Bildirim
1. sayfa Türk Telekom taahhüt bitti. Şimdi hangisine gecmeliyim? Önerileri alıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim abonelik bugün bitti. Konuşturan eğlenceli kampanya paketine geçiş yaptım. 24 Mbps 75 AKN li internet (kota yok eskisi gibi AKN) Teledünya Üst paket ve Altın sinema paketi birde sabit telefon paketi varmış herhalde. Hepsi dahil 60 TL modem de hediye denildi. Yarın kuruluma gelecekler hatırlatırsan detaylarını öğrenip paylaşırım. Bu fiyata bütün bunlar dahil ise çok iyi paket. -
Hayırlı olsun hocam, deneyimlerinizi önümüzdeki günlerde yazarsanızgüzel olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone net in 64mpbsli paketi var vodafone işte net diye 64mpbs download 4mpbs upload 240gb akn li kota sonrası 24 e düşüyor. Şartlarında bireysel ve kurumsal aboneliklere aciktir yaziyor. Ara sor bi eger aliyorlarsa tavsiye ederim.
http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/Vodafone-Iste-Internet.php
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X