Şimdi Ara

1 senedir body

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 senedir body yapıyorum.başladığımda kolum 27.5 santimdi şimdi 33 yaşım 16.Bunda anormal bir durum söz konusumu arkadaşlarım sen bodye boşuna gidiyorsun vesaire diyor güç olarak ciddi bir artış var ama görüntü hacim açısından belli etmiyorum.Beslenmeye dikkat etmiyorum bunun büyük etkisi varmıdır yumurta falan öyle günlük yemem.Ancak güç artışı varken neden hacim yeteri kadar yok ?

• Dostum body e gidiyorsun ama %50 si boşuna gidiyor bu sporda body kadar beslenme ve dinlenmede önemlidir yani sadece body yapmakla olmuyor gün içinde protein ve karbonhidrat miktarını kendi kilona göre ayarlayıp iyi bir beslenme programı çıkarıp ona uyman gerekiyor yaptığın sporun %50 si boşa gidiyor dediğim gibi böylece gelişimin çok yavaş ilerliyor ben mesela 4 aydır yapıyorum ilk başladığımda kolum 26.5 cmdi. 4.ayımdayım ve kolum 30 cm daha çok protein ve karbonhidrat tüketmen gerekiyor. Yoksa vakit öldürmek gibi birşey olur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchyZone

Dostum body e gidiyorsun ama %50 si boşuna gidiyor bu sporda body kadar beslenme ve dinlenmede önemlidir yani sadece body yapmakla olmuyor gün içinde protein ve karbonhidrat miktarını kendi kilona göre ayarlayıp iyi bir beslenme programı çıkarıp ona uyman gerekiyor yaptığın sporun %50 si boşa gidiyor dediğim gibi böylece gelişimin çok yavaş ilerliyor ben mesela 4 aydır yapıyorum ilk başladığımda kolum 26.5 cmdi. 4.ayımdayım ve kolum 30 cm daha çok protein ve karbonhidrat tüketmen gerekiyor. Yoksa vakit öldürmek gibi birşey olur senin için

anarchyZone gerekeni söylemiş.
  • Programınla da alakalı. Demek ki yanlış birşeyler var.
    Hacim için çok kilo- az tekrar yapmalısın. Kolların için süperset yap. Benim bu sayede kolum şimdilik 43 cm.
    Arada 2 hafta Alman hacim programını uygulamanı tavsiye ederim. Monotonluktan kurtul. 2-3 ayda bir program değiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gün kol bastıysan normal
  • Bana mı dediniz hocam ? :):) @car_26

Alman Hacim Programını araştırdım fakat 10 set 10 tekrar diyor Pazartesi sadece Bench Press 10x10 mu yapıp bırakacağız yoksa başka hareketler eklememize gerek var mı ? @ersaydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchyZone

Bana mı dediniz hocam ? :):) @car_26

Alman Hacim Programını araştırdım fakat 10 set 10 tekrar diyor Pazartesi sadece Bench Press 10x10 mu yapıp bırakacağız yoksa başka hareketler eklememize gerek var mı ? @ersaydin

Tek bölge, tek hareket. 10x10 yapıyorsun ve set aralarında fazla dinlenmiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum 3 senedir aynı :S
    13 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.