Şimdi Ara

1 senelik lol hayatım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezon 3 başından beri lol oynuyorum aslında sezon 2dede oynuyodum westde ama sadece bot maçı yapıyodum neyse sezon 3 başında trde hesap açıp 5 arkadaş başladık ben geceleri sadece eğlenmek için p0gp'nin videolarını izliyodum lole başlamadan önce yani ve o videolardan bişeyler kapmışım arkadaşlarıma göre pro sayılabilecek kadar iyi oynuyodum (arkadaşlarıma göre diyorum) neyse arkadaşlar arasında bi tek benim evimde internet yoktu ama yazın çalıştığım için bolca birikimim vardı ve her gün internet kafeye 4-5 saatliğine gidiyodum(o sıralar ev telefonumuz yoktu yani eve internet bağlatamazdım) neyse yavaş yavaş level kastım ilk klasik olarak master yi oynadım sonra garen sonra jax sonra xin zhao oynadım o sıralar mid oynayamazdım sonra en sevdiğim lane mid oldu arkadaşlar arasında 2. olarak ben 30 level oldum ilk başlarda dereceli girmedim sonra tek başıma girdim girmez olaydım 10 maçın 4ünü aldım işe bakın ki 10 maçın 7sinde filan çok iyi oynadım hatta ilk maçımda mid annie oynamıştım karşıma brand geldi counterim olarak brandı çok kolay kesiyodum o maçta en iyi hatırladığım şey ejderin orda bi savaş döndü geriye bizimt akımdan ben karşıda support kayle ve brand kaldı hepimiz canı azdı ilk kayle daldı bana kesicektim kaçtı tam ben uzaklaşıcakken brand geldi o sırada stunda hazırdı ve kestim neyse işte uzun bi süre daha oynadım bronz 2ye düşmüştüm çıkamadım evime internet aldıktan sonra yeni hesap açtım gerçi sezon 4 başlıycak yani dereceler 0lanıcak ama yinede sıfırdan hesap açmak istedim şu anda 10 levelim genelde top akali oynuyorum ve kimse karşı koyamaıyo tüm lanelerde kaybettiğimiz maçı bile çevirdim bu gün bi anda 4de4 aldım ve maç bize kaldı neyse saçma bi konu sanırım öylesine açtım bu konuyu

Özet: Proyum qnqalar

• hayatımın 2 dakikası için sana dava acacagım
  • hll knk spr dvm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama helal pro
  • p0gp den sonrasını okumadım

bari sıkılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 3 Kasım 2013; 22:09:37 >
  • Faydalı bir konu tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

p0gp den sonrasını okumadım

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    4 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hll qnq tam qaz devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peeta35

sezon 3 başından beri lol oynuyorum aslında sezon 2dede oynuyodum westde ama sadece bot maçı yapıyodum neyse sezon 3 başında trde hesap açıp 5 arkadaş başladık ben geceleri sadece eğlenmek için p0gp'nin videolarını izliyodum lole başlamadan önce yani ve o videolardan bişeyler kapmışım arkadaşlarıma göre pro sayılabilecek kadar iyi oynuyodum (arkadaşlarıma göre diyorum) neyse arkadaşlar arasında bi tek benim evimde internet yoktu ama yazın çalıştığım için bolca birikimim vardı ve her gün internet kafeye 4-5 saatliğine gidiyodum(o sıralar ev telefonumuz yoktu yani eve internet bağlatamazdım) neyse yavaş yavaş level kastım ilk klasik olarak master yi oynadım sonra garen sonra jax sonra xin zhao oynadım o sıralar mid oynayamazdım sonra en sevdiğim lane mid oldu arkadaşlar arasında 2. olarak ben 30 level oldum ilk başlarda dereceli girmedim sonra tek başıma girdim girmez olaydım 10 maçın 4ünü aldım işe bakın ki 10 maçın 7sinde filan çok iyi oynadım hatta ilk maçımda mid annie oynamıştım karşıma brand geldi counterim olarak brandı çok kolay kesiyodum o maçta en iyi hatırladığım şey ejderin orda bi savaş döndü geriye bizimt akımdan ben karşıda support kayle ve brand kaldı hepimiz canı azdı ilk kayle daldı bana kesicektim kaçtı tam ben uzaklaşıcakken brand geldi o sırada stunda hazırdı ve kestim neyse işte uzun bi süre daha oynadım bronz 2ye düşmüştüm çıkamadım evime internet aldıktan sonra yeni hesap açtım gerçi sezon 4 başlıycak yani dereceler 0lanıcak ama yinede sıfırdan hesap açmak istedim şu anda 10 levelim genelde top akali oynuyorum ve kimse karşı koyamaıyo tüm lanelerde kaybettiğimiz maçı bile çevirdim bu gün bi anda 4de4 aldım ve maç bize kaldı neyse saçma bi konu sanırım öylesine açtım bu konuyu

Özet: Proyum qnqalar

Destan yazdı!

• Bi şey eksik bunda böyle ımmmm şey gibi böyle ne biliyim çözemedim. ama hayatımın 15 saniyesini çaldın p0gp ye kadar 15 saniyede gelebildim sanırım daha hızlı okumam gerekirdi.
  • özet:akali gibi çoook zor bi heroyla yeni başlayanları ezmiş kendini pro sanıyor
    1.5 yıllık oyuncuyum mainim adc hiç solo veya mid oynamam ama seni midde veya soloda ezerim noobluğunu yeni oyunculardan çıkarna şimdi burayı terket noob
    tamam sakinim
    @NDS yanlışlıkla menşın attım kanka moblsen menşın silinmiyo kb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene oynayıp bronz 2 den cıkamadıysan niye tekrar basladin bırak gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1
  • Sezon 4 de tahta 5 sin hll hlldevam

• quote:

Ergen stream yapan biri sanirim bu kisi ?

Buarada na da duo araniyor.

• bu forum niye böyle oldu abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

videolarda efendi efendi kendi kendine konuşuyordu 1 2 videosuna bakmıştım streamde millete saymadığı kalmıyor 1 kere denk geldi 5 dk sonra kapattım dahada açmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

videolarda efendi efendi kendi kendine konuşuyordu 1 2 videosuna bakmıştım streamde millete saymadığı kalmıyor 1 kere denk geldi 5 dk sonra kapattım dahada açmam

Youtube da gordum simd pro arkadaslariyla normal game oynayan bi insanmis :) neyse ki na da yok bunlar bilgilendirme icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

özet:akali gibi çoook zor bi heroyla yeni başlayanları ezmiş kendini pro sanıyor
    1.5 yıllık oyuncuyum mainim adc hiç solo veya mid oynamam ama seni midde veya soloda ezerim noobluğunu yeni oyunculardan çıkarna şimdi burayı terket noob
    tamam sakinim
    @NDS yanlışlıkla menşın attım kanka moblsen menşın silinmiyo kb

ben çok iyi oynuyorum demedim ya da akaliye çok zor hero demedim bu arada senin tr sunucusu rehberindede akaliyle ilgili şeyler yazıyo oyuna daha yeni başlayanları akaliyle kesip pro olduğunu sandın sanırım ayrıca şu ana kadar oyuna 0dan başlayan toplasan 10 kişiyle filan karşılaştım oynadığım adamların hepsi smurf kasmışlar 1 yıldan beri oynuyorum evet ama toplamda attığım ranked maç ilk 10 dahil 20den fazla değil yani bronz 2den çıkamamam gayet normal ki 100-150 maç atıpta gümüş 5den çıkamayanlarıda biliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.