Şimdi Ara

1 tb samsung sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar geçen hafta 1 tb samsung sabit disk aldım bilgisayarıma taktığımda biosta 33mb olarak göründü ben de farklı bilgisayarlarda denedim fakat hepsinde aynı sonucu aldım.xp cd den format atmaya çalıştığımda ise 8gb görüldü ve biçimlendiremedi.bios güncelledim fakat durum aynı bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca anakartım ASUS M2A-VM 1 tb açmama gibi bir sorunu olabilir mi

samsung servisi hakkında bilgisi olan var mı yani illa aldığım yere götürüp onların halletmesini mi beklemeliyim kendim direkt servisi gidebilir miyim

• samsung estool programını cd den nasıl çalıştırabilirim samsung sitesinden indirdiğim dosyayı winrar olarak mı içindeki iki dosyayı çıkartarak mı cd ye yazdırmalıyım ayrıca sonradan cd den başlatarak nı açmalıyım bilenler yardımcı olursa sevinirim
  • rar içinde iso uzantılı birşey varsa onu cd'ye yazman gerekli. Ardından cd'den boot etmelisin. Samsung servisi hakkında da bir adet PM attım sana.
  • cd den boot etmek derken xp kurar gibi cd ten başlatacaz değil mi
  • biraz önce yaptım fakat DISK BOOT FAILURE hatası verdi
  • Arkada bir jumper olacak. O jumperi cıkart sorunun düzelsin. [Pardon, jumper sorununda 30 küsür GB gözükmesi lazımdı. Sende mb gözüküyor. Post umu gözardı edebilirsin.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cronic -- 17 Mart 2009; 1:20:06 >
  • sorunu çözebildinizmi bendede aynı sorun varda
  • bende aynısından aldim direk win 7 kurdum win7 de gözükmüyor ama diğer hdd deki xp den açınca 73mb ve 931 Gb olarak 2 sürücü görüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.