Şimdi Ara

1 senedir muayene yaptırmadım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trafik sigortasınıda aynı şekilde yaptırmadım, akibetim ne olur hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otur sıfır diyesim geldi.
  • Yakalanırsan öpmesi için Reis seni Putin'e havale eder.

1 senedir muayene yaptırmadım?
  • köydeysen satana kadar gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

köydeysen satana kadar gideri var.

İstanbul da bu şekilde 5 bin km yol yaptım, hala geziyorum

Çevirme oluyor bazen, heycan yapmadan usul usul geçiyorum kimse durdurmuyor.Hatta polis devriye atarken gece yanıma gelip duruyor bakıp gidiyor çok şanslıyım

Evraklarım tam muayenem varken daha mahalleden çıkmadan çeviriyorlardı, şimdi bakan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentium 4

quote:

Çevirme oluyor bazen, heycan yapmadan usul usul geçiyorum kimse durdurmuyor.Hatta polis devriye atarken gece yanıma gelip duruyor bakıp gidiyor çok şanslıyım

Evraklarım tam muayenem varken daha mahalleden çıkmadan çeviriyorlardı, şimdi bakan yok

5 bin km yuvarlak rakam mı verdin yoksa tam 5 bin mi ?

• quote:

quote:

quote:

5 bin km yuvarlak rakam mı verdin yoksa tam 5 bin mi ?

tam 5 bin km :) Arabanın bakımları tam ama servisten çıkmıyor, o yuzden içim bi nebze rahat yoksa kullanmazdım.

• keşke akaryakıt istasyonlarıyla devlet anlaşma yapsada plaka sorgulamasıyla zorunlu trafik sigortası, Muaynesi vs. olmayan araçların yakıt almaları yasaklansa
  • quote:

Orijinalden alıntı: more34

keşke akaryakıt istasyonlarıyla devlet anlaşma yapsada plaka sorgulamasıyla zorunlu trafik sigortası, Muaynesi vs. olmayan araçların yakıt almaları yasaklansa

noldu niye kızıştın sen şimdi, peşin 2 binlira mı verdin sigortaya yoksam ne yaptın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: more34

keşke akaryakıt istasyonlarıyla devlet anlaşma yapsada plaka sorgulamasıyla zorunlu trafik sigortası, Muaynesi vs. olmayan araçların yakıt almaları yasaklansa

noldu niye kızıştın sen şimdi, peşin 2 binlira mı verdin sigortaya yoksam ne yaptın

Ben burda oturan birinin aracini sikayet ettim trafik polisine 5 dk sonra cekici ile gelip araci aldilar aarac 1 hafta sonra geri geldi mahalleye hepsini ödemis borcalarini yoksa haciz olacakmis. Sikayet etme sebebim egsoz gurultusuydu ama sigortasi muayeneside yokmus arac beyaz sahin tipten kaybediyor zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.