Şimdi Ara

1 senede hangi seviyeye gelirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilizcem berbat , 1 sene boyunca iyi bir kursa gitsem tahminen kaçıncı kura kadar gelmiş olurum ?

• Bir senede gramer olarak lise 3'e kadar okulda gösterilen bütün gramer konularını 10 kere öğrenirsin ama kelimeyle, günlük pratikle, kalıp sözlerle desteklemezsen konuşmayı unut. Gramer tek başına bir şey ifade etmeyecektir. Kelime ve kalıp sözler, gündelik için en iyi yöntem ya İngilizce konuşulan bir yerde kalmak ya da tv den, bilgisayardan, müziklerden falan dinleyip pekiştirmek. Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okulda çok iyi bir eğitim almama rağmen orta derecedeyim.
    Sıfırsan ve hiç birsey bilmiyorum(Hello welcome dan başka) diyosan 1 senede anca temelini anlarsın.

Ancak yeteneğin varsa 3 yılda tekrarları aksatmadan orta derecede ( 10 üzerinde 4 veya 5 lik öğrenirsin.
  • Bilemeyeceğim. ama pratik yapabileceğin bir ortam bulursan 1 senede gündelik konuşmalar gramer falan hrpsini halledersin. Politika ekonomi gibi konuları konuşmak için daha uzun seneler var ki ben 5/6 senedir belki aynı seviyedeyim. Çünkü pratik yapacak yer, kişi sınırlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uclaba U kullanıcısına yanıt
    1 senede bir.kurs ile cok yol katedilir.
    Istanbuldaysaniz kayit aktarabilirim size.
    Sinirsiz egitim paketi kayit oldugum fiyatin altinda verecegim.
    Ilgilenirseniz iletisime gecelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.