • 0.75 derece miyopum. 1-2 yıldır yaşıyorum bu sorunu. dışarıda arkadaş ortamında gözlüğü takmam karizmamı çizer kötü durur diye ama evde veya ders dinlerken sınıfta takarım.
  • 1.20 gözlük hiç kullanmadım uzaktan biri gelince tanımakta zorlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

2.5 her iki gözde 4 sene oldu çok zor iş birde sabah kalktığımda onları bulmak ayrı bir dert

Onları bulmak niye dert olsun ki, gözlerin 8 derece değil

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

2.5 her iki gözde 4 sene oldu çok zor iş birde sabah kalktığımda onları bulmak ayrı bir dert

Onları bulmak niye dert olsun ki, gözlerin 8 derece değil

Sabah genellikle nereye koyduğumu hatırlamıyorum o yüzden
  • Sag 3.75 sol 4.25 hipermetrop astigmat birine hic sormayin sen goruyor musun diye, acikcasi gormuyorum desem yeridir.

• 2.5 gözlüksüz çok zor görmem.
  • lens takin. 2.00 miyop benim ikiside.

• Allaha şükür bi sorunum yok. Kötü birşey.
  • 25 numara ev haricinde takmıyorum evi bulmak zor oluyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

lens takin. 2.00 miyop benim ikiside.

Aile izin vermiyor lens takmaya

• quote:

quote:

sebep ?

• Benim arkadaşla benim göz derecelerimiz aynı o gözlüğü sadece derste takıyor, bense sürekli. Gözlüğe çok bağımlı oldum, çıkarınca sınıfın içindeki güzelim kızların suratı busbulanık oluyor

• 2 derece miyop. Astigmat yok

• quote:

Bazen gözlüksüz gezdiğim oluyor. Ama giderek gözlüksüz gezdiğim zamanı azaltmaya çalışıyorum. Gözlüğe alışmaya başladım ve çıkarasım gelmiyor. Uzaktaki bir yüzü tanıyamama sorununu gidermek için takıyorum.

Gözlük kullanmaya ise geçtiğimiz bayram tatilinde başladım yani 2 ay falan oluyor daha yeni. Gözleri daha önceden bozmuştum zaten eksikliğinin hissedene kadar ne göz dokoruna gitmeyi düşündüm ne de gözlük kullanmayı.

sağ göz -1,5 sol -1,0

Şimdi benim hangi gözüm daha bozuk onu anlamıyorum. Bir de bu sayılar kaça kadar gidebiliyor?
  • quote:

quote:

Bazen gözlüksüz gezdiğim oluyor. Ama giderek gözlüksüz gezdiğim zamanı azaltmaya çalışıyorum. Gözlüğe alışmaya başladım ve çıkarasım gelmiyor. Uzaktaki bir yüzü tanıyamama sorununu gidermek için takıyorum.

Gözlük kullanmaya ise geçtiğimiz bayram tatilinde başladım yani 2 ay falan oluyor daha yeni. Gözleri daha önceden bozmuştum zaten eksikliğinin hissedene kadar ne göz dokoruna gitmeyi düşündüm ne de gözlük kullanmayı.

sağ göz -1,5 sol -1,0

Şimdi benim hangi gözüm daha bozuk onu anlamıyorum. Bir de bu sayılar kaça kadar gidebiliyor?

Nick in ile çelişiyorsun

• quote:

quote:

quote:

sağ göz -1,5 sol -1,0

Nick in ile çelişiyorsun

Bir zamanlar gözlerim öyleydi lakin kullanıcı adımın kaynağı Eagle Eye (Kartal Göz) (2008) adlı filmdendir ahanda şu
    bilim-kurgu, aksiyon, filmin sonuna-ortalarına kadar süren gizem ve biraz da abartı seversen tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

sebep ?

Lens zararlı diyorlar. Teyzemin gözü lens yüzünden hastanelik olmuş

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.