Western Digitale hdd bozuldu yerine 1tb hdd hangisini tavsiye edersiniz.aslında sorun şu bilgisayar birkaç gündür mavi ekran verip kapanıyor ve açılışta boot edilecek media bulamadı uyarısı veriyor bios ekranında da hdd görünmüyor.anakartdaki sata yuvalarını değiştiriyorum bazen işe yarıyor bazen de yaramıyor.sorun ne olabilir?
urun.n11.com
Western Digital 320gb Hdd Wd3200js 7200rpm 8mb Cache Sata 3.0gb/s - n11.com
arkadaşlar bilgisayar şuan da çalışıyor ve HDTunePro ile tarattım bad sector felan çıkmadı sağlam görünüyor.Artık ne kadar süre sıkıntı çıkmaz bilmiyorum.Acaba sıkıntı kasanın powerından olabilir mi?baya eski
Seagate FireCuda 7200RPM 64MB 1TB 3.5" SSHD ST1000DX002 bu ürün nasıl iyimidir.n11.com da 280 tl
Wd sabit diskte lider markadır eğer ki herhangi bir darbe almadıysa ve güzel ortam koşullarında çalıştıysa en az 5 yıl sorunsuz çalışması gerekir. Ortalama ömürleri 10-15 sene civarındadır.
Kesinlikle sisteminizde bir sıkıntı var. Farklı bir psu deneyin.
Aşağıdaki linkten Hard Disk Sentinel programını indirip kurun, program HDD için sağlık (health) göstergesinde yüzde kaç gösteriyor bir bakın derim, eğer %100 görünüyorsa anlık bir sorun olmuştur, HDD sağlamdır denebilir. Yok belli bir düzeydeyse (atıyorum %65) o zaman diskiniz bazı noktalarda hatalarla karşılaşmış demektir, ileride komple çökme tehlikesi olabilir.